- 22 Kasım 2011
- 2.648
- 116
- 163
- Konu Sahibi pembemasal
-
canim baktim orduklerine hakikatten supersin yaaa emegine saglik cok begendimvalla kimse yok çok sesssiz bir mayıs geçircez sanırım :26:
ben örügüm örgülerden ekleyim azcık bak bakalım nasıl omuş
canim insallh en guzel hediyen bebegin olurr rabbim hayirlisini nasip etsin canimAdet oldum bu sabah canım sıkkın bıtanem sımdı ovulasyon tarıhıme bakıyordum bat 30 mayıs sanırım... 29 mayıs benım dogum gunum ınsallah bebısım bana suprız yapar:))))
Kızlar bu ay doktora gideceğim 7aylık evliyim bi yıl olmadan bakmıyorlarmis doktora bi yıllık evliyim desem birşey olur mu
kızlar topiğimiz hayırlı olsun... doktora gittim bu gün kese görünmedi( neden görünmedi ki? daha çok yeni heralde dedi doktor kan tahlili istedi ne kadarlık olduğu o zaman belli olacak.. inşallah bir sorun yoktur... RABBİM hepimizin yardımcısı olsun..
Başka yardimci olacak yok mu arkadaşlar
merhabalar benimde umudum mayısa kaldı hergün bu siteye girmek için can atıyorum sizleri okumak dertlerime birazda olsa çare bulabiliyorum.umutlarımda artıyor:)))Nisana umutlarını bağlayanlar sanırım şimdi mayısa kaldı :)) Allah yüzümüze bu ay güler inşallah.Herkes için hayırlısı diyelim...
arkadaslar bugun de gecti gitti karnim agridi ama adet olmadim yarin bakalim ne olacak insallh olmam yaa tedaviye falanda gerek kalmaz korkuyorum biraz.
yumurtlama tedavisi gorecem ben verilen haplar kist falan yapiyormus ya insallh daha cok uzamaz hamile kalma surem
merhabalar benimde umudum mayısa kaldı hergün bu siteye girmek için can atıyorum sizleri okumak dertlerime birazda olsa çare bulabiliyorum.umutlarımda artıyor:)))
Kızlar bu ay doktora gideceğim 7aylık evliyim bi yıl olmadan bakmıyorlarmis doktora bi yıllık evliyim desem birşey olur mu
tatlım inş hamişsindir. bende hamile kalmasaydım tedaviye başlicaktım ama Allahım yüzüme güldü ve tedaviye başlamadan hamile kaltım tatlım
ne guzel canim yaa insallah bende oyle olurum diyorum ama karnim ince ince agriyor sinirlerim bozuluyor kesin adet agri bu(
insallah saglikla alirsin bebegini kucagina canim
Şimdi ne yapayım ben arkadaşlag
Şimdi ne yapayım ben arkadaşlag
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?