• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlarini Mayisa saklayanlar...

ayy canım benim düşünmen yeter dedin ya almış kadar oldun sagolasın duygulandırdın benii:25::25::25:

ne demek hayatım.böyle güzel şeyler yapmışsın.eline sağlık.hangi bebiş giyeceksede sağlıkla sıhhatle giysin bunları :)))

cadılar buraya gectınız nıye soylemıyosunuzzzzz ama yakalandınızzzzzzzzzzzzzzz

:)))O kadar dedim çok sessiz olun diye yine yakalandik ahahahahahaha asayiş berkemal:P hosgeldın canım yenı tasındık daha esyalar yerlesmedı tut kendıne bır oda hadı yerlestır esyalarını tembellık yok hadı tut ucundan bır işe yara yok öyle hamiş mamiş :PPP

Nisana umutlarını bağlayanlar sanırım şimdi mayısa kaldı :)) Allah yüzümüze bu ay güler inşallah.Herkes için hayırlısı diyelim...

hepimiz aynıyıztatlım bizde seni bırakmayız nerde olasan buluruz

Teşekkür ederim canım arakadaşım :))))valla sizler olmasanız bu durumları atlatmak çok zor olurdu.tanımadığımız halde dertlerimize ortak olduk birbirimizin.ne güzel.Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.

başka bi siteden bulduğum erken hamilelik belirtileri paylaşim istedim kızlar sizde hangileri var??

1.mide bulantısı,baş dönmesi
2.yorgunluk ve sürekli uyku hali
3.alt karında şişkinlik
4.akıntının artması
5.göğüslerin şişmesi hassasiyet
6.göğüs uçlarının renginin koyulaşması
7.sık sık idrara çıkma
8.bel ağrısı
9.ağızda kuruluk
10.ağızda metal tadı hissetmek
11.kokulara aşırı hassasiyet
12.iştah artması
13.mide yanması
14.idrar kokusunda değişme
15.kasıkta batma,kramp
16.gazlı olmak
17.eklemlerin ağrıması

başka bi siteden bulduğum erken hamilelik belirtileri paylaşim istedim kızlar sizde hangileri var??

1.mide bulantısı,baş dönmesi
2.yorgunluk ve sürekli uyku hali
3.alt karında şişkinlik
4.akıntının artması
5.göğüslerin şişmesi hassasiyet
6.göğüs uçlarının renginin koyulaşması
7.sık sık idrara çıkma
8.bel ağrısı
9.ağızda kuruluk
10.ağızda metal tadı hissetmek
11.kokulara aşırı hassasiyet
12.iştah artması
13.mide yanması
14.idrar kokusunda değişme
15.kasıkta batma,kramp
16.gazlı olmak
17.eklemlerin ağrıması

benim sadece sol kasığım ağrımıştı bide sol kalçama sanki bıçak saplanıyodu birden.

kızlar topiğimiz hayırlı olsun... doktora gittim bu gün kese görünmedi :(( neden görünmedi ki? daha çok yeni heralde dedi doktor kan tahlili istedi ne kadarlık olduğu o zaman belli olacak.. inşallah bir sorun yoktur... RABBİM hepimizin yardımcısı olsun..

Back