- 15 Mart 2012
- 1.233
- 9
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #4.481
lannnnnn sensin virüssss s hatta hepiniz gözümü açar açmaz burdayım eceli ne yaptı pembe ne yaptı sanki amca kızlarımda hergün meraktayım
kız yarından itibaren haziran topiğindeyiz oraya gel artık tamam mı hem ben seni çok özledim kız senn face varmı
Ilkbaharcimm hamismisinn ne guzel o ani bizede yasatsin rabbim... Sende bycg sonucunu yaptirt hemen gel cok heves ettimm.. Seastrem reglim gelsin 1 gun gecsin direk kan verecemmilkbaharim bize belirti varmi. Solermisin? Ben sizle konustukca umut ediyorum bak bi regl oliyim bogure bogure aglicam hepiniz konferans sistemi yaparak dinleticem gorersinizzz
eceli canım ayşe hasta oldu dün geldi onun kırmızılar
eceli canım ayşe hasta oldu dün geldi onun kırmızılar
zuzucum zaten kendi kendime söz vermiştim,eğer hamile kalırsam belirtilerimi arkadaşlarımla paylaşacağım diye :)) ilk çocuğumda anlamadan olup bitmişti herşey,çünkü pekde öyle planı bir hamilelik değildi canım..
sanırım ben 15 mayıs - 18mayıs arası yumurtladım çünkü ovullasyon testi kullanmıştım.yumurtlama günlerinden yaklaşış 4-5 gün sonra aniden belim ağırmaya başladı,ama gün boyu sürdü bu ağrı,snki ağır bişre kaldırmışımda belimi incitmişim gibi.Hatta eşim bile şaşırmıştı çünkü 5 yıllık evliliğimiz boyunce hiç belim ağırmamıştı.sonraki günlerde göğüslerim inanılmaz şişti ve gri damarları resmen belirgin bir şekilde görünüyordu,tabi uçlarıda genişledi böyle değişik bir şekil aldılar sanki;en son geçtiğimiz hafta sonu aniden bir iki kere kasılarıma ağrı girdi ve bitti.Ve ben ondna sonra şüphelenmeye başladım aslında,çünkü bunlar daha önce hiç olmayan ağrılardı..normalde adet olmam gereken gün dündü.Dün bi ara adet olacakmış hissi oldu bende,ama şimdilik o da kayboldu.Ara sıra kasılarımda batmala oluyor ve geçiyor o kadar canım:)))
Hmm anladım şekerlik saglık olsun bende bugun beklıyorum sanırım ooff atrık gercekten dusunmek ıstemıyorum ne olacaksa olsun bız havamıza bakalım
Ayşaa biz seninle mayıs topıgındemı tanıstık nısanda varmıydın?
mayısta tanıştık canımmm
anammmm ne sıkıcı bir gün hanımlar akşama kocalarınıza ne yemek yapıyorsunuz söyleyin bakalım
tarhana çorbası ve kıymalı bamya yaptım cnm..
heyyyy selam cicişlerr...kıssssss senaacımm ben bugün senin diyete başladım hahahaöğlen çorba ve salata yedimm.ayşemm nassın şekerimm..zuzuşumm sen nasıl oldun.geçmişi pek okuyamadım valla
heyyyy selam cicişlerr...kıssssss senaacımm nasılsın cicim..ben bugün senin diyete başladım kısss hahahaöğlen çorba ve salata yedimm.ayşemm nassın şekerimm..zuzuşumm sen nasıl oldun.geçmişi pek okuyamadım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?