• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlarini Mayisa saklayanlar...

anammmm ne sıkıcı bir gün hanımlar akşama kocalarınıza ne yemek yapıyorsunuz söyleyin bakalım

içli köfte yaptım :)

heyyyy selam cicişlerr...kıssssss senaacımm nasılsın cicim..ben bugün senin diyete başladım kısss hahaha:27:öğlen çorba ve salata yedimm.ayşemm nassın şekerimm..zuzuşumm sen nasıl oldun.geçmişi pek okuyamadım valla:37:

hoş geldin bebekkkkk

ya kızlar benim annem diyabet hastası ve günde 4 kez insülün kullanıyor.kadıncağız aç yemesine dikkat ediyo ama iğnelerden durmadan kilo alıyo.112 kiloya kadar çıktı.istanbulda iyi bir endokrin doktoru tanıyanınız varmı acep.kadın marmara üniv.hastan.endokrine gidiyo ama her gittiğinde doktoru değişiyo:50:

canım bakırkoy dr sadi konuk h.hanesini öneririm, meral mert... eşim ona gidiyor.

bugün eşim izinli ve yemekleri o yapıcak.izinli günlerinde yemekler ona ait:27:Bugün kırmızı et günümüz salata ve yoğurt menümüz sanırım :)))

yok tatlım prolaktin yüksekliği için endokrine gidiyor.

Geçmiş olsun canım.Prolaktin yüksekliği kötü bende de vardı .dostinex kullandım ve düştü sonrasında hamile kalmıştım.havuç-dereotu-incir yemiyorum ben.prolaktini yükseltiyomuş bu yiyecekler.

Anladım canım.Hayırlısı olsun.zaten Allah ım nasip etmişse herşey olur..ben de artık akıllandım senacım.eğerki hamile kalırsam sadece eşim ve tabiki siz biliceksiniz.Doktor herşey yolunda diyene kadar da kimseye söylemek istemiyorum.Annem dahil.

amin canım tabi herşeyin hayırlısı...
bebeiş olduktan sonra bir süre söylememek en güzeli bencede..

Geçmiş olsun canım.Prolaktin yüksekliği kötü bende de vardı .dostinex kullandım ve düştü sonrasında hamile kalmıştım.havuç-dereotu-incir yemiyorum ben.prolaktini yükseltiyomuş bu yiyecekler.

sağol canım. 130 lardaydı ilk gittiğinde, nodül oluşmuş zaten hipofizde, Allah tan çok kolay tedaviye cvp verdi, 2-3 lere düştü değeri, haftada 2 tane kullandı dostinex şimdi 1 içiyor. benim de sınırda hep prolaktin, dediğin gibi yiyeceklerimize dikkat ediyoruz. bu arada soda içmek de yükseltiyor bilgin olsun.

amin canım tabi herşeyin hayırlısı...
bebeiş olduktan sonra bir süre söylememek en güzeli bencede..

bu arada canım kızına üzüldüm ya, inşallah yaz tatilinde kolaylıkla halleder geçer gider. önemli olan sağlığı bunu unutmasın. senin de şaka maka gelen giden yok bir baktın hamişsin :) sen istemiyosun ama hayırlısı bakalım :)

sağol canım. 130 lardaydı ilk gittiğinde, nodül oluşmuş zaten hipofizde, Allah tan çok kolay tedaviye cvp verdi, 2-3 lere düştü değeri, haftada 2 tane kullandı dostinex şimdi 1 içiyor. benim de sınırda hep prolaktin, dediğin gibi yiyeceklerimize dikkat ediyoruz. bu arada soda içmek de yükseltiyor bilgin olsun.

evettt onu yazmayı unutmuşumm:27:sodada prolaktini yükseltiyomuşş.Ne bileyim bacım.hepimiz türlü türlü şeyşerler sınanıyoruz.Allah ım kederli ve üzüntülü şeylerle sınamısn inşallah bizi.Herşey güzel olacak ben inanıyorum.ve nefes aldığım için,sağlıklı olduğum için hep şükrediyorum.O yüzden diyorum ya NO STRESS YES BEBEK:27::46:

kızlar benim sonucum bellioldu;hamileyim canlarım değerim oldukça iyi çıktı :16::16: darısı yürekten isteyen herkesi başınaa :16::16::16:

tebrik ederim tekrar :) Sırada kese görmek var o da kolayca olur inşallahhhh:nazar:

evettt onu yazmayı unutmuşumm:27:sodada prolaktini yükseltiyomuşş.Ne bileyim bacım.hepimiz türlü türlü şeyşerler sınanıyoruz.Allah ım kederli ve üzüntülü şeylerle sınamısn inşallah bizi.Herşey güzel olacak ben inanıyorum.ve nefes aldığım için,sağlıklı olduğum için hep şükrediyorum.O yüzden diyorum ya NO STRESS YES BEBEK:27::46:

hep öyle dua ettim canım önce biz anne babasına sağlık versin sonra da bebek gelsin inşallah :)

kızlar benim sonucum bellioldu;hamileyim canlarım değerim oldukça iyi çıktı :16::16: darısı yürekten isteyen herkesi başınaa :16::16::16:

Tebrik ederim canım.Allah ım sağlıklı bir hamilelik geçirmeni ve sağlıkla bebişini kucağına almanı nasip eder inşallah :))

bu arada canım kızına üzüldüm ya, inşallah yaz tatilinde kolaylıkla halleder geçer gider. önemli olan sağlığı bunu unutmasın. senin de şaka maka gelen giden yok bir baktın hamişsin :) sen istemiyosun ama hayırlısı bakalım :)
kızım için çok teşekkür ederim canım...
derya hakikaten iyice paniklemeye başladım...bu akşam inşallah olurum diye dua ediyorum...

tebrikelr canım darısı bütün isteyenlerin başına...

kızım için çok teşekkür ederim canım...
derya hakikaten iyice paniklemeye başladım...bu akşam inşallah olurum diye dua ediyorum...

tebrikelr canım darısı bütün isteyenlerin başına...

Senacım yaa çok geçmiş olsun kızına.Allah yardımcısı olsun canım.Kısa zamanda toparlar Allah ın izniyle.

hayırlı olsun hazirana 1 kala güzel bir haber Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip eder inşaallah:)

Son düzenleme:
Back