• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlarini Mayisa saklayanlar...

bende sabahtan beri yazıcam ama dilim bir türlü varmadı,diğer arkadaşların üzüldüğünü görünce kıyamadım :(((
biliyorsun benim dün adet günümdü,akşam sözümü tutamadım ve evde test yaptım,ikinic çizgi ssolu olarakta olsa çıktı.Sabah garanti olsun diye ilk idrarl iki tane farklı markanın tesini daha yaptım ve onlarda da çıktı canım..bugün bi ara gidip kan tahlili yaptırıcam...sanırım halimeyim erginsenacım :))) benimde 3,5 yaşında bir oğlum var yaklaış 5 aydır kardeş istiyorduk,umarım beta hcgd de doğru sonuç çıkar :))

tebrik ederim tatlım hamilesin:nazar::nazar: gözün aydın:)

bende sabahtan beri yazıcam ama dilim bir türlü varmadı,diğer arkadaşların üzüldüğünü görünce kıyamadım :(((
biliyorsun benim dün adet günümdü,akşam sözümü tutamadım ve evde test yaptım,ikinic çizgi ssolu olarakta olsa çıktı.Sabah garanti olsun diye ilk idrarl iki tane farklı markanın tesini daha yaptım ve onlarda da çıktı canım..bugün bi ara gidip kan tahlili yaptırıcam...sanırım halimeyim erginsenacım :))) benimde 3,5 yaşında bir oğlum var yaklaış 5 aydır kardeş istiyorduk,umarım beta hcgd de doğru sonuç çıkar :))

canım hayırlı uğurlu olsun.. Rabbim sağlıklı bir şekilde ikinci evladınıda kucağına almanı nasip etsin... kendi adıma üzüldüm tabii ama senin adına gerçekten çooooooook sevindimm... Hayırlı olsun canım...:16:

ayy canım benim o zaman sen kesin hamilesin...çok tebrik ederim Rabbim tamamına erdirsin..:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

tebrik ederim tatlım hamilesin:nazar::nazar: gözün aydın:)

canım hayırlı uğurlu olsun.. Rabbim sağlıklı bir şekilde ikinci evladınıda kucağına almanı nasip etsin... kendi adıma üzüldüm tabii ama senin adına gerçekten çooooooook sevindimm... Hayırlı olsun canım...:16:

Herkeze cok teşekkür ederim canlarım benim,,Allah herkese bu duyguyu tattırsın :)) hepinizin Allah gönlüne göre versin,kan testini de bi yaptırayım on göre paylaşırım sizinle :16::16::16:

ben de tekrardan bir anne adayı olarak sizler içinde bol bol dua edceğim :16::16: en son dua ettiğim kiin ikizleri olmuştu :)))

Ilkbaharcimm hamismisinn ne guzel o ani bizede yasatsin rabbim... Sende bycg sonucunu yaptirt hemen gel cok heves ettimm.. Seastrem reglim gelsin 1 gun gecsin direk kan verecemm:-) ilkbaharim bize belirti varmi. Solermisin? Ben sizle konustukca umut ediyorum bak bi regl oliyim bogure bogure aglicam hepiniz konferans sistemi yaparak dinleticem gorersinizzz:-P

Günaaaaaaayyddınlarrrrr canlarım sizleri çok özledim heppinize ayrı ayrı:54: ve ben hala adet olmadım 28 battı ama sanırım degısmıs olabılır bılmıyorum yınede umutlanmak ıstemıyorum gecen ayda 2 gun gecmıstı 1 de olmustum belkıde yıne 1 de olurum amaann artık takmıyorum gelecekse zaten gelecek gelmıyeceksede bebek gelecek sonuçta bırı gelecek kım gelırse gelsın basım ustunde yerı var:9: :54:

Ecemmm hosgeldi-n tatlimm nasılsın görüşmeyeli

Hoşbuldum bebegım ben aynı hala regl beklemekteyım az once yazdıgım gıbı:16:netim gitti komsumdan gırıyorum gecmısınızıde okumak cok uzun ayıp oluyor komsuma kadın yuzume bakıyo ben sıze yazıyorum ee kusura bakmasın malum benım aılem gıbısınız haber alıp vermem lazım:9:

Ecelimmm nasilsim balimm? Napttin regl oldunmu? Test yaptin mii? Bilgisayarin oldu,uu
:-)

yaptım bitanem nah gözüme gözüme soktu tek çizgiyi:20:ama hala olmadım belkı havalardan gecıkmıs olabılırım bu arada gobegımı ıcıme cektım agrımadı:19:

Ecelimmm nasilsim balimm? Napttin regl oldunmu? Test yaptin mii? Bilgisayarin oldu,uu
:-)

yaptım bitanem nah gözüme gözüme soktu tek çizgiyi:20:ama hala olmadım belkı havalardan gecıkmıs olabılırım bu arada gobegımı ıcıme cektım agrımadı:19:

Nerelerdesin hamisim sen yaa? Ben sana bissuru sey sorcaktim ama yoksunn simdi gordum burdasin gabaa?? Osledik seni annemm... Bak ben bu ay klomen ve igne vuruldum ve ara ara kanli karisik akintim oldu simdide kahve akintilarim. Va ara gunde bir iki kez. Oluyo surekli dgl. Sende oldumuydu vee ilk kullanimda hamis kaldinn mi? Bende bi problem yok ama dr.yinede verdi ben kandirdim bir yil olmuyo diee:-)

Nerelerdesin hamisim sen yaa? Ben sana bissuru sey sorcaktim ama yoksunn simdi gordum burdasin gabaa?? Osledik seni annemm... Bak ben bu ay klomen ve igne vuruldum ve ara ara kanli karisik akintim oldu simdide kahve akintilarim. Va ara gunde bir iki kez. Oluyo surekli dgl. Sende oldumuydu vee ilk kullanimda hamis kaldinn mi? Bende bi problem yok ama dr.yinede verdi ben kandirdim bir yil olmuyo diee:-)

ana virüs virüs yazıyor yaaaa bana virüs dienin ağzını ayırırımmmm:47:

Hadiii karışlada görelim evett sen tam bir virüssün insanın vücüduna bir giriyon bütün benliğini sarıyon kemigine kadar işliyon seni atmak çok zor alışkanlık yapıyon valla bana aynen öyle oldu:9:

kızlar benimde 50 gün oldu cumartesi doktora gittim bebiş yok dedi kan testide yaptık ama ilaç verdi ama ben kullanmadım ve hala gelen giden yok.idrar testi yapmadım bidaha sizce olabilirmi.Maydonoz suyunu içsem bişey olurmu eğer bebek varsa bile?

Canım komsumun ablasıda aynı senın gıbıymıs kesınlıkle ne ıdrarda ne kanda bebek gorunmuyormus dr da yok demıs ama sonucta hamıle cıkmıs 2 aydan sonra bellı oluyormus bazı annelerde boyle sanırım ıcını rahat tut bence hamılesın hadı hayırlısı

Son düzenleme:
Iyi aksamlar senacim umarim herkezin gonlundeki hayirli olandir,aminn.. Deryafcim ben progestani dusuk tehlikemde almistim ama simdiki kanamayi igeneye bagliyorum dr hic gitmedim aramadimda bidaha bana regl olursan 3. Gun esinle gel dedi. Siyahkugum sende hosgeldin. Ben zaten iyim ole araada geliyolar sagligim iyi cok sukur ama lekelerim hala var bat 5 hazirqan ama oncesinde yicem kirmizilari.. Ama hayirlisi olsun en azindan duzene girer reglim. Ve lekelenmem dvm ederse yarin dr.ararim. Sen nasilsin tatlim?

progestanı şunun için sordum canım, geçen ay takip yapılırken ben bu ilacı kullanıyordum, sonra adet günüm geldi çattı bi ton ağrı çektim ama adetim gelmemişti sonra dr.umu aradım test yap negatif ise ilacı kes adet gör, dedi. ben şok oldum meğer ilaç engellemiş, saf saf mutlu olmuştum gelmeyince adetim.

kızlar size mutlu bir haber vermek isterdim ama maaalesf negatifff :50: sanki ilk yaptığımda çooook hafif görür gibi oldum ama serapmışşş :9: yerini tek direğe bıraktı test...

hayırlısı canım herşeyin. haziranda artık umutları yeşerte yeşerte takılcaz napalım :)

hayırlı olsun:nazar: inşallah değerin de güzel çıkar canım.

Hadiii karışlada görelim evett sen tam bir virüssün insanın vücüduna bir giriyon bütün benliğini sarıyon kemigine kadar işliyon seni atmak çok zor alışkanlık yapıyon valla bana aynen öyle oldu:9:

lannnnnn sensin virüssss s hatta hepiniz gözümü açar açmaz burdayım eceli ne yaptı pembe ne yaptı sanki amca kızlarımda hergün meraktayım

Back