• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlarini Mayisa saklayanlar...

lannnnnn sensin virüssss s hatta hepiniz gözümü açar açmaz burdayım eceli ne yaptı pembe ne yaptı sanki amca kızlarımda hergün meraktayım

:60:Ayy allam yaa delisin sen inanki bende az komsuma gectım bahane hal hatır sormak anında buraya gırdım ahahahahha kadında sasırdı canımcım ben hala beklemekteyım belkı 1 de olurum bılmıyorumkı adet belirtimde yok hamilelik belirtimde yok cok ilginç:1:ben tiye alıyorum hiçte umrumda değilll:19:

kız yarından itibaren haziran topiğindeyiz oraya gel artık tamam mı hem ben seni çok özledim kız senn face varmı

Ahhh olmaz olur helbet vardı ne havalı feysım vardı bagım bahcem vardı ama nişanlanınca ilk iş kapatmak oldu sinir kocam şart kostu seni merak eden eşin dostun sana bir şekilde ulasır dedı hatta dedımkı tamam beraber ortak bır feys acalım dedım onuda kabul etmedı dolayısıyle yok artık:14:

Ilkbaharcimm hamismisinn ne guzel o ani bizede yasatsin rabbim... Sende bycg sonucunu yaptirt hemen gel cok heves ettimm.. Seastrem reglim gelsin 1 gun gecsin direk kan verecemm:-) ilkbaharim bize belirti varmi. Solermisin? Ben sizle konustukca umut ediyorum bak bi regl oliyim bogure bogure aglicam hepiniz konferans sistemi yaparak dinleticem gorersinizzz:-P

zuzucum zaten kendi kendime söz vermiştim,eğer hamile kalırsam belirtilerimi arkadaşlarımla paylaşacağım diye :)) ilk çocuğumda anlamadan olup bitmişti herşey,çünkü pekde öyle planı bir hamilelik değildi canım..

sanırım ben 15 mayıs - 18mayıs arası yumurtladım çünkü ovullasyon testi kullanmıştım.yumurtlama günlerinden yaklaşış 4-5 gün sonra aniden belim ağırmaya başladı,ama gün boyu sürdü bu ağrı,snki ağır bişre kaldırmışımda belimi incitmişim gibi.Hatta eşim bile şaşırmıştı çünkü 5 yıllık evliliğimiz boyunce hiç belim ağırmamıştı.sonraki günlerde göğüslerim inanılmaz şişti ve gri damarları resmen belirgin bir şekilde görünüyordu,tabi uçlarıda genişledi böyle değişik bir şekil aldılar sanki;en son geçtiğimiz hafta sonu aniden bir iki kere kasılarıma ağrı girdi ve bitti.Ve ben ondna sonra şüphelenmeye başladım aslında,çünkü bunlar daha önce hiç olmayan ağrılardı..normalde adet olmam gereken gün dündü.Dün bi ara adet olacakmış hissi oldu bende,ama şimdilik o da kayboldu.Ara sıra kasılarımda batmala oluyor ve geçiyor o kadar canım:)))

Ayşaaaaaaaaaaa gecmişi biraz okım dedıydım senın bır suprızın olacaktı ne yaptın test olayını meraktayım kız bılıyon ben pek meraklıyım :9:

zuzucum zaten kendi kendime söz vermiştim,eğer hamile kalırsam belirtilerimi arkadaşlarımla paylaşacağım diye :)) ilk çocuğumda anlamadan olup bitmişti herşey,çünkü pekde öyle planı bir hamilelik değildi canım..

sanırım ben 15 mayıs - 18mayıs arası yumurtladım çünkü ovullasyon testi kullanmıştım.yumurtlama günlerinden yaklaşış 4-5 gün sonra aniden belim ağırmaya başladı,ama gün boyu sürdü bu ağrı,snki ağır bişre kaldırmışımda belimi incitmişim gibi.Hatta eşim bile şaşırmıştı çünkü 5 yıllık evliliğimiz boyunce hiç belim ağırmamıştı.sonraki günlerde göğüslerim inanılmaz şişti ve gri damarları resmen belirgin bir şekilde görünüyordu,tabi uçlarıda genişledi böyle değişik bir şekil aldılar sanki;en son geçtiğimiz hafta sonu aniden bir iki kere kasılarıma ağrı girdi ve bitti.Ve ben ondna sonra şüphelenmeye başladım aslında,çünkü bunlar daha önce hiç olmayan ağrılardı..normalde adet olmam gereken gün dündü.Dün bi ara adet olacakmış hissi oldu bende,ama şimdilik o da kayboldu.Ara sıra kasılarımda batmala oluyor ve geçiyor o kadar canım:)))

canım benim ovulasyon testi nasıl birşeyyy

mayısta tanıştık canımmm

Anladımm bebegım varya sen demekkı tanımıyorsun bır emoş dıye bır cılgın var delımı deli cımrımı cımrı aman allahım yok oyle bırsey bayadır gırmıyor yurt dısında yasıyor tanısan en az benım kadar seversın (sankı benı sevdıgınden cok emınmısım gıbı:9:bu arada ben cıkıyorum eve gıdeyım komsumda kahve de ıctık daha ne ıcecem ayıptır gıdeyım barım:34:netım gelırse gırerım yoksa sabah yıne gelırım :54:

Kizlar oglen oglen is yerinde olmadik seyler oldu. Eslerinizin kiymetini bilin valla totonuza totonuza fururumm.. Is arkadasimin esi adam sen kumar borcuna bat git oturdugun evi sat... Esinide annem oldu burada duramiyorum baska yere gecelim diyip kiraya geectiler guya oradan alip burayi odeyecekler pehhh... Allah dusmanimin nbasina vermesin birde yok canimla borc vermistim dedim baskasinin sikintisini giderenin allahta bunalimdan kurtarir,napiyim basimin gozumun sadakasi olsun arkadasim o benim... Amann abuk subuk sebeplerden kusup kavga etmeyin kocislerle.. Aksam bi olsun kocisimi cook sevcemm':-(

heyyyy selam cicişlerr...kıssssss senaacımm nasılsın cicim..ben bugün senin diyete başladım kısss hahaha:27:öğlen çorba ve salata yedimm.ayşemm nassın şekerimm..zuzuşumm sen nasıl oldun.geçmişi pek okuyamadım valla:37:

Son düzenleme:
heyyyy selam cicişlerr...kıssssss senaacımm nasılsın cicim..ben bugün senin diyete başladım kısss hahaha:27:öğlen çorba ve salata yedimm.ayşemm nassın şekerimm..zuzuşumm sen nasıl oldun.geçmişi pek okuyamadım valla:37:

iyiyim şekerim sen nasılsın şuanda gaz sıkışması yaşıyoru acilen eve gidip miğdeyi boşaltmam lazızmmm anam nekadar iğrencim ben:9:

Back