zuzucum zaten kendi kendime söz vermiştim,eğer hamile kalırsam belirtilerimi arkadaşlarımla paylaşacağım diye :)) ilk çocuğumda anlamadan olup bitmişti herşey,çünkü pekde öyle planı bir hamilelik değildi canım..
sanırım ben 15 mayıs - 18mayıs arası yumurtladım çünkü ovullasyon testi kullanmıştım.yumurtlama günlerinden yaklaşış 4-5 gün sonra aniden belim ağırmaya başladı,ama gün boyu sürdü bu ağrı,snki ağır bişre kaldırmışımda belimi incitmişim gibi.Hatta eşim bile şaşırmıştı çünkü 5 yıllık evliliğimiz boyunce hiç belim ağırmamıştı.sonraki günlerde göğüslerim inanılmaz şişti ve gri damarları resmen belirgin bir şekilde görünüyordu,tabi uçlarıda genişledi böyle değişik bir şekil aldılar sanki;en son geçtiğimiz hafta sonu aniden bir iki kere kasılarıma ağrı girdi ve bitti.Ve ben ondna sonra şüphelenmeye başladım aslında,çünkü bunlar daha önce hiç olmayan ağrılardı..normalde adet olmam gereken gün dündü.Dün bi ara adet olacakmış hissi oldu bende,ama şimdilik o da kayboldu.Ara sıra kasılarımda batmala oluyor ve geçiyor o kadar canım:)))