- Konu Sahibi pembemasal
- #4.441
aldım geldimmmm çok heyecanlandım yaaa yok büyük ihtimallede yinede bi heyecan bastı işte...
hadii ya benide bastı tek seni olsa yine iyii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aldım geldimmmm çok heyecanlandım yaaa yok büyük ihtimallede yinede bi heyecan bastı işte...
geçmiş olsun kızınız aadına üzüldüm gerçekten ben de öğretmenim ve açıkcası notu 31de
36da olan öğrencileri bile geçirsem mi diye düşünüyorum kaldı ki kızınızın son derece geçerli bir mazereti de varmış.yalnız ortalamayla da geçebilir zayıf olan derslerinin hepsinden sınava girmek zorunda değil.
kızlar size mutlu bir haber vermek isterdim ama maaalesf negatifffsanki ilk yaptığımda çooook hafif görür gibi oldum ama serapmışşş
yerini tek direğe bıraktı test...
kızlar size mutlu bir haber vermek isterdim ama maaalesf negatifffsanki ilk yaptığımda çooook hafif görür gibi oldum ama serapmışşş
hayırlısı olsun tatlım..bneim içimen test yapmak bile gelmiyor![]()
irmegan canım teste 2 dk sonra tekrar bak iyi bak ama belki çok silik bişeyler vardır canım . hayırlısı olsun canım üzülme sakın
hayırlısı olsun sıkmayın canınıızı
ümitlendirmek istemiyorum ama adetin geçtiyse kanda da baktır istersen
yarımsaat olmadı canımmm ne çabuk bekle biraz dahaaaa
saolun kızlar destekleriniz içinn hayırlısı ne deyim... haziran topiğine geçebiliriz artıkınnn![]()
![]()
iyide canım benim henüz adet olmadınki bekle hele biraz :)) bu arada gecikmenin kaçını günündesin canım ?
yıl sonu ortalamsına bakmanız gerekecek ama 1.dönemhepside 40 ile 43 arası 4 dersi zayıf geliyor...malesef yükseltmiyorlar canım...kızım çok aqlıyor..bende konuştum öqretmeniyle olamz dedi ancak yazın bakarız bir çaresine dedi..kızımın aqlqmasına banede başladım aqlamaya..Rabb,m bütün herkesin ne derdi varsa yardımcısı olsun...ortalaması 3 ün üzerinde olması gerekiyor(anadolu).. okadar yüksek gelirmi bilmiyorum canım...2 dönemin ortalamasını alıyorsunuz deqilmi?
yarın sabahtan itibarenn haziran topiğine geçelim artıkkk:2:
![]()
yıl sonu ortalamsına bakmanız gerekecek ama 1.dönem
5 2.dönem 1 gelirse maalesef yıl sonu ortalamasına da dersi 1 olarak gelir.
sıkmasın canını genelde kurtarma sınavlarında kolay soru sorarlar
hangi derslerden kalıyor??
ben de anadolu lisesindeyim ama ben dediğim gibi disiplinsizlik ve saygısızlık olmadığı sürece öğrenci bırakma taraftarı değilim![]()
ilkbhr sen reql oldunmu cnm
bende sabahtan beri yazıcam ama dilim bir türlü varmadı,diğer arkadaşların üzüldüğünü görünce kıyamadım((
biliyorsun benim dün adet günümdü,akşam sözümü tutamadım ve evde test yaptım,ikinic çizgi ssolu olarakta olsa çıktı.Sabah garanti olsun diye ilk idrarl iki tane farklı markanın tesini daha yaptım ve onlarda da çıktı canım..bugün bi ara gidip kan tahlili yaptırıcam...sanırım halimeyim erginsenacım :))) benimde 3,5 yaşında bir oğlum var yaklaış 5 aydır kardeş istiyorduk,umarım beta hcgd de doğru sonuç çıkar :))