• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlarini Mayisa saklayanlar...

geçmiş olsun kızınız aadına üzüldüm gerçekten ben de öğretmenim ve açıkcası notu 31de
36da olan öğrencileri bile geçirsem mi diye düşünüyorum kaldı ki kızınızın son derece geçerli bir mazereti de varmış.yalnız ortalamayla da geçebilir zayıf olan derslerinin hepsinden sınava girmek zorunda değil.

hepside 40 ile 43 arası 4 dersi zayıf geliyor...malesef yükseltmiyorlar canım...kızım çok aqlıyor..bende konuştum öqretmeniyle olamz dedi ancak yazın bakarız bir çaresine dedi..kızımın aqlqmasına banede başladım aqlamaya..Rabb,m bütün herkesin ne derdi varsa yardımcısı olsun...ortalaması 3 ün üzerinde olması gerekiyor(anadolu).. okadar yüksek gelirmi bilmiyorum canım...2 dönemin ortalamasını alıyorsunuz deqilmi?

kızlar size mutlu bir haber vermek isterdim ama maaalesf negatifff :50: sanki ilk yaptığımda çooook hafif görür gibi oldum ama serapmışşş :9: yerini tek direğe bıraktı test...

kızlar size mutlu bir haber vermek isterdim ama maaalesf negatifff :50: sanki ilk yaptığımda çooook hafif görür gibi oldum ama serapmışşş :9: yerini tek direğe bıraktı test...

irmegan canım teste 2 dk sonra tekrar bak iyi bak ama belki çok silik bişeyler vardır canım . hayırlısı olsun canım üzülme sakın

hayırlısı olsun sıkmayın canınıızı
ümitlendirmek istemiyorum ama adetin geçtiyse kanda da baktır istersen

hayırlısı olsun tatlım..bneim içimen test yapmak bile gelmiyor :50:

irmegan canım teste 2 dk sonra tekrar bak iyi bak ama belki çok silik bişeyler vardır canım . hayırlısı olsun canım üzülme sakın

hayırlısı olsun sıkmayın canınıızı
ümitlendirmek istemiyorum ama adetin geçtiyse kanda da baktır istersen

yarımsaat olmadı canımmm ne çabuk bekle biraz dahaaaa

saolun kızlar destekleriniz içinn hayırlısı ne deyim... haziran topiğine geçebiliriz artıkınnn:10: :9::9:

hepside 40 ile 43 arası 4 dersi zayıf geliyor...malesef yükseltmiyorlar canım...kızım çok aqlıyor..bende konuştum öqretmeniyle olamz dedi ancak yazın bakarız bir çaresine dedi..kızımın aqlqmasına banede başladım aqlamaya..Rabb,m bütün herkesin ne derdi varsa yardımcısı olsun...ortalaması 3 ün üzerinde olması gerekiyor(anadolu).. okadar yüksek gelirmi bilmiyorum canım...2 dönemin ortalamasını alıyorsunuz deqilmi?
yıl sonu ortalamsına bakmanız gerekecek ama 1.dönem
5 2.dönem 1 gelirse maalesef yıl sonu ortalamasına da dersi 1 olarak gelir.
sıkmasın canını genelde kurtarma sınavlarında kolay soru sorarlar
hangi derslerden kalıyor??
ben de anadolu lisesindeyim ama ben dediğim gibi disiplinsizlik ve saygısızlık olmadığı sürece öğrenci bırakma taraftarı değilim:19::19:

yıl sonu ortalamsına bakmanız gerekecek ama 1.dönem
5 2.dönem 1 gelirse maalesef yıl sonu ortalamasına da dersi 1 olarak gelir.
sıkmasın canını genelde kurtarma sınavlarında kolay soru sorarlar
hangi derslerden kalıyor??
ben de anadolu lisesindeyim ama ben dediğim gibi disiplinsizlik ve saygısızlık olmadığı sürece öğrenci bırakma taraftarı değilim:19::19:

tatlım 1. dönem not ortalaması 3 ün üzerinde geliyor...ama yıl sonu ortalaması alınmıyormu?
kızımın yabancı dil, btt, proqramla ve temel elektronik ve ölçme 40 ve 43 üzerinden 1 geliyor...

ilkbhr sen reql oldunmu cnm

bende sabahtan beri yazıcam ama dilim bir türlü varmadı,diğer arkadaşların üzüldüğünü görünce kıyamadım :(((
biliyorsun benim dün adet günümdü,akşam sözümü tutamadım ve evde test yaptım,ikinic çizgi ssolu olarakta olsa çıktı.Sabah garanti olsun diye ilk idrarl iki tane farklı markanın tesini daha yaptım ve onlarda da çıktı canım..bugün bi ara gidip kan tahlili yaptırıcam...sanırım halimeyim erginsenacım :))) benimde 3,5 yaşında bir oğlum var yaklaış 5 aydır kardeş istiyorduk,umarım beta hcgd de doğru sonuç çıkar :))

bende sabahtan beri yazıcam ama dilim bir türlü varmadı,diğer arkadaşların üzüldüğünü görünce kıyamadım :(((
biliyorsun benim dün adet günümdü,akşam sözümü tutamadım ve evde test yaptım,ikinic çizgi ssolu olarakta olsa çıktı.Sabah garanti olsun diye ilk idrarl iki tane farklı markanın tesini daha yaptım ve onlarda da çıktı canım..bugün bi ara gidip kan tahlili yaptırıcam...sanırım halimeyim erginsenacım :))) benimde 3,5 yaşında bir oğlum var yaklaış 5 aydır kardeş istiyorduk,umarım beta hcgd de doğru sonuç çıkar :))

ayy canım benim o zaman sen kesin hamilesin...çok tebrik ederim Rabbim tamamına erdirsin..:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Back