• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlarini Mayisa saklayanlar...

kuzum mesaj attım sanaa...

bebeğim pko olduğu için çok düzensiz benim adetlerim ama hiç bu kadar uzadığını hatırlamıyorum en fazla 35 olmuştu..

bu öğretmenler ne yalancı yaaa olan kıza olacak tühh... arada görüş bari bi notları düşecek o bişey değil... evet stresten kaynaklı olabilir ama bebişten kaynaklıda olabilirrr :16:

canım cumartesi günü yaptım negatifti... acayip stresliyim şuanda elim ayağım titriyo neredeyse... birilerine sataşmamak için kendimi zor tutuyorum...

Arzucumm cok uzuldum kizinin durumuna ama bu haksizlikk,bunun baska bi caresi yokmuymus? Bu arada yatarken calaimadimi gunluk derslerine? Bu arada burda gizli sakli kalmiyo hicbirseyy bu yuzden. Istemiyorum zaten ben regl olmayi bekliyorum ayaklarim hala yerde ucusa hamileysem gecicemm:-) surpriz olucak cunku kappkara. Kanamam var... Hayirlisi.

kızlar öqretmenine tel açtım notları deqiştiremeyiz dedi..ama yaz sınavlarında bişeyler yaparım dedi....kızım aqlama krizine girdi çok kötü durumu.......

inş bu iş olucak bu ay hadi hayırlısı bakalımm müjdeli haberlerini bekliyoruz pazartesiye

keşke ayşem keşkeee hepimiz bu müjdeli haberi alabilsekk... ama pko olduğu için benim pek umudum yok açıkcası bana hep tedaviyle olacakmış gibi geliyo.. tabii rabbim ne uygun görürse o olur ama ne bilim işte çok umutsuzum bebek konusunda... ben pztye kadar yine test yaparım kesin hatta bugün yapsammı diye aklımdan geçmiyo değil hani :9:

kızlar benimde 50 gün oldu cumartesi doktora gittim bebiş yok dedi kan testide yaptık ama ilaç verdi ama ben kullanmadım ve hala gelen giden yok.idrar testi yapmadım bidaha sizce olabilirmi.Maydonoz suyunu içsem bişey olurmu eğer bebek varsa bile?

canım merhaba irmegenın bahsettiği arkadaş benim dr banada vermişti ilaç kullandım ama hala hasta olmadım sonra kahverengi leke geldi hasta olucam sandım ama yine olmadım sonra test yaptım ve pozitif. ilacı kullan bebek varsa zararı olmaz düşük riskini azaltıyo

kızlar benimde 50 gün oldu cumartesi doktora gittim bebiş yok dedi kan testide yaptık ama ilaç verdi ama ben kullanmadım ve hala gelen giden yok.idrar testi yapmadım bidaha sizce olabilirmi.Maydonoz suyunu içsem bişey olurmu eğer bebek varsa bile?

yok güzelim cevap vermsz arkadaşlar bana deminden beri yazıyorum herkez kendi aleminde neyse sağolun arkadaşlar

kızlar öqretmenine tel açtım notları deqiştiremeyiz dedi..ama yaz sınavlarında bişeyler yaparım dedi....kızım aqlama krizine girdi çok kötü durumu.......

offfff ama bu çok büyük haksızlık yaaaa kızın yaz tatili mahvolacak sınav stresinden :( allah yardımcınız olsun cnm yaaaa.... kızınada söyle ağlamasınnn yazın yapılacak sınavlara iyice çalışır halleder...

maşallahh pembişimm ne kadar güzelsin sen öyleeee aynı ayşem gibiiii :16::16::16:
sagol canım sen de fıstık gıbısın Allah bızlere de guzel saglıklı evlatlar versınAmin
:17::17::17: pembe benide irmegandan eklesene

bebıs irmeganın duvarına bısı yaz eklıyım arkadaslarına bakamıyorum cunku gorunmuyor yaz sonra irmegan sıler onu:8:

canım bebek varsa eğer içmeee yoksa içç anladınmııı

sagol canım sen de fıstık gıbısın Allah bızlere de guzel saglıklı evlatlar versınAmin

bebıs irmeganın duvarına bısı yaz eklıyım arkadaslarına bakamıyorum cunku gorunmuyor yaz sonra irmegan sıler onu:8:

amiiiin cnmmm hepimizieee buradaki tüüüüm arkadaşlarıma rabbim birer birer bebiş göndersin.... :16:

Olumune kankayiz:-) nasiliz bu sabah gayet enerjik basladim gune umarim oylede dvm eder. Bugun 28.gun bakalim ne zaman tesrif edecek benim kirmizim,umarim gelmez desemde benim kahve lekem var korkuttu beni dusukte boyle baslamisti bende...ama regl belirtimin hepsi mevcut bu yuzden umutlar hazirana kaldi... Ee varmi regli gelen gelmeyen test yapan?
Bugün regl gunüm, gelmedi, herhangi bir belirti de yok ama sabah test yaptım, negatif. Moralim bozuk.

offfff ama bu çok büyük haksızlık yaaaa kızın yaz tatili mahvolacak sınav stresinden :( allah yardımcınız olsun cnm yaaaa.... kızınada söyle ağlamasınnn yazın yapılacak sınavlara iyice çalışır halleder...

aynen öyle canım herşey alt üst oldu..neyse artık inşallah yazın sıkı sıkı çalışıp verir derslerini..

Back