Umutlarini Mayisa saklayanlar...

aynen öyle canım herşey alt üst oldu..neyse artık inşallah yazın sıkı sıkı çalışıp verir derslerini..
geçmiş olsun kızınız aadına üzüldüm gerçekten ben de öğretmenim ve açıkcası notu 31de
36da olan öğrencileri bile geçirsem mi diye düşünüyorum kaldı ki kızınızın son derece geçerli bir mazereti de varmış.yalnız ortalamayla da geçebilir zayıf olan derslerinin hepsinden sınava girmek zorunda değil.

günaydın arkadaşlar çalıştığım için çok nadir yazabiliyorum
reglin üzerinden 14 gün geçti ve bugün adet oldum
bugün doktora gidip kan tahlili yaptıracaktım ama beeeeeeeen

canım kusura bakmaaa yazamadıkk.özellikle ne yazdığını okumak için kaç sayfa geriye döndüm sonunda buldum yazdıklarını.canım idrar testi yaptınmı önce onu sorayım.eğer hiç 30 gün olmadı diyoresan dr görünmen iyi olur tüp bebek yaptık olmadı diye umutsuzluğa kapılma allah bu yolda veye tüp bebekle yavrunu sana bağışlar.hiç belirtin olmaması normal herkes bi belirti yaşıcak diye birşey yokk vbence arkadaşlarının sözünü dinle kan testi yap sona hemen bize bildir

bayada geçmiş canım yaaa... hiç gebelik testi yaptınmı..?? yaptıysan sonucu neydi..? belkide farkında olmadan kimyasal gebelik yaşadın..?

Son düzenleme:

ayy canım kıyamam çok kötü birşeyy neyse haziran topiği bizi sabırsızlıkla bekliyor haziranı hepimiz dolu dolu yaşıcaz.herkez evine neskafelerini alsın. neden mi? ilişki öncesi kocalara sert acı kahveleri içiricez.

bayada geçmiş canım yaaa... hiç gebelik testi yaptınmı..?? yaptıysan sonucu neydi..? belkide farkında olmadan kimyasal gebelik yaşadın..?
iki kez idrar testi yaptım ikisi de tek çizgiydi ama bazılarının idrarda gözükmüyormuş
bugün kendimce güzel haber almak için kan testi yaptırmaya gidecektim
yumurtalıklarımda kist vardı belki de o yüzden gecikti ve bu ay ilaç kullanmam gerekiyor kist için haliyle bu ay da düşünemeyeceğiz
öğretmenim ve haziran ya da temmuz izin kullanabilmem için çok güzel aylardı ama haziran ve temmuzda zor gözüküyor artık

daha ilk denememizdi bu ay ama ailemde isteyen hemen istediği ayda hamile kalmıştı ben de ona güvenerek çooook rahattım ama üç aydır iltihapla uğraşıyorum üstüne bir de kist çıktı ama kist gebeliğe engel değil demişlerdi ama engel olan başka şeyler oldu sanırım 14 günde geç olmaz ki amaaaa

canımm hakkında hayırlısı.. muhakkak rabbimin bir bildiği vardırr.. zamanını bekliyoruz hepimiz büyük bir sabırla.. inşallah haziran ayı dolu dolu hamile haberlerliyle geçeeerrr...

Seastremm benimde kahve rengi akintim varr ama igneden saniyorum yoksa hamismiyim kisss... Ayy umudu bile guzel bak gozlerim doldu yinee:'(

Seastremm benimde kahve rengi akintim varr ama igneden saniyorum yoksa hamismiyim kisss... Ayy umudu bile guzel bak gozlerim doldu yinee:'(

tatlım senin testte silik çıktı benimde silikti kan yaptır bence canım bana hamişsin gibi geldi hayırlısı olsun inş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…