• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlarini Mayisa saklayanlar...

kızlarr bende hala gelen giden yok yaaaa :50: neden bu kadar gecikti anlamadımm mayıs ayını hiç hasta olmadan çıkartıyorum helal banaaaa :46: bebekte yok onada eminim ama neden hasta olamıyorumm artık sinirlerimde gerilmeye başladı sabah eltimin arabasıyla geldik trafikteki milleti neredeyse inip dövecem o dereceee....:47:

canım sen ısmını yaz senı eklıyım olmasa ayseyı de eklerım senden bı de profıl foton nasıl ?

kızlarr bende hala gelen giden yok yaaaa :50: neden bu kadar gecikti anlamadımm mayıs ayını hiç hasta olmadan çıkartıyorum helal banaaaa :46: bebekte yok onada eminim ama neden hasta olamıyorumm artık sinirlerimde gerilmeye başladı sabah eltimin arabasıyla geldik trafikteki milleti neredeyse inip dövecem o dereceee....:47:

bi test yapsana canım sen ben normalde 28 günde bir oluyordum şimdi 32-34 gün de oluyorumm

herkese günaydıııınnnnnn canlarımmm nasılsınız umarım bi sıkıntı yoktuurr....

zuzum senin msjı geçmişten almayı unutmuşum :1: canım silik bi çizgi var nihayetinde bence idrar testini bi daha tekrarla derim... ne olur ne olmaz.. belki klomenin oluşturduğu yumurtanın dışında kendiliğinden bi daha gelişti ve oda döllendi... hiç bilemeyizz.. hakkında hayırlısı olsun cnm benimm.. Rabbim büyük..

kuzum sen şu inadını kırda bi test yap şüphen varsa eğer... ilacın bebeğe etkisi varmış diyosun işini riske atma sen...

günaydınn kuzummm... bebeğimiz nasıll..???

benide ekleyiiinnn benideeeeeeee :))))

canımmm günaydın... bendede hala gelen giden yok.. aynı anda beklemedeyiz hadi hayırlısı :) kızına üzüldüm yaaaa görmediği konulardan sınava tabii tutulması hiç mantıklı değil...
canım ben önceden öqretmeniyle konuşmuştum kızımı okula başladıqı gibi sınav yapmıcanı söylemişti..çalışması için zaman tanıyacaqını söylemişti..ama gittiqi gün sınav yapmış..napıcamızı şaşırdık..şuan okuldada yok öqretmen...tel açıcam bakalım insafı varsa düzeltir notunu...
canım üzülme kızını durumunu biliyolar 45 yaparlar notlarını merak etme canım
canım e okula yazmışlar tekrar düzeltirlermi bilmiyorum..

bende hala olmadım..işin tuhafı kasıklarımda aqrı sızıda yok..çok stres yaptım kızımada üzüldüm...etkiledi sanırım...

günaydın sen hala test yaptırmadın mı ben meraktan ölürdüm valla. bence direk kan testi yaptır. hem belki asabiyetin sebebi hamileliktir:)

canım sen ısmını yaz senı eklıyım olmasa ayseyı de eklerım senden bı de profıl foton nasıl ?

kuzum mesaj attım sanaa...

bi test yapsana canım sen ben normalde 28 günde bir oluyordum şimdi 32-34 gün de oluyorumm

bebeğim pko olduğu için çok düzensiz benim adetlerim ama hiç bu kadar uzadığını hatırlamıyorum en fazla 35 olmuştu..

canım ben önceden öqretmeniyle konuşmuştum kızımı okula başladıqı gibi sınav yapmıcanı söylemişti..çalışması için zaman tanıyacaqını söylemişti..ama gittiqi gün sınav yapmış..napıcamızı şaşırdık..şuan okuldada yok öqretmen...tel açıcam bakalım insafı varsa düzeltir notunu...

canım e okula yazmışlar tekrar düzeltirlermi bilmiyorum..

bende hala olmadım..işin tuhafı kasıklarımda aqrı sızıda yok..çok stres yaptım kızımada üzüldüm...etkiledi sanırım...

bu öğretmenler ne yalancı yaaa olan kıza olacak tühh... arada görüş bari bi notları düşecek o bişey değil... evet stresten kaynaklı olabilir ama bebişten kaynaklıda olabilirrr :16:

günaydın sen hala test yaptırmadın mı ben meraktan ölürdüm valla. bence direk kan testi yaptır. hem belki asabiyetin sebebi hamileliktir:)

canım cumartesi günü yaptım negatifti... acayip stresliyim şuanda elim ayağım titriyo neredeyse... birilerine sataşmamak için kendimi zor tutuyorum...

Arzucumm cok uzuldum kizinin durumuna ama bu haksizlikk,bunun baska bi caresi yokmuymus? Bu arada yatarken calaimadimi gunluk derslerine? Bu arada burda gizli sakli kalmiyo hicbirseyy bu yuzden. Istemiyorum zaten ben regl olmayi bekliyorum ayaklarim hala yerde ucusa hamileysem gecicemm:-) surpriz olucak cunku kappkara. Kanamam var... Hayirlisi.

bebeğim pko olduğu için çok düzensiz benim adetlerim ama hiç bu kadar uzadığını hatırlamıyorum en fazla 35 olmuştu..

bu öğretmenler ne yalancı yaaa olan kıza olacak tühh... arada görüş bari bi notları düşecek o bişey değil... evet stresten kaynaklı olabilir ama bebişten kaynaklıda olabilirrr :16:

canım cumartesi günü yaptım negatifti... acayip stresliyim şuanda elim ayağım titriyo neredeyse... birilerine sataşmamak için kendimi zor tutuyorum...

ekledım cnm kabul ett

ben hamileliğimi kan testi ile öğrendim öğrendiğim gün dahil idrarda yapılan tüm testler negatif çıktı. o yüzden kanda baktır mutlaka

ben hamileliğimi kan testi ile öğrendim öğrendiğim gün dahil idrarda yapılan tüm testler negatif çıktı. o yüzden kanda baktır mutlaka

hmmm ben 40 günü tamamlamadan yaptırmamayı düşünüyodum valla bugün 37. günn haftaya pztye kadar olmazsam kan testi yaptırırım negatifsede pozitifsede (inş) doktora giderim zaten...

kızlar benimde 50 gün oldu cumartesi doktora gittim bebiş yok dedi kan testide yaptık ama ilaç verdi ama ben kullanmadım ve hala gelen giden yok.idrar testi yapmadım bidaha sizce olabilirmi.Maydonoz suyunu içsem bişey olurmu eğer bebek varsa bile?

kızlar benimde 50 gün oldu cumartesi doktora gittim bebiş yok dedi kan testide yaptık ama ilaç verdi ama ben kullanmadım ve hala gelen giden yok.idrar testi yapmadım bidaha sizce olabilirmi.Maydonoz suyunu içsem bişey olurmu eğer bebek varsa bile?

sende bendensiz desene :) canım kan testi yaptırmışsın zaten keşke ilacını kullansaydın.. bizim burda bi arkadaşımızda öyle oldu ilacıda kullandı ama şuanda maşallah :nazar: 9 haftalık hamile verdikleri ilaç hasta olmana yardımcı oluyomuş ama hamileysende bebeğin tutunmasında yardımcı oluyomuş...

Back