- Konu Sahibi pembemasal
-
- #4.401
kuzum mesaj attım sanaa...
bebeğim pko olduğu için çok düzensiz benim adetlerim ama hiç bu kadar uzadığını hatırlamıyorum en fazla 35 olmuştu..
bu öğretmenler ne yalancı yaaa olan kıza olacak tühh... arada görüş bari bi notları düşecek o bişey değil... evet stresten kaynaklı olabilir ama bebişten kaynaklıda olabilirrr
canım cumartesi günü yaptım negatifti... acayip stresliyim şuanda elim ayağım titriyo neredeyse... birilerine sataşmamak için kendimi zor tutuyorum...
Arzucumm cok uzuldum kizinin durumuna ama bu haksizlikk,bunun baska bi caresi yokmuymus? Bu arada yatarken calaimadimi gunluk derslerine? Bu arada burda gizli sakli kalmiyo hicbirseyy bu yuzden. Istemiyorum zaten ben regl olmayi bekliyorum ayaklarim hala yerde ucusa hamileysem gecicemmsurpriz olucak cunku kappkara. Kanamam var... Hayirlisi.
inş bu iş olucak bu ay hadi hayırlısı bakalımm müjdeli haberlerini bekliyoruz pazartesiye
kızlar benimde 50 gün oldu cumartesi doktora gittim bebiş yok dedi kan testide yaptık ama ilaç verdi ama ben kullanmadım ve hala gelen giden yok.idrar testi yapmadım bidaha sizce olabilirmi.Maydonoz suyunu içsem bişey olurmu eğer bebek varsa bile?
kızlar benimde 50 gün oldu cumartesi doktora gittim bebiş yok dedi kan testide yaptık ama ilaç verdi ama ben kullanmadım ve hala gelen giden yok.idrar testi yapmadım bidaha sizce olabilirmi.Maydonoz suyunu içsem bişey olurmu eğer bebek varsa bile?
kızlar öqretmenine tel açtım notları deqiştiremeyiz dedi..ama yaz sınavlarında bişeyler yaparım dedi....kızım aqlama krizine girdi çok kötü durumu.......
Merhaba kızlar ben geldim gunaydin nasılsınız
sagol canım sen de fıstık gıbısın Allah bızlere de guzel saglıklı evlatlar versınAminmaşallahh pembişimm ne kadar güzelsin sen öyleeee aynı ayşem gibiiii
pembe benide irmegandan eklesene
sagol canım sen de fıstık gıbısın Allah bızlere de guzel saglıklı evlatlar versınAmin
bebıs irmeganın duvarına bısı yaz eklıyım arkadaslarına bakamıyorum cunku gorunmuyor yaz sonra irmegan sıler onu
sagol canım sen de fıstık gıbısın Allah bızlere de guzel saglıklı evlatlar versınAmin
bebıs irmeganın duvarına bısı yaz eklıyım arkadaslarına bakamıyorum cunku gorunmuyor yaz sonra irmegan sıler onu
Bugün regl gunüm, gelmedi, herhangi bir belirti de yok ama sabah test yaptım, negatif. Moralim bozuk.Olumune kankayiznasiliz bu sabah gayet enerjik basladim gune umarim oylede dvm eder. Bugun 28.gun bakalim ne zaman tesrif edecek benim kirmizim,umarim gelmez desemde benim kahve lekem var korkuttu beni dusukte boyle baslamisti bende...ama regl belirtimin hepsi mevcut bu yuzden umutlar hazirana kaldi... Ee varmi regli gelen gelmeyen test yapan?
offfff ama bu çok büyük haksızlık yaaaa kızın yaz tatili mahvolacak sınav stresindenallah yardımcınız olsun cnm yaaaa.... kızınada söyle ağlamasınnn yazın yapılacak sınavlara iyice çalışır halleder...
günaydın cnm hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın..?
yaaaaa birileri sayfayı doldursunda 443 olsun kaldım 441'deeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?