Umutlarini Mayisa saklayanlar...

kızlar öqretmenine tel açtım notları deqiştiremeyiz dedi..ama yaz sınavlarında bişeyler yaparım dedi....kızım aqlama krizine girdi çok kötü durumu.......

inş bu iş olucak bu ay hadi hayırlısı bakalımm müjdeli haberlerini bekliyoruz pazartesiye

keşke ayşem keşkeee hepimiz bu müjdeli haberi alabilsekk... ama pko olduğu için benim pek umudum yok açıkcası bana hep tedaviyle olacakmış gibi geliyo.. tabii rabbim ne uygun görürse o olur ama ne bilim işte çok umutsuzum bebek konusunda... ben pztye kadar yine test yaparım kesin hatta bugün yapsammı diye aklımdan geçmiyo değil hani

canım merhaba irmegenın bahsettiği arkadaş benim dr banada vermişti ilaç kullandım ama hala hasta olmadım sonra kahverengi leke geldi hasta olucam sandım ama yine olmadım sonra test yaptım ve pozitif. ilacı kullan bebek varsa zararı olmaz düşük riskini azaltıyo

yok güzelim cevap vermsz arkadaşlar bana deminden beri yazıyorum herkez kendi aleminde neyse sağolun arkadaşlar

kızlar öqretmenine tel açtım notları deqiştiremeyiz dedi..ama yaz sınavlarında bişeyler yaparım dedi....kızım aqlama krizine girdi çok kötü durumu.......

offfff ama bu çok büyük haksızlık yaaaa kızın yaz tatili mahvolacak sınav stresinden allah yardımcınız olsun cnm yaaaa.... kızınada söyle ağlamasınnn yazın yapılacak sınavlara iyice çalışır halleder...

maşallahh pembişimm ne kadar güzelsin sen öyleeee aynı ayşem gibiiii
sagol canım sen de fıstık gıbısın Allah bızlere de guzel saglıklı evlatlar versınAmin
pembe benide irmegandan eklesene

bebıs irmeganın duvarına bısı yaz eklıyım arkadaslarına bakamıyorum cunku gorunmuyor yaz sonra irmegan sıler onu

canım bebek varsa eğer içmeee yoksa içç anladınmııı

amiiiin cnmmm hepimizieee buradaki tüüüüm arkadaşlarıma rabbim birer birer bebiş göndersin....

Bugün regl gunüm, gelmedi, herhangi bir belirti de yok ama sabah test yaptım, negatif. Moralim bozuk.

aynen öyle canım herşey alt üst oldu..neyse artık inşallah yazın sıkı sıkı çalışıp verir derslerini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…