How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Umutlarini Mayisa saklayanlar...

Arkideslerim benim. Ben bu ay klomen +ovitrelle igne kullandim bunlar bhcg iceriyormus silik cizginin ve lekelerimin. Bunlardan kaynaklandigini dusundugum icin umut yok birde kullanmadan once arastirdim ilk ilac ve ignede hamile kalan yok nerdeyse. Ve ben buna bir son verecegim artik... Esiminde testini yaptirip oluruna birakmayi dusunuyorum cok sukur olmamasi icin hicbir nedenim yok cunki...suan asiri karnim agiriyor gelicek ama komur gibi bir kan belli yani sirf bu bile birdaha igne yaptirmqamam icin yeterli.. Herseyin hayirlisi,bir regl olsamda tam 28 olsa bari yine 33leri gormek istemiyorum uzadikca uzuyor ama mevsim degisikligi psikoloji etkiliyor donguyu tabiki... Qama gelismelerden haberdar edecegim sizi...

Olmasin tatlim ne guzel istee,anne olursun gelmezse amacin da bu degil mi? Isteksiz goruyorum seni bi yandan da heyecanli duygularin karmakarisik? Ee tansiyonun dengedemi biraz iyimisin? Bu arada yuklesemde gorunmeyecek kdr silik ve anlam yuklemedim 5 gun once dogru bir soniuc degildir? Ayrica kan vermem icin idrardan gorup emin olmam lazim hastanede dedikodum yayiliyo hemen zuleyha hamileymis duydunuzmu ahahli diee:-)
hakkında hayırlısı olsun canım...kimseye söylemeden kan versen olmazmı?
adet döneminiz 30 geçen oldumu bahar aylarında
benim bugün 29.günüm cnm...
Olumune kankayiz:-) nasiliz bu sabah gayet enerjik basladim gune umarim oylede dvm eder. Bugun 28.gun bakalim ne zaman tesrif edecek benim kirmizim,umarim gelmez desemde benim kahve lekem var korkuttu beni dusukte boyle baslamisti bende...ama regl belirtimin hepsi mevcut bu yuzden umutlar hazirana kaldi... Ee varmi regli gelen gelmeyen test yapan?

benim reqlim dündü canım ama olmadım :50:

günaydın arkadaşlar herkesin duası gönlündeki duası kabul olsun inşallahhh :16::16::16:
kızlar bende hala gelen giden yok çok stresliyim..artık bugün gelir heralde daha fazla gecikmesin...
kızlar kızımın ayaqı kırıldıqı için 25 gün okula gidemedi...bu hafta başldı..hergün 4 sınava birden giriyor pazartesiden beri..4 tane dersi 40 ve 43 üzerinden 1 geliyor...45 verseler geçecek..çok moralim bozuk :14::14:

herkese günaydıııınnnnnn canlarımmm nasılsınız umarım bi sıkıntı yoktuurr....

zuzum senin msjı geçmişten almayı unutmuşum :1: canım silik bi çizgi var nihayetinde bence idrar testini bi daha tekrarla derim... ne olur ne olmaz.. belki klomenin oluşturduğu yumurtanın dışında kendiliğinden bi daha gelişti ve oda döllendi... hiç bilemeyizz.. hakkında hayırlısı olsun cnm benimm.. Rabbim büyük..

canım doktor bu ılacla hamıle kalabılırsın falan demedı arastırınca ogrendım cok ta ultrason altında kalmak ıstemıyorum o da bır radyasyon ancak test yaparım ve ınan hamıle olmasam bıle rahatlarım cunku ılacın sonunda adet olucagım kesın hamıle olsam tabı mutluluktan ucarım ama benım bu ay oyle bı dusuncem yok ama su batmalar gogus falan tuhaf gelıyor bana da sımdı napıcagımı bılemıyorum yaa

kuzum sen şu inadını kırda bi test yap şüphen varsa eğer... ilacın bebeğe etkisi varmış diyosun işini riske atma sen...

günaydın kızlar nasılsınız . zuzu tatlım testi tekrarla yada git kan ver canım

günaydınn kuzummm... bebeğimiz nasıll..???

bak nasıl bagladı var ama arayarak bulamasın cunku kocıs engeler doladı dur ozele lınkı atıyım
benide ekleyiiinnn benideeeeeeee :))))
günaydın arkadaşlar herkesin duası gönlündeki duası kabul olsun inşallahhh :16::16::16:
kızlar bende hala gelen giden yok çok stresliyim..artık bugün gelir heralde daha fazla gecikmesin...
kızlar kızımın ayaqı kırıldıqı için 25 gün okula gidemedi...bu hafta başldı..hergün 4 sınava birden giriyor pazartesiden beri..4 tane dersi 40 ve 43 üzerinden 1 geliyor...45 verseler geçecek..çok moralim bozuk :14::14:

canımmm günaydın... bendede hala gelen giden yok.. aynı anda beklemedeyiz hadi hayırlısı :) kızına üzüldüm yaaaa görmediği konulardan sınava tabii tutulması hiç mantıklı değil...

canım üzülme kızını durumunu biliyolar 45 yaparlar notlarını merak etme canım

zuzum senin msjı geçmişten almayı unutmuşum :1: canım silik bi çizgi var nihayetinde bence idrar testini bi daha tekrarla derim... ne olur ne olmaz.. belki klomenin oluşturduğu yumurtanın dışında kendiliğinden bi daha gelişti ve oda döllendi... hiç bilemeyizz.. hakkında hayırlısı olsun cnm benimm.. Rabbim büyük..

kuzum sen şu inadını kırda bi test yap şüphen varsa eğer... ilacın bebeğe etkisi varmış diyosun işini riske atma sen...

canımmm günaydın... bendede hala gelen giden yok.. aynı anda beklemedeyiz hadi hayırlısı :) kızına üzüldüm yaaaa görmediği konulardan sınava tabii tutulması hiç mantıklı değil...

günaydın canım bebek iyide ben değilim bulantılar çoğalmaya başladı artık ilaç bile pek faydalı gelmiyo. etkisini pek göstermiyo

canım özelden linki yolladımmm

ama o lınk acılmıyo bebıs

sonu yapıcam gıbı :D endıselıyım cunkuu

günaydın canım bebek iyide ben değilim bulantılar çoğalmaya başladı artık ilaç bile pek faydalı gelmiyo. etkisini pek göstermiyo

oyyy kıyamam sana yaaa zaten zayıfsın iyice zayıflıcan :50: allah yardımcın olsun canım az bi vaktin kaldı bulantıların geçmesine sabırr....!!

kızlarr bende hala gelen giden yok yaaaa :50: neden bu kadar gecikti anlamadımm mayıs ayını hiç hasta olmadan çıkartıyorum helal banaaaa :46: bebekte yok onada eminim ama neden hasta olamıyorumm artık sinirlerimde gerilmeye başladı sabah eltimin arabasıyla geldik trafikteki milleti neredeyse inip dövecem o dereceee....:47:

Back