How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Umutlarini Mayisa saklayanlar...

canım yaaaa zaten şu anda ultrasonla bakmazlarrr.baksalarda birşey göremezlerr.kan verebilirsin mesela ne biliyim devlet hasatanesine git para vermek istemezsen eğer bir dr görüşş

burda doktordan kagıt almadan kan testı yapamasın canım doktor da suhpelerıme gore yap demez kı dur bı ultrasonla bakalım der sen hamıleyken boyle mı olmustu belırtıler

Olumune kankayiz:-) nasiliz bu sabah gayet enerjik basladim gune umarim oylede dvm eder. Bugun 28.gun bakalim ne zaman tesrif edecek benim kirmizim,umarim gelmez desemde benim kahve lekem var korkuttu beni dusukte boyle baslamisti bende...ama regl belirtimin hepsi mevcut bu yuzden umutlar hazirana kaldi... Ee varmi regli gelen gelmeyen test yapan?

Olumune kankayiz:-) nasiliz bu sabah gayet enerjik basladim gune umarim oylede dvm eder. Bugun 28.gun bakalim ne zaman tesrif edecek benim kirmizim,umarim gelmez desemde benim kahve lekem var korkuttu beni dusukte boyle baslamisti bende...ama regl belirtimin hepsi mevcut bu yuzden umutlar hazirana kaldi... Ee varmi regli gelen gelmeyen test yapan?

zuzucum benimde ümidim yok bugün 30. gün tüp bebek yaptırdım bi kaç tane olmadı artık ümidimi kestim ama hiç 30 gün olmamıştı bitkisel bi ilaç kullanıyorum acaba ondan mı diye şüpheleniyorum arkadaşlarım gel kan testi yapalım diyorlar onuda yaptırmak istemiyorum

acaba bahardan olabilirmi

aman canım kotu dusunme bı test yap bakalım ya da devam ederse dr ya gıtt

Arkadaslar nasilizz? Benim kanli akantim kahve lekeye donustu bunu esime soledim idrar testi aldi goguslerimde cok aciyor deyince yap hemen merakimiz gitsin dedi yaptim cook hafif ikinci cizgi var ama esim onu kaile alamadi bende ona uydum panik yapmadim. Sonra muhtesem yuzyili izlerken aglama krizine girdim ve kicacim askim sen regl olcaksin cildin tahris oldu aglama krizin basladi vee cok gerginsin dedi optu ama yuzu dusmustu cunku regl olursam ondan spermiyogram isticek dr. Ins. Olmam ama bu nedir yaa artik isyanlardayim nasi olur rabbim sen herseyi bilirsin yaparsin ol dersen olur rabbim. Bari yarin olsamda tam 28 regl dongusune sahip olsam yaaa... Hayirlara ciksin... Duydum ki ignenin 15.gunu testte cikarmis hamislik dmk ki degilim ki cikmadi. Ee haziran topigine mi geciyoz yine,iyiydi boyyle yaaa:-)

zuzu tatlım kan ver hemen ikinci çizgi çıktı düyosun tatlım kan ver hemen hamişsin sen Allahımın izniyle:)

burda doktordan kagıt almadan kan testı yapamasın canım doktor da suhpelerıme gore yap demez kı dur bı ultrasonla bakalım der sen hamıleyken boyle mı olmustu belırtıler

aynı senin dediklerin gibi oldu yüzüstü yatamazdım memelerim patlıcak gibi oldu uçları acıyordu.belim ve kasığım müthiş derecede ağrı vardı.alt karın bölgemde şişlik vardı aklına gelebilicek bütün belirtiler vardı bendeee

hayatım hamilelikte de regli döneminde yaşadığın sıkıntıları yaşarsın dr git ,dr git ,dr git ,dr git, dr git, dr git, dr git ,dr git, dr git ,dr git

Back