- Konu Sahibi pembemasal
-
- #4.361
bak nasıl bagladı var ama arayarak bulamasın cunku kocıs engeler doladı dur ozele lınkı atıyım
haziran topiğine ne zaman geçiyoruz benim mayısla işim kalmadııı
ok bakalımmm kociş kıskanç belli olduuu
ok bakalımmm kociş kıskanç belli olduuu
günaydın hatuuuuuuunlaaaaaaaaar
ne var yok
hemşehrim naptın sen regl oldun mu ?
haziran topiğine ne zaman geçiyoruz benim mayısla işim kalmadııı
evet canım malesef dün oldum hem öyle böyle değilllll:)))
canım sen beni ekle istersen ayşe özkan facebook profil resmimde avatr resmim varr(gözlüklü beyaz badi arkamda deniz var)
oyle resım yok baska ayseler cıkıyor:)))
hakkında hayırlısı olsun canım...kimseye söylemeden kan versen olmazmı?Olmasin tatlim ne guzel istee,anne olursun gelmezse amacin da bu degil mi? Isteksiz goruyorum seni bi yandan da heyecanli duygularin karmakarisik? Ee tansiyonun dengedemi biraz iyimisin? Bu arada yuklesemde gorunmeyecek kdr silik ve anlam yuklemedim 5 gun once dogru bir soniuc degildir? Ayrica kan vermem icin idrardan gorup emin olmam lazim hastanede dedikodum yayiliyo hemen zuleyha hamileymis duydunuzmu ahahli diee
benim bugün 29.günüm cnm...adet döneminiz 30 geçen oldumu bahar aylarında
Olumune kankayiznasiliz bu sabah gayet enerjik basladim gune umarim oylede dvm eder. Bugun 28.gun bakalim ne zaman tesrif edecek benim kirmizim,umarim gelmez desemde benim kahve lekem var korkuttu beni dusukte boyle baslamisti bende...ama regl belirtimin hepsi mevcut bu yuzden umutlar hazirana kaldi... Ee varmi regli gelen gelmeyen test yapan?
canım sen beni ekle istersen ayşe özkan facebook profil resmimde avatr resmim varr(gözlüklü beyaz badi arkamda deniz var)
oyle resım yok baska ayseler cıkıyor:)))
canım özelden linki yolladımmm
canım doktor bu ılacla hamıle kalabılırsın falan demedı arastırınca ogrendım cok ta ultrason altında kalmak ıstemıyorum o da bır radyasyon ancak test yaparım ve ınan hamıle olmasam bıle rahatlarım cunku ılacın sonunda adet olucagım kesın hamıle olsam tabı mutluluktan ucarım ama benım bu ay oyle bı dusuncem yok ama su batmalar gogus falan tuhaf gelıyor bana da sımdı napıcagımı bılemıyorum yaa
günaydın kızlar nasılsınız . zuzu tatlım testi tekrarla yada git kan ver canım
benide ekleyiiinnn benideeeeeeee :))))bak nasıl bagladı var ama arayarak bulamasın cunku kocıs engeler doladı dur ozele lınkı atıyım
günaydın arkadaşlar herkesin duası gönlündeki duası kabul olsun inşallahhh
kızlar bende hala gelen giden yok çok stresliyim..artık bugün gelir heralde daha fazla gecikmesin...
kızlar kızımın ayaqı kırıldıqı için 25 gün okula gidemedi...bu hafta başldı..hergün 4 sınava birden giriyor pazartesiden beri..4 tane dersi 40 ve 43 üzerinden 1 geliyor...45 verseler geçecek..çok moralim bozuk
günaydın arkadaşlar herkesin duası gönlündeki duası kabul olsun inşallahhh
kızlar bende hala gelen giden yok çok stresliyim..artık bugün gelir heralde daha fazla gecikmesin...
kızlar kızımın ayaqı kırıldıqı için 25 gün okula gidemedi...bu hafta başldı..hergün 4 sınava birden giriyor pazartesiden beri..4 tane dersi 40 ve 43 üzerinden 1 geliyor...45 verseler geçecek..çok moralim bozuk
herkese günaydıııınnnnnn canlarımmm nasılsınız umarım bi sıkıntı yoktuurr....
zuzum senin msjı geçmişten almayı unutmuşumcanım silik bi çizgi var nihayetinde bence idrar testini bi daha tekrarla derim... ne olur ne olmaz.. belki klomenin oluşturduğu yumurtanın dışında kendiliğinden bi daha gelişti ve oda döllendi... hiç bilemeyizz.. hakkında hayırlısı olsun cnm benimm.. Rabbim büyük..
kuzum sen şu inadını kırda bi test yap şüphen varsa eğer... ilacın bebeğe etkisi varmış diyosun işini riske atma sen...
günaydınn kuzummm... bebeğimiz nasıll..???
benide ekleyiiinnn benideeeeeeee :))))
canımmm günaydın... bendede hala gelen giden yok.. aynı anda beklemedeyiz hadi hayırlısı :) kızına üzüldüm yaaaa görmediği konulardan sınava tabii tutulması hiç mantıklı değil...
canım özelden linki yolladımmm
ama o lınk acılmıyo bebıs
herkese günaydıııınnnnnn canlarımmm nasılsınız umarım bi sıkıntı yoktuurr....
zuzum senin msjı geçmişten almayı unutmuşumcanım silik bi çizgi var nihayetinde bence idrar testini bi daha tekrarla derim... ne olur ne olmaz.. belki klomenin oluşturduğu yumurtanın dışında kendiliğinden bi daha gelişti ve oda döllendi... hiç bilemeyizz.. hakkında hayırlısı olsun cnm benimm.. Rabbim büyük..
kuzum sen şu inadını kırda bi test yap şüphen varsa eğer... ilacın bebeğe etkisi varmış diyosun işini riske atma sen...
sonu yapıcam gıbıendıselıyım cunkuu
günaydınn kuzummm... bebeğimiz nasıll..???
benide ekleyiiinnn benideeeeeeee :))))
canımmm günaydın... bendede hala gelen giden yok.. aynı anda beklemedeyiz hadi hayırlısı :) kızına üzüldüm yaaaa görmediği konulardan sınava tabii tutulması hiç mantıklı değil...
günaydın canım bebek iyide ben değilim bulantılar çoğalmaya başladı artık ilaç bile pek faydalı gelmiyo. etkisini pek göstermiyo
ama o lınk acılmıyo bebıs
http://www.VİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜ...ÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜS?id=599763197 senin linkdende ekleyemiyorum seniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?