Umutlarini Mayisa saklayanlar...

Arkideslerim benim. Ben bu ay klomen +ovitrelle igne kullandim bunlar bhcg iceriyormus silik cizginin ve lekelerimin. Bunlardan kaynaklandigini dusundugum icin umut yok birde kullanmadan once arastirdim ilk ilac ve ignede hamile kalan yok nerdeyse. Ve ben buna bir son verecegim artik... Esiminde testini yaptirip oluruna birakmayi dusunuyorum cok sukur olmamasi icin hicbir nedenim yok cunki...suan asiri karnim agiriyor gelicek ama komur gibi bir kan belli yani sirf bu bile birdaha igne yaptirmqamam icin yeterli.. Herseyin hayirlisi,bir regl olsamda tam 28 olsa bari yine 33leri gormek istemiyorum uzadikca uzuyor ama mevsim degisikligi psikoloji etkiliyor donguyu tabiki... Qama gelismelerden haberdar edecegim sizi...

hakkında hayırlısı olsun canım...kimseye söylemeden kan versen olmazmı?
adet döneminiz 30 geçen oldumu bahar aylarında
benim bugün 29.günüm cnm...

benim reqlim dündü canım ama olmadım

günaydın arkadaşlar herkesin duası gönlündeki duası kabul olsun inşallahhh
kızlar bende hala gelen giden yok çok stresliyim..artık bugün gelir heralde daha fazla gecikmesin...
kızlar kızımın ayaqı kırıldıqı için 25 gün okula gidemedi...bu hafta başldı..hergün 4 sınava birden giriyor pazartesiden beri..4 tane dersi 40 ve 43 üzerinden 1 geliyor...45 verseler geçecek..çok moralim bozuk

herkese günaydıııınnnnnn canlarımmm nasılsınız umarım bi sıkıntı yoktuurr....

zuzum senin msjı geçmişten almayı unutmuşum canım silik bi çizgi var nihayetinde bence idrar testini bi daha tekrarla derim... ne olur ne olmaz.. belki klomenin oluşturduğu yumurtanın dışında kendiliğinden bi daha gelişti ve oda döllendi... hiç bilemeyizz.. hakkında hayırlısı olsun cnm benimm.. Rabbim büyük..

kuzum sen şu inadını kırda bi test yap şüphen varsa eğer... ilacın bebeğe etkisi varmış diyosun işini riske atma sen...

günaydın kızlar nasılsınız . zuzu tatlım testi tekrarla yada git kan ver canım

günaydınn kuzummm... bebeğimiz nasıll..???

bak nasıl bagladı var ama arayarak bulamasın cunku kocıs engeler doladı dur ozele lınkı atıyım
benide ekleyiiinnn benideeeeeeee :))))

canımmm günaydın... bendede hala gelen giden yok.. aynı anda beklemedeyiz hadi hayırlısı :) kızına üzüldüm yaaaa görmediği konulardan sınava tabii tutulması hiç mantıklı değil...

canım üzülme kızını durumunu biliyolar 45 yaparlar notlarını merak etme canım

günaydın canım bebek iyide ben değilim bulantılar çoğalmaya başladı artık ilaç bile pek faydalı gelmiyo. etkisini pek göstermiyo

günaydın canım bebek iyide ben değilim bulantılar çoğalmaya başladı artık ilaç bile pek faydalı gelmiyo. etkisini pek göstermiyo

oyyy kıyamam sana yaaa zaten zayıfsın iyice zayıflıcan allah yardımcın olsun canım az bi vaktin kaldı bulantıların geçmesine sabırr....!!

kızlarr bende hala gelen giden yok yaaaa neden bu kadar gecikti anlamadımm mayıs ayını hiç hasta olmadan çıkartıyorum helal banaaaa bebekte yok onada eminim ama neden hasta olamıyorumm artık sinirlerimde gerilmeye başladı sabah eltimin arabasıyla geldik trafikteki milleti neredeyse inip dövecem o dereceee....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…