How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Umutlarini Mayisa saklayanlar...

öyle bir uyku bastıki gözlerimi açamıyorum....sabahtan beride başım fıldır fıldır dönüyor...9-6 çıktı tansiyonum ama benim için normal..hep düşüktür tansiyonum... akşamda eşimle dışarı çıkıcaz biran önce toplamam lazım kendimi..sıcak bir çorba içtim ama hala başımın dönmesi devam ediyor... baş dönmesi için önerisi olan varmı kızlar..

öyle bir uyku bastıki gözlerimi açamıyorum....sabahtan beride başım fıldır fıldır dönüyor...9-6 çıktı tansiyonum ama benim için normal..hep düşüktür tansiyonum... akşamda eşimle dışarı çıkıcaz biran önce toplamam lazım kendimi..sıcak bir çorba içtim ama hala başımın dönmesi devam ediyor... baş dönmesi için önerisi olan varmı kızlar..

kuzuuuummm çoook geçmiş olsun dikkat et kendinee... tuzlu ayran iç canım tansiyonunu biraz yükseltir baş dönmende hemen geçer..

malesef canım ayaklarını kaldır belki işe yarar

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine tuzlu ayran iç sonrada yat ayaklarını havaya uzat tatlım

Kız aysoo sen nie korunmadın bakim dusuk yaptin madem 2 ayda olsa korunmak gerekir boylem durumlarda. Seni kuduruk dayanamain dimiii:-)

Evet canim dogru buldum capada ozel medlife ama bu ilaci veren kadin dier dr.um ben regl olursam die ona dvm edecektim oda erkek die istemiyor esim ama ben onu kandiririm her sekilde;-) neyse simdi eski dr arayip sormam gerek oda regl olacak gibiyim bu yuzden birazdaha bekliyim diyorum. Ya deryafffcimm tatlim sende oluyordu dimi. Kanli akinti solemistim ya sana bende hala dvm ediyor dun hatta akintiyla karisk kirmisi leke vardi ama dvmi glmyr..

erkek mi :( eşim istemez benim de. ya zuzum ben de kanlı akıntı oldu ama sen bunu kaç gündür söylüyosun ben de o kadar uzun sürmedi canım.

Selam kızlar nasılsınız daha yenı eve geldım gecmısı oku oku bıtmedı buna bır cozum bulunsun artık:D nasılsınız bakıyım ben bu aksam yemege davetlıyım bı arkadasımızda oyle ıste eve geldım uzandım :68:

Selam kızlar nasılsınız daha yenı eve geldım gecmısı oku oku bıtmedı buna bır cozum bulunsun artık:D nasılsınız bakıyım ben bu aksam yemege davetlıyım bı arkadasımızda oyle ıste eve geldım uzandım :68:

ne güzel misafirliği çok seviyorum :) gitmeyi de kabul etmeyi de :) yaw ben yine tatlı yaptım bugün inşallah güzel olmuştur.

kızlarrrr nasılsınız bakayımm neler yapıyorsunuzzzz.

Oy ayse yaptın mı yavrum testı meraklerdayım ben ıyım kocısın ısten gelmesını beklıyorum arkadaslarımızda yemege davetlıyız goguslerım cok sıs ya belım ne olucak bu halım Hayırlara sen neler yapıyorsun bakalım bendekı gıbı belırtıler var mı kız bızlere bır halley oluyo:9:

Oy ayse yaptın mı yavrum testı meraklerdayım ben ıyım kocısın ısten gelmesını beklıyorum arkadaslarımızda yemege davetlıyız goguslerım cok sıs ya belım ne olucak bu halım Hayırlara sen neler yapıyorsun bakalım bendekı gıbı belırtıler var mı kız bızlere bır halley oluyo:9:

malesef canım benim kırmızılar geldi.umudumu hazirana saklıyorum

Arkadaslar nasilizz? Benim kanli akantim kahve lekeye donustu bunu esime soledim idrar testi aldi goguslerimde cok aciyor deyince yap hemen merakimiz gitsin dedi yaptim cook hafif ikinci cizgi var ama esim onu kaile alamadi bende ona uydum panik yapmadim. Sonra muhtesem yuzyili izlerken aglama krizine girdim ve kicacim askim sen regl olcaksin cildin tahris oldu aglama krizin basladi vee cok gerginsin dedi optu ama yuzu dusmustu cunku regl olursam ondan spermiyogram isticek dr. Ins. Olmam ama bu nedir yaa artik isyanlardayim nasi olur rabbim sen herseyi bilirsin yaparsin ol dersen olur rabbim. Bari yarin olsamda tam 28 regl dongusune sahip olsam yaaa... Hayirlara ciksin... Duydum ki ignenin 15.gunu testte cikarmis hamislik dmk ki degilim ki cikmadi. Ee haziran topigine mi geciyoz yine,iyiydi boyyle yaaa:-)

Back