Umutlarini Mayisa saklayanlar...

Kizlarr uzulmek yok yaz tatilini iyi degerlnedirin tatil hisii insana mutluluk hormonunu yukseltiyormus. Kocalarimizla deniz kum gunes eglence hop hop kop kop ne var ne yalk yapinnnn' ben oyle yapmayi dusunuyorum ama benim olmazssa nedenini biliyorum kocamin yiuzundennn hergun olur mu yaaaa:-(

Gunaydin canlarimm. Sohbeti okudumda dogru bilgi vereyim dedim burclardan iyi anlayan biri olarak bu ay kamis kalirsak burclar kusaginin en zekisi kovalarimiaz geliyor bilginize... Tabi gun farki olursa son anda balik bir ihtimal...

işte ben o yüzden bu ay olmasını ekstra fazladan istemiştim, burcumu çok seviyorum benden olsun dedim ama kısmet

oo şekerim burçdaşız :)) erken evlenmişsin cesaret işi valla o yaşta evlenmek :) Allah mutluluğunuzu daim etsin.

Tatlisim biz kullanmiyoruz bazi sebeplerden dolayi... Uzgunum ama numarami veriyim istersen:-D hee bu arada bugunde bekle o zaman dvmi gelmezse yarin. Yprsn testini kuzuss uzulmee,al omzum senin olsun;-)

zuzu sen bi ara yeni dr buldum diyodun sanki, yanlış mı hatırlıyorum?

hergün olurmu yaaa derken one oluyorrrrr

evet canım aynı burçtanız:) öyle valla çok cesaretli çıktım o konuda:))))). amin canım herkesinkini daim etsin Allahım

kıyamam yaaa canım bak o kadar seneden sonra kendi kendine hamile kalmışsın üzüleceğine sevinmen gerek rabbim nasip etmediyse bir bildiği vardır ama onu veren allah diğerini verir sen hiç sıkma canını...

kızlar benim kahverengi kanamam geldiii.devamı kırmızı olarak gelicek galibaaaa üzülmedim desem yalann olurrrr.türk kahvesiyle kafayı bulup sarhoş olurmuyum acabaaa

kuzuuuuuuummm kıyamam ben sanaaaaaaa allah büyüük hepimiz tadıcaz o duyguyu emin ol... ama öyle ama böyle bebişlerimiz gelecek bize...

ne kadar güzelsin sen öyle maşşallahhh tühtühtühhh

ayyy teşekkür ederim balımmm maşallah bende seni çoooook beğendim.. allah nazarlardan saklasın... pek süslü gördüm seni şekerr

bu arada yemekteydim çay sigara faslı derken ancak gelebildimdeee

Yok camın eşim cuma gunu filan işten bi saatligine izin alıp gösterecek İşte sonucu ne olacaksa dün bi üzülüy ki çocuk benim yüzümden olmazsa beni bırakırsan diyor32:

kuzuuuumm bozmayın siz hemen moralinizii... dediğim gibi ben biraz sıkıntılı gördüm ama doktor değilim sonuçta... herşeye hazırlıklı olmak lazım... ama allah büyükkk canımm bugün olmazsa yarın olacak hepimiz göbişlerimizi vurdurucaz birbirimizeeeee

kızlar kanamam kahverengiii ve pıhtılar geliyor normalde benim kanım okadar güzel bir renktiki böyle kanlı canlı kırmızı olurdu.ne oluyor bana tekrar düşükmü yapıyorummm

teşekkür ederim canım benimmm.kibarlık yapmana gerek yokkktuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…