- Konu Sahibi pembemasal
- #4.221
eşimle resmim var ikimizdede güneş gözlüğü bende lacivert eşarp var.. ben sağda eşim solda...
düğün fotosuda var omu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşimle resmim var ikimizdede güneş gözlüğü bende lacivert eşarp var.. ben sağda eşim solda...
tesekkur ederimm canimm insallh birdahaki aya son olur canimm hayirlisiyla gelir...
canım sen en son ne zaman test yapmıştın...
hakkında hayırlısı olsun canım..demekki vakti zamanı var..en hayırlı zamanda gelsin bebişin inşallah...
düğün fotosuda var omu?
Kızlar ben sizi terk ediyom artık,artıkın kendime göre bir başlık bulcam,herkes kendini anlatmış,hiç 81 doğumlu yok,ben almış yaşını gitmişim :2: yeni başlık açacağım,adı da yaşlılar kulubü :)[/QUO
aşk olsun tuze,ben de 81 liyim ve hala çıtır hissediyorum kendimi :))))
yok kız düğün fotomuz yok avatarda.. sen söyle bende seni bulmaya çalışayım.. ?
avatarda değil zaten canım kapak fotoğrafında avatarda senin dediğin gibi resim var
cumartesi akşamı yapmıştım canımcımm ama tek çizgi direk çıktı diğeri yoktu hiç..
selam kızlar,
benim bugün adet günüm,ama henüz olmadım.Acaba test yapsammı ne dersiniz? CESARET EDEMİYORUM(
canım daha yeni yapmışsın bekel bikaç gün..test delisi olduk sonunda...bak ben bu ay hiç yapmadım![]()
sen iyi dayandın zaten bu ayyybekliyom ozman bikaç gün dahaaa...
kuzum senin face yokmuu öncede yazdım görmedin heralde..?
hmmm önceki kapak resmim düğün fotosuydu buldun heralde ekle cnm :)
benimde bat günüm canım..en azından 1 gün geçsin öyle yapalım![]()
irmegancım eşimle ortak kullanıyoruz ondada sadece akraba felan var eşimle konuşim ben kendime açmayı düşünüyorum aç derse oaman eklerim tatlım seni
O zaman yarın beraber yapalım :))
tatlım bugün olmazsam ben yarında beklemek istiyorum...cumaya kadar olmazsam cuma günü mutlaka yaparım cnm![]()
10 dk beklemem gerekiyomuş yeni msj gönderebilmem için peaahhh.... farkettim yaaa neymişsin ne olmuşsunn.. taş gibi hatun olmuşun valla cnm maşallaaahhh.... sen beni gördünmüüü..??
Allah nazarlardan saklasın bitanem çok tatlısın..eşinlede çok yakışmışsınızinşallah en kısa zamanda bebişinizle mutluluqunuz dahada pekişir
![]()
selamlar
ben sizi haziran topiğinde bekliyorum
burayı bilmiyordum haziran topiği yeni açılınca oraya daldım hemen
pazartesi günü dr gittim
20 mm 2 tane yumurtam oluşmuş biride çatlamış gibi görünüyor rahimde sıvı var spermlerin geçişi için iyi dedi
dr olumlu konuştu ama ne olduysa ondan sonra oldu
ben çatlama belirtisi olarak lastik gibi uzayan yoğun akıntı beklerken akıntılarım kesildi kupkuru oldum
ayrıca eşimle birlikte olmakta istemiyorumgörev haline geldi bizim için ve buda çok can sıkıcı
insan bişeye mecbur hissedince kendini yapacağı varsada yapmıyor
uzun lafın kısası benim bat 14 haziranhiç umudum yok bu aydan