How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Umutlarini Mayisa saklayanlar...

kızlar kanamam kahverengiii ve pıhtılar geliyor normalde benim kanım okadar güzel bir renktiki böyle kanlı canlı kırmızı olurdu.ne oluyor bana tekrar düşükmü yapıyorummm

ayşem bi doktora gitsene hemen canım.. bat geçmişti demi senin üstüne görme falan olabilir mi test yaprtın mı sen kuızum :26:

canım benim bn düşürürken bile kanım kıpkırmızıydı.ama yinede olabilirmi acaba

neyse sen şimdi panik yapma bi bekle bakalım sabahada aynı olursa bi doktora gidersin... benim çoğu zaman öyle olduğu için bana normal geldi... bende bi olsaydımmmm offfff delirmek üzereyim artık yaaa wcye gitmekten bi tuhaf olduuummm....

Evet canim dogru buldum capada ozel medlife ama bu ilaci veren kadin dier dr.um ben regl olursam die ona dvm edecektim oda erkek die istemiyor esim ama ben onu kandiririm her sekilde;-) neyse simdi eski dr arayip sormam gerek oda regl olacak gibiyim bu yuzden birazdaha bekliyim diyorum. Ya deryafffcimm tatlim sende oluyordu dimi. Kanli akinti solemistim ya sana bende hala dvm ediyor dun hatta akintiyla karisk kirmisi leke vardi ama dvmi glmyr..

teşekkür ederim canım benimmm.kibarlık yapmana gerek yokkktuuu:34:

sıpaaa ne kibarlığıııı yemin ederim çoooook beğendim seniii tam bi çıtırsın... eşlerimiz kıymetlerimizi bilsin ayooolll.. :21: yüz hatlarını çoook beğendimm.. geldim geleli senin fotolara bakıyorum hayran hayran... bu arada benim odada bi arkadaş var kafamı beynimi yedi bi iş yapıyo 40 kere soru sordu bide kürt olduğu için azıcık kaba kaba konuşuyo kafa beyin kalmadıııııı.........:41:

sıpaaa ne kibarlığıııı yemin ederim çoooook beğendim seniii tam bi çıtırsın... eşlerimiz kıymetlerimizi bilsin ayooolll.. :21: yüz hatlarını çoook beğendimm.. geldim geleli senin fotolara bakıyorum hayran hayran... bu arada benim odada bi arkadaş var kafamı beynimi yedi bi iş yapıyo 40 kere soru sordu bide kürt olduğu için azıcık kaba kaba konuşuyo kafa beyin kalmadıııııı.........:41:

ayyy gerçektenmi beni beğendinn :54:çok mutlu oldum şimdi sağol canımmm.

noluyo anam siz birbirinizi nerden görüyonuuuuuuuuuuuuuuz :27:

Aysem sen dqaha cok yeni dusuk yapmissin bole seylerin olmasi. Cok normal simdilik sistemin toparlaniyor senin ne olursa olsun bunye bu... Bak ben ilk korunmayi biraktgm ay hamile kaldim ama dusukten sonra hem regl surem degistoi hem hamile kalamadim 4.ayim... Biraz bekle derim ben...

Aysem sen dqaha cok yeni dusuk yapmissin bole seylerin olmasi. Cok normal simdilik sistemin toparlaniyor senin ne olursa olsun bunye bu... Bak ben ilk korunmayi biraktgm ay hamile kaldim ama dusukten sonra hem regl surem degistoi hem hamile kalamadim 4.ayim... Biraz bekle derim ben...

aayyy yaaaa sinir oldum şimdiiii

Back