How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Umutlarini Mayisa saklayanlar...

selamlar
ben sizi haziran topiğinde bekliyorum
burayı bilmiyordum haziran topiği yeni açılınca oraya daldım hemen

pazartesi günü dr gittim
20 mm 2 tane yumurtam oluşmuş biride çatlamış gibi görünüyor rahimde sıvı var spermlerin geçişi için iyi dedi
dr olumlu konuştu ama ne olduysa ondan sonra oldu
ben çatlama belirtisi olarak lastik gibi uzayan yoğun akıntı beklerken akıntılarım kesildi kupkuru oldum
ayrıca eşimle birlikte olmakta istemiyorum :( görev haline geldi bizim için ve buda çok can sıkıcı
insan bişeye mecbur hissedince kendini yapacağı varsada yapmıyor

uzun lafın kısası benim bat 14 haziran :ssz: hiç umudum yok bu aydan

tatlım hakkında hayırlıs olsunda bebiş takvimi yapmışsın :44:

canım hakkında hayırlısı olsun inşallah en yakında kavuşursun bebeğine ama sende gebelik takvimi var...????

tatlım hakkında hayırlıs olsunda bebiş takvimi yapmışsın :44:

o takvimi doktorun bana çok ümit verdiği ay yapmıştım martta
o ay olmadı

nisanda tedaviye gitmedim kendiliğimden hamile kalmışım
12 mayısta düşük yaptım
hamile olduğumu anlamadım...12 gün günüm geçti ama hiç ihtimal vermemiştim..çünkü 11 senedir korunmuyoruz eşimle hiç kendiliğimden hamile kalamadım...düzensizleşti yine sandım
takvimi kaldırmadım ilk zamanlar kendimi onunla avutuyordum ama şimdi canımı sıkmaya başladı
kaldırsam iyi olacak

Son düzenleme:
tatlım bugün olmazsam ben yarında beklemek istiyorum...cumaya kadar olmazsam cuma günü mutlaka yaparım cnm :34:[/QUOTE

aslında en doğrusu da ,işte sabretneyi bimek lazım :))

aslında reql günü geldikten sonra beklemesi daha zevkli geliyor bana...olmadıqın her dakika ümit taşıyorsun... ben bu ay başka şeylere aqırlık verdim.. bebiş falan hiç düşünmedim...birazda ondan rahatım...açıkçası hamiş olduqumuda sanmıyorum...hayırlısı bakalım bekleyip görücez..

Son düzenleme:
Ayee yaptinmi test hamile diilsen bidaha gelmeee:-) bende lekelenme dvm ediyi ama o regl degil! Korkuyom ama dr gitmedim dusunmuyorumda... Kizlarr bu ay pek verimli gecmedi anlasilann':-)

kızlar benim kahverengi kanamam geldiii.devamı kırmızı olarak gelicek galibaaaa üzülmedim desem yalann olurrrr.türk kahvesiyle kafayı bulup sarhoş olurmuyum acabaaa

Ayee yaptinmi test hamile diilsen bidaha gelmeee:-) bende lekelenme dvm ediyi ama o regl degil! Korkuyom ama dr gitmedim dusunmuyorumda... Kizlarr bu ay pek verimli gecmedi anlasilann':-)

kızlar benimde kahveren gi geldi benden umudu kesinnnnbu aybenimde verimli geçmediiii.face varmı ekliyeyim senidee irmeganı ekledimmm

Tatlim nasilsin? Kanamani durdurmak icin ilac verdimi istirahat verdimi bhcg takip ediyor mu? Ya ben cok panik oluyorum bu haberler karsisinda ben dusuk yapmistim da kimseye vermesin:-(ordan kaldi...

canım doktorum progesteron iğnesi verdi.bhcg ye bakmıyoruz çünkü kalp atımını gördük çok şükür.uzandığımda lekelenmeller yok denecek kadar azalıyor.ben de sürekli uzanıyorum.inşalllah tez vakittte tamamen kesilir.canım benim inşallah sizler de en kısa zamanda hamile kalırsınız da hep beraber sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz.:16:

kalp atımını duyduysan hiç korkma herşey yolunda demektir düşük riskini büyük ölçüde atlatmış olduğunu gösteriyor benim daha kesem çok küçük

canım inşallah atlatmışımdır.7-8.haftalarda çoğu kişinin kanaması lekelenmesi olabiliyormuş.
canımsın senin geç döllenme olduğu için henüz küçüktür.inşallah çabucak büyür annesi.:emir_bebek:

kızlar ben varya canımdan bezdım desem yerı ınanın gunlerdır ole cok bunaldımkııı artık delırıcem kafayı yıcemmmm.tuvalete kadar gıttım ya sadece tuvalete gıtmez olaydım daha tuvalete yenı gırmısım bır cayırtı koptu oglum aglamaya basladı kızımında konusma seslerı heralde dedım pesımden aglıyo bı geldım odaya sag gozunun hemen altından kanlar gelıyo suratı neredeyse 30 yherınden cızılmıs kanıyoo yuzu gozu kan ıcınde az kalmıs mılım kalmıs gozunun cıkmasına resmen gozunden kan akıyo.beynımden vurulmusa dondumm suratı cızık cızık kabardı kanadıı oglusun ya gunlerdır bu kızda bı saldırganlıktır anlamadım gıttı arkamı donmemle kardesıne saldırıyo cıldırıcam yaaa aksam aksam ne guzel oynuyoduk sadece tuvalete gıttım.ole cok sınırlendımkı bırden sınırlerım kulakalrımdan cıktı sankı o ofkeyle bır kaç samar yedı bacakalrına hala aglıyoo.odasına yatagına koydum cezalı.ya kusura bakmayın cok sınırlerım gerıldıı ya cıksaydı gozu neyle yaptı ne soktu bılmıyorumkı of garıp bı psıkolojıdeyım huyları suyları cok degıstı sımdı bır tane daha gelıyo allahın gucune gıtmesın bazen dıyorumkı 3.bebegı neden yaptın sonra kendıme kızıyorum.offf neyse basınızı sısırdım ama valla bende sısmısım.

ay canım benim yaaa okurken içim gitti.nasıl oldu oğlun iyi mi?kızın muhtemelen kıskançlık yapmıştır.dikkat et canım.Allah esirgesin seni ve çocuklarını

İnşallah canım,mümkün olduğunca kalkmamaya çalış,kendine çok iyi bak,her zaman mutlu haberlerini bekliyoruz

canım arkadaşım allah razı olsun.ben de sizlerin müjdeli güzel haberlerini bekliyorum.:16:

Kızlar ben sizi terk ediyom artık,artıkın kendime göre bir başlık bulcam,herkes kendini anlatmış,hiç 81 doğumlu yok,ben almış yaşını gitmişim :2: yeni başlık açacağım,adı da yaşlılar kulubü :)[/QUO

aşk olsun tuze,ben de 81 liyim ve hala çıtır hissediyorum kendimi :))))

Ben de öyle ama aradaki yaş farkı var,neyseki benimde ikinci,ben de böyle avunayım:9:

selam kızlar,

benim bugün adet günüm,ama henüz olmadım.Acaba test yapsammı ne dersiniz? CESARET EDEMİYORUM :((

Yap tabi :9:

kızlar benimde kahveren gi geldi benden umudu kesinnnnbu aybenimde verimli geçmediiii.face varmı ekliyeyim senidee irmeganı ekledimmm

Tatlisim biz kullanmiyoruz bazi sebeplerden dolayi... Uzgunum ama numarami veriyim istersen:-D hee bu arada bugunde bekle o zaman dvmi gelmezse yarin. Yprsn testini kuzuss uzulmee,al omzum senin olsun;-)

Hosgeldin oslemm,yavlum esinin test sonucunu sordunmu dr. Ne cikti var mi problem mrk ediyorum?

Yok camın eşim cuma gunu filan işten bi saatligine izin alıp gösterecek İşte sonucu ne olacaksa dün bi üzülüy ki çocuk benim yüzümden olmazsa beni bırakırsan diyor:((:32:

Back