- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.721
Yoook gııııııı ne adet belırtısı ne gebelık bır tuhafım ben normal degılım sanırım obur gebelıgımdede hıc belırtım olmamıstı ama sankı az bıraz yedıgım herseyden mıdem bulanıyo ama kusmuyom belkıde psıkolojıktır dıye kendımı kandırıyombu arada gebelık takvımım ıcın yorum yapmadın yoksa boşver delidir ne yapsa yeridirmi dedin
benim de dikkatimi tam o çekmişti.. ne belirtisi soruyo ayşe diyesen hamile değil misin :26: o takvim ne
kız şimdi fark ettimm.kız sen hamilesin doğruyu söylee aramızda kalıcakkk.doğruyu söyleee şekerimmm
cumartesı sabah kımsecıkler yokken kendıme suprız yaptım cok hosuma gıttı dedımkı dur kızlarada suprız olsunyok bebegım oylesıne takıldım nasıl duruyo dıye ehh fenada degıl yanı kızlaaarr sımdı benım bat bu gun yaaa test yapsam cıkarmıkı
cumartesı sabah kımsecıkler yokken kendıme suprız yaptım cok hosuma gıttı dedımkı dur kızlarada suprız olsunyok bebegım oylesıne takıldım nasıl duruyo dıye ehh fenada degıl yanı kızlaaarr sımdı benım bat bu gun yaaa test yapsam cıkarmıkı
cetvelin havası bile bi başka oluor yaaaşu cetveli altta görünce bile imreniyorum artık eceli inşallah bebişin sana bi sürpriz yapar bugünlerde belki çıkabilir test imkanın varsa denesene
ulen ecelim ne datlu kızsın vesselam... gel bi nanak alıyım...
hadi içimden geldi monitöre nanağını uzat valla acıtmam sözzzz
Vallah uzattım öpmessen inşallah bu ay gebe kalırsın çifter çifter oohh aldınmı bedduayı
denicem bu eksam kociş getirecek bu arada yarın dogum gunum bakarsın bana suprız yapar bebeişim
inşallah canım hadi hayırlısıDoğum günün kutlu olsun şimdiden.. Allah sağlıklı-evli-mutlu-çocuklu uzun ömürler versin sana
maşşallah kafaya takmaman iyi allah nasip kısmet ederse ben mayıs ayını hiç iyi değerlendiremedimmm.ama haziranı iyi değerlendiricem şekerimm.(kocamla iyi değerlendiricemAgzın bal şeker yesın Ahhh nerde ciğerim keşkeeeeeama vallaa üzülmğyom kııı bir tuhafım sankı adet olsam cokta tın dıyecekmısım gıbı bu arada ergıncıgımın dıyetıne baslıyacam be onun dusuncesını uyguluyacam hiiiiççç yumurta takıbı yapmıyacam olurr olur olmaz olmaazz bananeee ben onu cok bekledım şimdi o gelmek için benden randevu alsın hıııı
Vallah uzattım öpmessen inşallah bu ay gebe kalırsın çifter çifter oohh aldınmı bedduayı
Kızlaarr ben bitencere yemek koyım ocaga ne yapacagımıda bılmıyom kabagım var prasam var taze fasulyem var hangısını yapam?yılın anketi eceli54 hangi yemegi yapsın
hımmmm... :44: taze fasulyeyi çok severim... oyum fasulyeden yana...
Benim kociş kesin bayram eder yumurta gunlerını sevmıyo sankı koşulu sex gibi geliyormuşDiyorum ona yavrummm sen bana bırak kendını bırak sana göklerdeki yıldızları göstereyim ama yutmuyo beni kandıramazsın diyo garibim
Benim kociş kesin bayram eder yumurta gunlerını sevmıyo sankı koşulu sex gibi geliyormuşDiyorum ona yavrummm sen bana bırak kendını bırak sana göklerdeki yıldızları göstereyim ama yutmuyo beni kandıramazsın diyo garibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?