• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlarini Mayisa saklayanlar...

Yoook gııııııı ne adet belırtısı ne gebelık bır tuhafım ben normal degılım sanırım obur gebelıgımdede hıc belırtım olmamıstı ama sankı az bıraz yedıgım herseyden mıdem bulanıyo ama kusmuyom belkıde psıkolojıktır dıye kendımı kandırıyom:9:bu arada gebelık takvımım ıcın yorum yapmadın yoksa boşver delidir ne yapsa yeridirmi dedin:33:

kız şimdi fark ettimm.kız sen hamilesin doğruyu söylee aramızda kalıcakkk.:53:doğruyu söyleee şekerimmm

benim de dikkatimi tam o çekmişti.. ne belirtisi soruyo ayşe diye :1: sen hamile değil misin :26: o takvim ne :49:

cumartesı sabah kımsecıkler yokken kendıme suprız yaptım cok hosuma gıttı dedımkı dur kızlarada suprız olsun:49: yok bebegım oylesıne takıldım nasıl duruyo dıye ehh fenada degıl yanı :35:kızlaaarr sımdı benım bat bu gun yaaa test yapsam cıkarmıkı:9:

kız şimdi fark ettimm.kız sen hamilesin doğruyu söylee aramızda kalıcakkk.:53:doğruyu söyleee şekerimmm

Agzın bal şeker yesın Ahhh nerde ciğerim keşkeeeee :15:ama vallaa üzülmğyom kııı bir tuhafım sankı adet olsam cokta tın dıyecekmısım gıbı:36:bu arada ergıncıgımın dıyetıne baslıyacam be onun dusuncesını uyguluyacam hiiiiççç yumurta takıbı yapmıyacam olurr olur olmaz olmaazz bananeee ben onu cok bekledım şimdi o gelmek için benden randevu alsın hıııı:19:

cumartesı sabah kımsecıkler yokken kendıme suprız yaptım cok hosuma gıttı dedımkı dur kızlarada suprız olsun:49: yok bebegım oylesıne takıldım nasıl duruyo dıye ehh fenada degıl yanı :35:kızlaaarr sımdı benım bat bu gun yaaa test yapsam cıkarmıkı:9:

ulen ecelim ne datlu kızsın vesselam... gel bi nanak alıyım...:1:

hadi içimden geldi monitöre nanağını uzat valla acıtmam sözzzz:27::27::27::27:

cetvelin havası bile bi başka oluor yaaa :9::9: şu cetveli altta görünce bile imreniyorum artık :1: eceli inşallah bebişin sana bi sürpriz yapar bugünlerde :49: belki çıkabilir test imkanın varsa denesene :52:

cetvelin havası bile bi başka oluor yaaa :9::9: şu cetveli altta görünce bile imreniyorum artık :1: eceli inşallah bebişin sana bi sürpriz yapar bugünlerde :49: belki çıkabilir test imkanın varsa denesene :52:

denicem bu eksam kociş getirecek bu arada yarın dogum gunum bakarsın bana suprız yapar bebeişim:emir_bebek:

ulen ecelim ne datlu kızsın vesselam... gel bi nanak alıyım...:1:

hadi içimden geldi monitöre nanağını uzat valla acıtmam sözzzz:27::27::27::27:

Vallah uzattım öpmessen inşallah bu ay gebe kalırsın çifter çifter oohh aldınmı bedduayı:9:

Kızlaarr ben bitencere yemek koyım ocaga ne yapacagımıda bılmıyom kabagım var prasam var taze fasulyem var hangısını yapam?yılın anketi eceli54 hangi yemegi yapsın:1:

evet çıkar canımmm hadi hemen yap çok merak ettimmm ne olur yaaa

inşallah canım hadi hayırlısı :52: Doğum günün kutlu olsun şimdiden.. Allah sağlıklı-evli-mutlu-çocuklu uzun ömürler versin sana :16:

[sıze=3]amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn[/sıze]:54:

Agzın bal şeker yesın Ahhh nerde ciğerim keşkeeeee :15:ama vallaa üzülmğyom kııı bir tuhafım sankı adet olsam cokta tın dıyecekmısım gıbı:36:bu arada ergıncıgımın dıyetıne baslıyacam be onun dusuncesını uyguluyacam hiiiiççç yumurta takıbı yapmıyacam olurr olur olmaz olmaazz bananeee ben onu cok bekledım şimdi o gelmek için benden randevu alsın hıııı:19:
maşşallah kafaya takmaman iyi allah nasip kısmet ederse ben mayıs ayını hiç iyi değerlendiremedimmm.ama haziranı iyi değerlendiricem şekerimm.(kocamla iyi değerlendiricem:37:)

Benim kociş kesin bayram eder yumurta gunlerını sevmıyo sankı koşulu sex gibi geliyormuş :17:Diyorum ona yavrummm sen bana bırak kendını bırak sana göklerdeki yıldızları göstereyim ama yutmuyo beni kandıramazsın diyo garibim:60:

Benim kociş kesin bayram eder yumurta gunlerını sevmıyo sankı koşulu sex gibi geliyormuş :17:Diyorum ona yavrummm sen bana bırak kendını bırak sana göklerdeki yıldızları göstereyim ama yutmuyo beni kandıramazsın diyo garibim:60:

benim ki beni evde yumurtluyan biri olarak görüyorr.ama benimki hiç otaraflı değill biz çok düşkün değilizzz malesef sexe.

eeee ne olcak insan etkileniyo nede olsa yumoş günleri ...:21:
ya korunurken stres ... şimdi oh bebiş istiyosun yok yumurtlama yok şu bu diye stres... anam salalım kendimizi ne bu...:9:
bence bugünlerinde tadını çıkarmak gerek ...:48:bi daha elimize böylesi gelmez.

napıyorsunuz kızlar okula kadar gıttım bı sohbet ılerlemıs bakıyorum ayse varmı canım bı belırtı benım gogsum bedenıme agır gelıyor ya baya bı sıstı adetım daha 2 hafta once bıttı daha var bu ılactanmıdır bılmıyorum ama gogus ucu genıslendı bıldıgınız yah:S:26:

Back