• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlarini Mayisa saklayanlar...

absistans süresi:3
renk,koku,gorunus:acık gri beyaz ozel
viskozite:normal viskoz(<20mm)
lıkefaksiyon:18
ph:7.0
fruktoz:269
volum:1.8
lokosit:<1
eritrosit:<1
immatür germ hücre:<1
epıtelyal hüucreler:<1
KONSANTRASYON:1.30
TOTAL SAYI:2
TOTAL MOTİLİTE23
+4 İLERİ DOGRU HİZLİ HAREHET:00
+3 YAVAS DOGRUSAL OLMAYAN HAREKET:06
AKTİF HAREKET:6
+2YERİNDE HAREKET:17
+1HAREKETSİZ:77
TPMSS:0,1

NORMAL MARF.:1
ABNORMAL MARF.:99

BAS SEKIL ANOMALİSİ:%15
AKROZOMAL ANOMALİ:%33
NÜKLEER ANOMALI:0
MİD-PİECE/BOYUN ANOM.:%32
KUYRUK ANOMALİSİ:%14

canım özür dilerim bi anda acil işim çıktı ve ancak gelebildim pc başına... dalincimde yorumlamış gerçi ama bende onun düşündüğü gibi biraz sıkıntılı gördüm test sonuçlarını... bence en kısa zamanda doktorunuza gösterin sonucunuzu... Rabbim her zaman için hakkımızda hayırlısını versin bitanemm...

sen bıze soylemez dogurursun da suprız yaptım dersın sasırmam:D

:60:Deliii okadarmı iyi tanıdın beni:4: Aahhh bitanelerim aahhh inci tanelerim aahhh yağmur tanelerim hele bir ögreneyim ilk size demezsem ahada kendıme beddua edıyorum egzantırıkressamın avatarı gıbı bebeklerım olsun bundan buyukte beddua olmaz:16:

:60:Deliii okadarmı iyi tanıdın beni:4: Aahhh bitanelerim aahhh inci tanelerim aahhh yağmur tanelerim hele bir ögreneyim ilk size demezsem ahada kendıme beddua edıyorum egzantırıkressamın avatarı gıbı bebeklerım olsun bundan buyukte beddua olmaz:16:

ama halen benim için beddua etmedin yazık yazık sana

bızede et o bedduadan kız:) ayyy ıhtıyacımız var

anam ne çok beddua isteyen var kızzzzzzzz eceliiiiiiiiiiiiii huuuuuuuuuuuuu yetişşşşşşşşşşş..............:52::52:

Eyy gökleri yerleri yaradan RABBİM senden başka isteyecek kapımız yok şah damarımızdan daha yakın olansın duy sesismi ve burda anne özlemi için yanıp tutuşan kullarına saglıklı hayırlı evlatlar ver çifter çifter verki beni hiiç unutmasınlar bana desinlerki allah sanada aynısından versın diye beddua etsınler biri beşikte biri eşikte hahahahahaha

anam ne çok beddua isteyen var kızzzzzzzz eceliiiiiiiiiiiiii huuuuuuuuuuuuu yetişşşşşşşşşşş..............:52::52:

bızım bebıs yarı cerkez adanalı yarı rumelı turku kosovalı olucak :D ama kocam esmer ben sarısın mavı gozlu bakalım:))) Aman hayırlısıyla gelsın de bebısımız:=)))):12:

maşşallah ecelii işine geldiği zaman cvp yazıyon işine gelmediği zaman yazmıyon nertdesin kızzzzz senn

merhaba arkadaşlar bugün dr dan geldim 5 haftalıkmışş miniğim kese gördüm:16: 2 hafta sonrada kalp sesini dinlemey gidicez inş herşey yolunda gider:nazar:

Top yekün herkese beddua ettim:32: inşallah kafalarını kaşıyacak zaman bulamasınlar aahh bu eceli bir elimize geçsin onu gebertecez desınler allah onada aynılarından versın dıyecekler ooohh iştteee bedduanın hası burda :62:

merhaba şekerler,işler yoğun bide güya ders çalışıyom:27: giremiyom nete.umarım herkes iyidir.kendinize çok iyi bakın çok öpüyorum sizleri:54:

bızım bebıs yarı cerkez adanalı yarı rumelı turku kosovalı olucak :D ama kocam esmer ben sarısın mavı gozlu bakalım:))) Aman hayırlısıyla gelsın de bebısımız:=)))):12:

bizim bebek olursa yarı ege(izmir) yarı akdeniz(antalya) eşimin tarafı kar gibi beyaz yeşil gözler bizim rtaraf kumral-esmer ela gözlerr nasıl birşey olur ona bilememm hahahaha

merhaba arkadaşlar bugün dr dan geldim 5 haftalıkmışş miniğim kese gördüm:16: 2 hafta sonrada kalp sesini dinlemey gidicez inş herşey yolunda gider:nazar:

cok sevındım cnaım benım ya sende pco mu vardı oyle mıhatırlıyorum tedavın nasıl oldu ne kadar sure sonra oldu ben de pcoyum daa:25:

Back