- Konu Sahibi pembemasal
- #3.761
Heee orta idrar o oli demekkii anladımmcahillik işte ne yaparsın..durun kendımden bahsedeyım azcıcık..
uyy canım cahıllık değil valla hergün herkes yeni bişeyler duyuyor o yüzden içini rahat tut...
![KK33 :33: :33:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk33.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heee orta idrar o oli demekkii anladımmcahillik işte ne yaparsın..durun kendımden bahsedeyım azcıcık..
absistans süresi:3
renk,koku,gorunus:acık gri beyaz ozel
viskozite:normal viskoz(<20mm)
lıkefaksiyon:18
ph:7.0
fruktoz:269
volum:1.8
lokosit:<1
eritrosit:<1
immatür germ hücre:<1
epıtelyal hüucreler:<1
KONSANTRASYON:1.30
TOTAL SAYI:2
TOTAL MOTİLİTE23
+4 İLERİ DOGRU HİZLİ HAREHET:00
+3 YAVAS DOGRUSAL OLMAYAN HAREKET:06
AKTİF HAREKET:6
+2YERİNDE HAREKET:17
+1HAREKETSİZ:77
TPMSS:0,1
NORMAL MARF.:1
ABNORMAL MARF.:99
BAS SEKIL ANOMALİSİ:%15
AKROZOMAL ANOMALİ:%33
NÜKLEER ANOMALI:0
MİD-PİECE/BOYUN ANOM.:%32
KUYRUK ANOMALİSİ:%14
O öpülesiooff yaaa inası sapıttırırsınız hee
![]()
sen bıze soylemez dogurursun da suprız yaptım dersın sasırmam![]()
Deliii okadarmı iyi tanıdın beni
Aahhh bitanelerim aahhh inci tanelerim aahhh yağmur tanelerim hele bir ögreneyim ilk size demezsem ahada kendıme beddua edıyorum egzantırıkressamın avatarı gıbı bebeklerım olsun bundan buyukte beddua olmaz
![]()
Deliii okadarmı iyi tanıdın beni
Aahhh bitanelerim aahhh inci tanelerim aahhh yağmur tanelerim hele bir ögreneyim ilk size demezsem ahada kendıme beddua edıyorum egzantırıkressamın avatarı gıbı bebeklerım olsun bundan buyukte beddua olmaz
![]()
anam ne çok beddua isteyen var kızzzzzzzz eceliiiiiiiiiiiiii huuuuuuuuuuuuu yetişşşşşşşşşşş..............![]()
beni beni beni sevmiyonuzmu neden amaaaaa
kuzum diğer sayfada bi şey yazdım okumadın heral......![]()
merhaba arkadaşlar bugün dr dan geldim 5 haftalıkmışş miniğim kese gördüm2 hafta sonrada kalp sesini dinlemey gidicez inş herşey yolunda gider
![]()
anam ne çok beddua isteyen var kızzzzzzzz eceliiiiiiiiiiiiii huuuuuuuuuuuuu yetişşşşşşşşşşş..............![]()
bızım bebıs yarı cerkez adanalı yarı rumelı turku kosovalı olucakama kocam esmer ben sarısın mavı gozlu bakalım:))) Aman hayırlısıyla gelsın de bebısımız:=))))
![]()
maşşallah ecelii işine geldiği zaman cvp yazıyon işine gelmediği zaman yazmıyon nertdesin kızzzzz senn
yok görmedim şekerimmm hangisi?
merhaba arkadaşlar bugün dr dan geldim 5 haftalıkmışş miniğim kese gördüm2 hafta sonrada kalp sesini dinlemey gidicez inş herşey yolunda gider
![]()