- Konu Sahibi pembemasal
- #3.681
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar ![KK15 :15: :15:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk15.gif)
napıyoooonuuuuz![KK53 :27: :27:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
![KK15 :15: :15:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk15.gif)
napıyoooonuuuuz
![KK53 :27: :27:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
absistans süresi:3
renk,koku,gorunus:acık gri beyaz ozel
viskozite:normal viskoz(<20mm)
lıkefaksiyon:18
ph:7.0
fruktoz:269
volum:1.8
lokosit:<1
eritrosit:<1
immatür germ hücre:<1
epıtelyal hüucreler:<1
KONSANTRASYON:1.30
TOTAL SAYI:2
TOTAL MOTİLİTE23
+4 İLERİ DOGRU HİZLİ HAREHET:00
+3 YAVAS DOGRUSAL OLMAYAN HAREKET:06
AKTİF HAREKET:6
+2YERİNDE HAREKET:17
+1HAREKETSİZ:77
TPMSS:0,1
NORMAL MARF.:1
ABNORMAL MARF.:99
BAS SEKIL ANOMALİSİ:%15
AKROZOMAL ANOMALİ:%33
NÜKLEER ANOMALI:0
MİD-PİECE/BOYUN ANOM.:%32
KUYRUK ANOMALİSİ:%14
yokkız gebelik testiii benim teste sabaha kadar bakmamıştım sabah 2.çizgi silik çıktı.ama her kes yok falan dediii olmaz öyle dediii:))
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
napıyoooonuuuuz![]()
kızzzz Allah seni emi ayın ortası diyince nedir bu diyorum .......
ama bellimi olur belkide bugünlerin habercisidir.....e peki ayın ortası yapıyon testide şimcik niye yapmıyon....
![]()
bende iyim canımiyiyiz canım senden ne haber....![]()
kız o zaman evde 2-3 tane vardı hepsine işdim şimdi işicek testim bile yokkk.kızzz moralim bozulurr ondan gerek yokkk belimin ağrısı vede göbek deliğimin ağrısı dıoşında birşey yokk göğpüslerimde ağrı vardı oda geçtii beni ümitlendiricek birşey yokk
bende iyim canım
hiç bi belirtim yok ama hala umudum var.. bugün 5. gün :26:
hay Allah iyiliğini versin emiiiiiii![]()
neyse bekle bakalım biraz daha...inşaallah şu mayısın sonlarına doğru umudumuz olursunuz.......
![]()
benmi meraksızımm evde bi test vardı ayın ortasında lan dur ben buna bi işeyim dedi yaptım tabiki pozitif çıktıı gerçekten pozitif çıktııı
Anlamadim alman derken canım
allah seni ne etmesin ayın ortasındaaaa hahahahaaaa :) ama bugün bi test yapsan ya bebeğim yaa geçmedimi bat senin..??
batın geçmesinin 5. günümü![]()
inş canım haziran topiğine hamile olarak geçerizzzz
tahmini batımın üstünden 5 gün geçti canımdkh dan önce düzensiz oluyordum ben 35-40 günde falan.. hapı bırakalı bu ikinci ayım
geçen aya göre hesapladım 23 ünde olmam lazımdı ama hala gelen giden yok.. i,şin tuhafıı belirti bile kalmadı bende.. sürekli karnım şişiyor sanki ara ara kasıklarımda ağrı ama bu psikolojik de olabilir.. normalde ben adet olmama bi hafta kala göğüslerim şişer hassaslaşırdı bu ay hiç bi belirti yok :18: korkuyorum kötü bişi çıkar diye.. bi kaç gün daha bakıcam bakalım 10.gün hala olmamışsam doğru doktora
![]()
ha bi gayret kızlar son günler son hamleler...... Allahın izniyle hayırlısı olur inşaallah çok umutluyum sizden......
test yapmadınmı canım ondada çıkar
tahmini batımın üstünden 5 gün geçti canımdkh dan önce düzensiz oluyordum ben 35-40 günde falan.. hapı bırakalı bu ikinci ayım
geçen aya göre hesapladım 23 ünde olmam lazımdı ama hala gelen giden yok.. i,şin tuhafıı belirti bile kalmadı bende.. sürekli karnım şişiyor sanki ara ara kasıklarımda ağrı ama bu psikolojik de olabilir.. normalde ben adet olmama bi hafta kala göğüslerim şişer hassaslaşırdı bu ay hiç bi belirti yok :18: korkuyorum kötü bişi çıkar diye.. bi kaç gün daha bakıcam bakalım 10.gün hala olmamışsam doğru doktora
![]()