• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlarini Mayisa saklayanlar...

test yapmaya korkuyorum ayşem :18: kaç gündür kafama takıyorum ama sürekli onu düşünüyorum :17: yine de yapmak istemiyorum yine düzensizleşti adet döngüm diye düşünüyorum.. nedense hiç ihtimal vermiyorum hamile olacağıma :26: ama çok istiyorum galiba :30:

canım 5 gün geçtiyse eğer bi bak derim yoksa dr gitt anladınmııı

ah canım ya sorma:19:aynı dert benimde 40 33 37 garip bir şekilde batım belli değil gibi bi şey:44:

ama bu ay farklılık olmasıda güzel bişey ... yani belirti olmamasıda bir belirti olabilir. bazı kişilerin hiç belirtisi olmayabiliyor. inşaallah sonuç güzel olur...:12:

inşallah canım yaa hakkımızda hayırlısı valla çok geriliyorum ben böyle olunca.. :19: işimi bile yapamıyorum sürekli aklım orada. düzenli adet görüyo olsam bu kadar stres olmazdım. günümü bekler geçince şüphelenirdim ama böyle tam bi muamma :18: inşallah dediğin gibi belirtinin olmaması da bi belirtidir benim için :49:
senin tahmini bat ın ne zaman ?
canım 5 gün geçtiyse eğer bi bak derim yoksa dr gitt anladınmııı

test yapsaam mı acaba bi yaaa :44::44::44::44::44:

eceli neden yazmıyon kızzzz nereye kayboldunnn sen şimdi nerdesin evindemi kayınvalidendemiii.kırmızılardan belirti varmı hamileliğe karşı belirti varmı anlat yaaa

Canımcım bırden cıkmam grektı sımdı eve geldım daha belırtı yok kocişe gelirken test al dedım bakalım hayırlısı gecen ayda 2 gun gecmıstı benım pek umudum yokta beklıyecez alıstık beklemelere:14:bugun bat 28 ama 2 gun sure verıyom yınede yapacam nasıl olsa test 1 tl:9: bır baketmı aldırsaydım:52:

inşallah canım yaa hakkımızda hayırlısı valla çok geriliyorum ben böyle olunca.. :19: işimi bile yapamıyorum sürekli aklım orada. düzenli adet görüyo olsam bu kadar stres olmazdım. günümü bekler geçince şüphelenirdim ama böyle tam bi muamma :18: inşallah dediğin gibi belirtinin olmaması da bi belirtidir benim için :49:

bencee bi test yap ona göre hareket et.hatta hemen yap bizede söyleee

Canımcım bırden cıkmam grektı sımdı eve geldım daha belırtı yok kocişe gelirken test al dedım bakalım hayırlısı gecen ayda 2 gun gecmıstı benım pek umudum yokta beklıyecez alıstık beklemelere:14:bugun bat 28 ama 2 gun sure verıyom yınede yapacam nasıl olsa test 1 tl:9: bır baketmı aldırsaydım:52:

bizim burda test en ucuz 5tl canımm malesef bende ay sonuna kadar beklicem ama ben akşama olurum gibi geliyor

bencee bi test yap ona göre hareket et.hatta hemen yap bizede söyleee
şu an yapamam ayşem maalesef :1: iş yerindeyim tatlım :18: akşam ben çıkana kadar da heryer kapanır yaa:26: eşime desem mi ki :27: adamı da boşa umutlandırmak istemiyorum yaaa. :44:

bizim burda test en ucuz 5tl canımm malesef bende ay sonuna kadar beklicem ama ben akşama olurum gibi geliyor

Yollım yafriiii:27: canım eczanelerde burdada pahallı ben bır medıkal buldum orda cok ucuz dıyorumkı toptanmı alsam :60:

absistans süresi:3
renk,koku,gorunus:acık gri beyaz ozel
viskozite:normal viskoz(<20mm)
lıkefaksiyon:18
ph:7.0
fruktoz:269
volum:1.8
lokosit:<1
eritrosit:<1
immatür germ hücre:<1
epıtelyal hüucreler:<1
KONSANTRASYON:1.30
TOTAL SAYI:2
TOTAL MOTİLİTE23
+4 İLERİ DOGRU HİZLİ HAREHET:00
+3 YAVAS DOGRUSAL OLMAYAN HAREKET:06
AKTİF HAREKET:6
+2YERİNDE HAREKET:17
+1HAREKETSİZ:77
TPMSS:0,1

NORMAL MARF.:1
ABNORMAL MARF.:99

BAS SEKIL ANOMALİSİ:%15
AKROZOMAL ANOMALİ:%33
NÜKLEER ANOMALI:0
MİD-PİECE/BOYUN ANOM.:%32
KUYRUK ANOMALİSİ:%14

tatlım ınss yanılıyorumdur ama sanırım esının spermlerınde bıraz sorun var gıbı duruyo.benım esımede yapılmıstı cunku onunla kıyasladıgımda bu sonuclar baya kotu geldı bana.ama yanılıyorda olabılırım.sorun esınde gıbı sankı.ılerı dogru hızlı hareket 00 yazıyo benım esımın testınde 97 yazıyodu.ama tabır farklılıgıda olabılır.en kısa zamanda gosterın dr a hatta arayıpta sorabılırsınız sonuclar onun bılgısayarında avrdır.sonuctan haberdar et bızi.

bırde sana nacızane abla tavsıyesınde bulunmak ısterım.yasın 17 ıdı sanırım ve sen yasına gore cok kendını yıpratıyosunn.tatlım.sana bu yasta cocuk olmaz asla demıyorum ama okadar gencsınkı bu yaslarında kendını yemek yerıne gez toz eglen esınle zaman gecır ben olsam 20 yasımı devırene kadar ılla cocuk dıye ısrarcı olmazdım akısına bırak bı sure hep sen dıkkaıtmı cdekıyosun bazende kızıyorum sana kendını yıpratma bukadar daha onunde bol bol bebelerın olacagı ole guzel yıllar varkı genclıgını yasa kız azcık.

tatlişim 15 haziran en uzun tahmini rakamım.... yoksa 28 bir günde olsam oh ne ala ....:42: ne varki bata 1 hafta kalırdı off off...

olur 10-20 gönderrr hepsini 1 haftada bitiririm adet belirtisidemi yok yavrum sende

Yoook gııııııı ne adet belırtısı ne gebelık bır tuhafım ben normal degılım sanırım obur gebelıgımdede hıc belırtım olmamıstı ama sankı az bıraz yedıgım herseyden mıdem bulanıyo ama kusmuyom belkıde psıkolojıktır dıye kendımı kandırıyom:9:bu arada gebelık takvımım ıcın yorum yapmadın yoksa boşver delidir ne yapsa yeridirmi dedin:33:

Yoook gııııııı ne adet belırtısı ne gebelık bır tuhafım ben normal degılım sanırım obur gebelıgımdede hıc belırtım olmamıstı ama sankı az bıraz yedıgım herseyden mıdem bulanıyo ama kusmuyom belkıde psıkolojıktır dıye kendımı kandırıyom:9:bu arada gebelık takvımım ıcın yorum yapmadın yoksa boşver delidir ne yapsa yeridirmi dedin:33:

benim de dikkatimi tam o çekmişti.. ne belirtisi soruyo ayşe diye :1: sen hamile değil misin :26: o takvim ne :49:

Back