- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.241
kızlar selam... nolur bana bi akıl verin sabaha kadar diş ağrısından ağladım.. yirmilik diş çıkıyormuş..ayy çok kötüü bi ağrı neyse bugün gttm dişçiye antibiyotik verdi... adetime 2 gün var bu ay umutluyum gebelik testi aldım şimdi yapsam çıkar mı... bebek varsa antibiyotik ne kadar zararlı diş ağrısından ölmek üzereyimm...
canım test aldıysan bi yap bence varsa çıkar büyük ihtimalle sen tedbirli ol yinede....
Kizlar bu ne enerji uyahu allah artirsinn.. Aysem ecelim bu ne sinerji yikiliyosunuz pozitif pozitif enerjiler dagitiyoruzda bi. Pozitifi goremiyoruz nasil olcak buu:-( bu arada agir diyetlerin. Gebeligi geciktirdigi uzmanlar tarafindan solenen bisey guzel guzel beslenin desemde artik hersey gdo lu ve buda dusuk nedenlerinden biri... Off off nasil bi dunyada yasiyoruzzz... Kizlar bana su dualari yazarmisiniz bende basliyim su 41 ve 707 kere olanlari??
hoşbuldum cnm yoruldum çok yürüdüm bugün akşam nasıl yatarım bilmiyorum valla
kızlar sız hala burdamısınız gelsenıze dıger topıge hepımız orda toplandık....
41 tane meryem suresi canım. her gün aksatmadan okuman gerekiyor ve tilavet secdesi var unutma fıstık. 707 kere de ya varis, okunuyormuş her gün, ben de ona bugün başladım :)
yürüyüş çok iyi canım ama kendini çok fazla yormadan tabi... bacak kasları güçlendiği için doğum çok rahat oluyor, ablamdan tecrübeyle sabit :)
diğer topik dediğin hangisi canım? bizden haberler topiği mi?
slm kızlar biz geldik irmegancım sakın morelini bozma fıstığım kırmızılar daha gelmedi hiç belli olmaz
sabahları daha iyi oluyo diye duymuştum o yüzden yarın yapıyım diyorum adet günü gelmediği içinde sonuç doğru çıkmazsa diye korkuyorumm canım yaaa allah yardımcım olsun vallaa...
nbr kızlar nasılsınız yemegı hazırladım geldım ne ver ne yok
evet canım yürüyüş çok faydalı bende biliyorum doğumu kolaylaştırıyo benim dayımın karısı evden dışarı çıkmıyodu sezeryan oldu annem arada çıkarıyodu evde durma yürü biraz diye
menü nedir acaba acaba? :)
valla şekerim bir avazda çıkıverir inşallah sağlıkla, sen bol bol yürü :)
hamıleler var ımrenmesın sımdı:) bulgur pılavı patates koftesı kozlnenmıs bıber ve salata canım
inş canım yaa kolay olur inş ama çok zor afedersin benim orası çok darmış doktor öyle demişti normal doğum çok zor olur senin demişti sezeryan yap hamile kalırsan demişti ama ben normal çok istiyorum bakalım hayırlısı olsun
ooo süper :) patates köftesi nasıl oluyor? nasıl olsa patates bol imrenen olursa yapar :))
çatın dar, yani. hemen karar verme ilerleyen zamanda belki değişir dr un fikri :)
evet canım bu doktorum demedi zaten tatlım ben araştırma hastanesine gitmiştim ordaki doktor kontrol etmişti o demişti ben zaten hala normal doğum yapcam ben diyorum sezeryanı aklıma bile getirmiyorum bu doktor alttan bakmadı hiç
getirme getirme canım. hayırlısı olsun hakkında. Allah sağlıklı doğum nasip etsin, sağlıkla gelsin kucağına bebeğin.
ooo süper :) patates köftesi nasıl oluyor? nasıl olsa patates bol imrenen olursa yapar :))
canım patatesı haslayıp pure halıne getır karabıber acı bıber tuz bı de 1 yumurta kır sonra da kuklak memesı kıvamına gelene kadar un ekle bunları kucuk parcalara ayır ve kızart super oluyor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?