- Konu Sahibi pembemasal
- #3.201
kızlar benim bat 28-29 gibi göğüslerim çok acıyor normaldir demi adet te olabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha çok canım,ovulasyon günüm perşembe-pazar arasındaydı.3 haziran batım ama sabırsızlanıp 1 haziran gibi bakabilirim,dayanamayacağım çünküm![]()
kızlar sız hala burdamısınız gelsenıze dıger topıge hepımız orda toplandık....
lata çelme arkadaşlarımızın aklını sen gel burayalatacımmm biz burdan kopamadık tatlım arada orayada girip bakıyorum kimseyi göremedim ...
biz seni alalım buraya tatlişimm..![]()
Kızlar kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorumBu ayda boş geceçek gibi geliyor.İrmegan az daha bekle canım.
kızlar sız hala burdamısınız gelsenıze dıger topıge hepımız orda toplandık....
sabah negatifi gördüm olsaydı silik milik bişiler çıkardı diye düşünüyorum bakalım cnm hayırlısı artık :)
latacım herkes bi tarafa dağıldı vallaa... tek topik dendi oraya geldik yeni gelenler oldu pek sohbet ortamı olmadı derken herkes tercihini kullandı gibi bişey oldu bu iş.. ay ay ilerleseydik sankim daha iyiydi gibi geliyo bana neyse unutmayalım birbirimiziiii![]()
irmegan sende hiç belirti yokmu arkadaşımm:18:
canım o sümüksü akıntı genelde gebeliğe yorumlanıyor hadi hayırlısıkuzuuum bende şuanda belirti yok gibi... 2 gündür sık idrara çıkıyodum o kesildi bi günde belim çok ağrımıştı sanırım geceden kalmaydıyanlız 1 haftadır acayip bir akıntım varr bugünde afedersin sümük gibi yeşil bişey geldi korktum vallaa... başka da bi belirtim yok açıkcası sende varmı belirtim cicim..???
kuzuuum bende şuanda belirti yok gibi... 2 gündür sık idrara çıkıyodum o kesildi bi günde belim çok ağrımıştı sanırım geceden kalmaydıyanlız 1 haftadır acayip bir akıntım varr bugünde afedersin sümük gibi yeşil bişey geldi korktum vallaa... başka da bi belirtim yok açıkcası sende varmı belirtim cicim..???
Ayy birinin smyli olmuş tutmus her dakka onu yapmışpek havalısın şekercimmmm
![]()
canım o sümüksü akıntı genelde gebeliğe yorumlanıyor hadi hayırlısısenin BAT ne zaman
![]()
geceden kalma bel ağrısı derkennnnnn hahahaha çok mu bele yüklendiniz kızzz![]()
benimde oldu artıkın![]()
ayyyyyyy yağmurrrrrrrr allah seniiiiiiiiiiiiiiiiiii yazını okuyunca yüreğim hopladı vallaaaaaasabah test yaptım ama negatif çıktıııı
benim adetlerim düzensiz kuzummm ama bugün 29. gündeyimm geçen ay 22. günde regl olmuştum...
anamm sormaaaa :) bebek için yapmadığımız kalmadııııher şekle giriyoruz vallaaa
![]()
ayyyyyyy yağmurrrrrrrr allah seniiiiiiiiiiiiiiiiiii yazını okuyunca yüreğim hopladı vallaaaaaasabah test yaptım ama negatif çıktıııı
benim adetlerim düzensiz kuzummm ama bugün 29. gündeyimm geçen ay 22. günde regl olmuştum...
anamm sormaaaa :) bebek için yapmadığımız kalmadııııher şekle giriyoruz vallaaa
![]()
ilk zamanlar bende bilmiyordum ama karıştıra karıştıra buldum bu şirin smyllarıAyy birinin smyli olmuş tutmus her dakka onu yapmışpek havalısın şekercimmmm
![]()