• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlarini Mayisa saklayanlar...

canım patatesı haslayıp pure halıne getır karabıber acı bıber tuz bı de 1 yumurta kır sonra da kuklak memesı kıvamına gelene kadar un ekle bunları kucuk parcalara ayır ve kızart super oluyor valla

kolaymış :) galete ununa falan bulama yapıyor musun direk öyle kızarıyor mu? içinde süt var mı pürenin?

kolaymış :) galete ununa falan bulama yapıyor musun direk öyle kızarıyor mu? içinde süt var mı pürenin?

normal unla canım sadece bulamıyorım ıcıne katıp hamur gıbı yapıyorum ama yumusak merketekı hazır pureyle yapınca sut kullanıyorum ama sulu oluyor normal patatesle olması daha guzel daha sıkı oluyor kolay yoguruluyor canım dene super bısı hem kolay

normal unla canım sadece bulamıyorım ıcıne katıp hamur gıbı yapıyorum ama yumusak merketekı hazır pureyle yapınca sut kullanıyorum ama sulu oluyor normal patatesle olması daha guzel daha sıkı oluyor kolay yoguruluyor canım dene super bısı hem kolay

sağol canım:) değişik şeyler yapmayı seviyorum. bu ara pastaya taktım, çılgınlar gibi pasta yapıyorum, artık eşim isyan etti, hatta akşam fark ettik evde sürekli pasta olmasından ne zamandır dondurma almamışız :)))

sağol canım:) değişik şeyler yapmayı seviyorum. bu ara pastaya taktım, çılgınlar gibi pasta yapıyorum, artık eşim isyan etti, hatta akşam fark ettik evde sürekli pasta olmasından ne zamandır dondurma almamışız :)))

ah canım 3 haftadır agzıma tatlı gırmedı cıkolata delısı olmama ragmen pco luyum ve fazla kılom olmasa da vucut bunu bıle ıstemıyor doktor hamur ve tatlıyı yasakladı

bende ilk evlendiğim sıralar deli gibi elmalı pasta yapmaya sarmıştım kendimii hihihihi :27:

ah canım 3 haftadır agzıma tatlı gırmedı cıkolata delısı olmama ragmen pco luyum ve fazla kılom olmasa da vucut bunu bıle ıstemıyor doktor hamur ve tatlıyı yasakladı

anladım canım. dondurma daha masum pastaya göre, onunla isteğini kapatabilirsin.

bende ilk evlendiğim sıralar deli gibi elmalı pasta yapmaya sarmıştım kendimii hihihihi :27:

ay ama gerçekten çok komik bi sürü pasta yapayım istiyorum ama hiç de yiyesim yok, takıldım galiba :) elmalı pasta buldum nette onu da yapmaya niyetliyim :))))))))

Pastami bayilirimm,aha bayildimm:) yaa keske hepimiz bigun toplansak pastalar senden elmali tart essiradan patates koftesi pembeden bende dukkan sizin ne isterseniz hemen yaparim yanliz pamaklara dikkat.)

kızlar bu gün yeniden beta hcg baktırdım gözlerime inanamadım 1318 çıktı iki gün önce 317 olan değer nasıl bu kadar arttı anlamadım bir sorun yoktur inşallah... gerçi çok iyi dediler ama... bu sabah baş dönmesinden perişan oldum işe eşim bıraktı normalde kendim arabamla gidip geliyorum ama bu gün korktum... midem gayet iyi nazar değmesin biraz nazlanıyım diyorum ama beceremiyorum :))) sadece iki aydır diyet ve yürüyüş yapıyordum ve 3 kilo vermiştim diyet miyet kalmadı ama ilk 3 ayı atlatıyım yürüyüşe devam edicem inş. ALLAH!IM İSTEYEN HERKEZE NASİP ET (amin)

kızlar bu gün yeniden beta hcg baktırdım gözlerime inanamadım 1318 çıktı iki gün önce 317 olan değer nasıl bu kadar arttı anlamadım bir sorun yoktur inşallah... gerçi çok iyi dediler ama... bu sabah baş dönmesinden perişan oldum işe eşim bıraktı normalde kendim arabamla gidip geliyorum ama bu gün korktum... midem gayet iyi nazar değmesin biraz nazlanıyım diyorum ama beceremiyorum :))) sadece iki aydır diyet ve yürüyüş yapıyordum ve 3 kilo vermiştim diyet miyet kalmadı ama ilk 3 ayı atlatıyım yürüyüşe devam edicem inş. ALLAH!IM İSTEYEN HERKEZE NASİP ET (amin)
Maşallah, maşallah. Allah nazarlardan saklasın. İnşallah tamamına erdirsin.:nazar:
Darısı basımıza.

hamileler çin takvimine inanıyormusunuz ve cinsiyetiniz ne olarak görünüyor merak ettim gerçi arkadaşın doğal yolla ikizleri oldu biri kız biri erkek :))

maşallah maşallah nidayım artan betahcglerine sağlık şekerim. bu arada betahcg nin çok yüksek çıkışları ikize delalettir bilesin kuzum. benimkide 1475 çıktı

Masallah kizlar yaa ne guzel degerler ole masallah kesede gorunur bebekte... Masllah darisi basimiza ins. Allahim daha fazla bekletmesin hicbirimizi...

Masallah kizlar yaa ne guzel degerler ole masallah kesede gorunur bebekte... Masllah darisi basimiza ins. Allahim daha fazla bekletmesin hicbirimizi...

Amin zuzum,inşallah çok beklemeyiz biz de,biz bu ay ovulasyon günlerinde korunmadık ama oldu mu olmad mı düşünüp duruyorum,yazık eşimde var mı bişiler diye sorup duruyor :ssz:

Arkadaşlar bugün iş yerinde bi arkadaşım hamile olduğunu idrarına karbonat atarak öğrenmiş,siz denediniz mi hiç?

Tuzecim tatlim bende esimden supheleniyorum ne yalan soliyim dr sende hicbisey yok diyor ama esinde bise olsa hamile kalamazdin ama sen dusuk yaptin dedi. Ama ben kararliyim onumuzdeki ay olmazsa esimden sipermiyogram isteyecek. Bu arada ben denedim su karbonata kopurmedi ve hamile dedildim zaten ama hamile biri denesin bakaloim kopurecekmi?

Back