Umutlarini Mayisa saklayanlar...

Bu ay diger aylara ragmen farkli seyler oluyor bana hayal kirikliklarindan ders aldigim icin bunu kullandigim klomen ve ignenin yan etkisimi die merak ediyorum diger kullananlar... Kabizlik,bel agrisi,kasik agrilarimin yerine gecen zonklama gibi birsey sagli sollu... Igne benim fizyolojimi bozdu. Ama benim icin en onemli olan gogus belirtisi bende yoookk cok uzuluyorum bu ayda. Madddi manevi yikimdayim dmk bu... Daha bata cok var,rabbim belirtileri,agrilari sizilari bebege donustursun...amin...

::43::43::43::43::43::43:
kırmızılar şimdi geldi kızlar bu ayda ümitler bitti gitti
gecen ay üzülmemiştim ama bu ay inanın çok koydu bana
ben korunmayı bıraktıktan sonraki ay 2 seferdede hamile kaldım
kürtaj olduktan sonraki 3. ayım bir sorun cıkmasın inşallah çok korkuyorum
Allahım kimseyi evlatsız bırkmasın her isteyen herkesede nasip etsin inşallah

::43::43::43::43::43::43:
kırmızılar şimdi geldi kızlar bu ayda ümitler bitti gitti
gecen ay üzülmemiştim ama bu ay inanın çok koydu bana
ben korunmayı bıraktıktan sonraki ay 2 seferdede hamile kaldım
kürtaj olduktan sonraki 3. ayım bir sorun cıkmasın inşallah çok korkuyorum
Allahım kimseyi evlatsız bırkmasın her isteyen herkesede nasip etsin inşallah

Amin canım uzulme bak senın en buyuk destekcın melegın var yanında emın ol tekrar dan dıger bebısıne de kavusucaksın dert etme Allah bagıslasın bı kızın var sunu unutma kı senın yerınde olmak ısteyen bır suru ınsan var umutlarını yıtırme Allahım bızden sız ısteyın yeter dıyo bu umudumuza umut ka tıyor kandılın mubarek olsun canım:16:

Gunaydın kızlar ve yıne yagmurlu bır sabahtan Kandılınız mubarek olsun evınıze bereket dolsun kucaklarınız sagılklı hayırlı evlatlarla dolsun ınsAllah Amin:16:

Ay canım ıcım bı tuhaf oldu Amin Allahım ınsAllah cok sevındım adına canım cınsıyetı bellı oldu mu :16:

saol canım yok daha küçüğüz 8+3 günlüğüz 22 haziranda kendi doktoruma gidicem ikili test için belki ozmana doktor söyler 12 haftalık olucaz ozaman çünkü tatlım bugün devlet hastanesine randevu aldum kendi dr um 1bucuk ay sonraya randevu verdi bende ufaklığı merak ettiğim için görmeye gidicem bugün . bu güzel duyguyu Allahım hepinize yaşatsın canım her zaman sizin için dua ediyorum tüm kalbimle

saol canım yok daha küçüğüz 8+3 günlüğüz 22 haziranda kendi doktoruma gidicem ikili test için belki ozmana doktor söyler 12 haftalık olucaz ozaman çünkü tatlım bugün devlet hastanesine randevu aldum kendi dr um 1bucuk ay sonraya randevu verdi bende ufaklığı merak ettiğim için görmeye gidicem bugün . bu güzel duyguyu Allahım hepinize yaşatsın canım her zaman sizin için dua ediyorum tüm kalbimle

inş canımm inş yaşatsın allahım evlatsızlıkla sınamasınnn cezalandırmasınnn:emir_bebek:

sadece küçük zeytinyağlı bir poğaça yedim onuda hap içicem diye bugün dikkat ediyorum artık habire yemek yemek yok
:56:
:46::46: superrrrr:16:

Allah razı olsun canım benım amin ınsAllah bızım de yuzumuz guler tez zamanda:16: kız mı ıstıyorsun erkek mı:12:

:46::46: superrrrr:16:

Allah razı olsun canım benım amin ınsAllah bızım de yuzumuz guler tez zamanda:16: kız mı ıstıyorsun erkek mı:12:

bende eşimde kız çok istiyoruz inş bi kızım olur tabi sağlıklı ve hayırlı olsun önce sonrada kız olsun görenler hep kızın olcak diyolar takvimlerde kız diyo ama bakalım bendeki belirtilerde hep kız çıkıyo dr erkek derse çok şaşırıcam valla pembişim

bende eşimde kız çok istiyoruz inş bi kızım olur tabi sağlıklı ve hayırlı olsun önce sonrada kız olsun görenler hep kızın olcak diyolar takvimlerde kız diyo ama bakalım bendeki belirtilerde hep kız çıkıyo dr erkek derse çok şaşırıcam valla pembişim[/QUOTE]
Ay bızde oncelıkle sagıklı hayırlı ve evlat olsun Allahın sevdıgı bır kul olsun da kız olmasını cok ıstıyoruz yanı esımın tarafında hep erkekler var bızım tarafta kızlar hayırlısı artık:16:

bende eşimde kız çok istiyoruz inş bi kızım olur tabi sağlıklı ve hayırlı olsun önce sonrada kız olsun görenler hep kızın olcak diyolar takvimlerde kız diyo ama bakalım bendeki belirtilerde hep kız çıkıyo dr erkek derse çok şaşırıcam valla pembişim
Ay bızde oncelıkle sagıklı hayırlı ve evlat olsun Allahın sevdıgı bır kul olsun da kız olmasını cok ıstıyoruz yanı esımın tarafında hep erkekler var bızım tarafta kızlar hayırlısı artık:16:[/QUOTE]

benim eşimde hep erkek kardeş kız yok kayınvalidem büyük kaynım felan kız istiyolar benim annem felanda kız istiyo eşimle bende öyle Allahım hepimizin gönlündeki cinsiyeti nasip etsin inş pembişim . kızlar cilveli oluyo kendilerini sevdiriyolar hele o kıyafetlari tokaları yok mu bayılıyorum yaaa

bende dünyalar güzeli sağlıklı hayırlı bir kız evladı istiyorum oğlum oldu diye üzülmem yani oğlumda yok kızımda yok 10 çocuklu karıda değilim hayırlısı olsun

Ay bızde oncelıkle sagıklı hayırlı ve evlat olsun Allahın sevdıgı bır kul olsun da kız olmasını cok ıstıyoruz yanı esımın tarafında hep erkekler var bızım tarafta kızlar hayırlısı artık:16:

benim eşimde hep erkek kardeş kız yok kayınvalidem büyük kaynım felan kız istiyolar benim annem felanda kız istiyo eşimle bende öyle Allahım hepimizin gönlündeki cinsiyeti nasip etsin inş pembişim . kızlar cilveli oluyo kendilerini sevdiriyolar hele o kıyafetlari tokaları yok mu bayılıyorum yaaa[/QUOTE]

aynen cnaım ya gecen farketım ben kayınvalıde olmak ıstemıyorum:D damat en ıyısı de gelın hayırrr:D :9:

Back