Umutlarini Mayisa saklayanlar...

:1::1::1:

sen bi kan testi yaptırsana canım idrarda çıkmayabilir :52:

ayyyy az daha geçsin bebeğim yaaa boşa kanımı harcatmayım bideee :) 35 güne kadar çıktığı oldu benim batın... haftaya kadar olmazsam yaptırırıma amaa :34: inşallah vardır içimde bi mercimeeekkk :)

ahahahah manyak seniiii anam dikkate t yüklenmeyn okadar

kız napakk bebiş için her yol mübahhh :8:
:54::54:ne demek canım bılmemek ayıp degıl ogrenmmek ayıp:3:anaaa flozof oldum galıba :34:sonucta bende bırılerınden ogrendım şekerlıklerrrrr:36:

oyyy oyyyy filozofmuşşş vay anam vayyy... hocam bi sorum olacaktı..!! bebek yapmak için ne yapmamız gerekirr...? :23:

evet canım mesai bitene kadar burdayımm:(((
ne güzel hemşehrim keşke bende mesai bitimine kadar burda olabilsem en azından sıkılmam ama yok zırt pırt kalkıyorum :50:

bu arada galiba adet oluyorum :44: karnımda gökgürültülü bi sağanak başlamak üzere sankim :30: şu dk itibariyle belirtiler ve gözlemlerim o yönde :18:

ayyyy az daha geçsin bebeğim yaaa boşa kanımı harcatmayım bideee :) 35 güne kadar çıktığı oldu benim batın... haftaya kadar olmazsam yaptırırıma amaa :34: inşallah vardır içimde bi mercimeeekkk :)

oyyy oyyyy filozofmuşşş vay anam vayyy... hocam bi sorum olacaktı..!! bebek yapmak için ne yapmamız gerekirr...? :23:

inşallah canım rabbim gönlümüze göre versin :emir_bebek:

ne güzel hemşehrim keşke bende mesai bitimine kadar burda olabilsem en azından sıkılmam ama yok zırt pırt kalkıyorum :50:

bu arada galiba adet oluyorum :44: karnımda gökgürültülü bi sağanak başlamak üzere sankim :30: şu dk itibariyle belirtiler ve gözlemlerim o yönde :18:

kovv onları kovv gelmesinleerrr rahatsız etmesinler biziiiiii.... :12:

tıpa tak tıpa gelmesinlerrr:19:

haklısın vaalla biz evde yağlı güreş yapıyoruzzz yaaa benim nerden girip nerden çıktığım belli değilll hahahahahahahqha:52:

herkese gunaydin arkadaslarrr nasilsinizzz
bugun 21.gunum beklemek ne zor arkadaslar yaaa
10gun once catlama ignemi oldumm insallh vardir bebegimmm

Canim aynen bende oyle bugun 9.gunum ve igneden 15 gun sonra adet gormezsen test yapabilirsiniz diyolar ama ben yapmicam duzenim bozuldu zaten bilmiyorum ne zaman olcam,olmasam daha iyi ama olursamda duzene girmis olsun insallah... Ama ben ilk ignede. Hamis kalan pek duymadim,insallah onlar biz oluruz... Hayirlisi olsun hakkimizda..

valla ben sevgilinizle yaşadığınız en utandırıcı anılarınız topiğini okuyorum :) sen nabün bakim ayşa baciiii....?

selam canlarrr
bayadır yokum arada bir geliyordum ama bu ara kafa dinleme günleri yaptım kendime iyi geldide
kızlar benim bat dündü hala bişi yok
:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:
umutlansammı bilemedim gecen ayda 2 gün gecmişti :26::26:
yarın olmazsam cuma test yapimmi sizce:26::26::26:
bir belirtide yok yani ben kendimi kapattım belirtilere hissetmiyorum:1::1::1:
neysem benden böyle buarada varmı yeni hamiş haberi bakim

selam canlarrr
bayadır yokum arada bir geliyordum ama bu ara kafa dinleme günleri yaptım kendime iyi geldide
kızlar benim bat dündü hala bişi yok
:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:
umutlansammı bilemedim gecen ayda 2 gün gecmişti :26::26:
yarın olmazsam cuma test yapimmi sizce:26::26::26:
bir belirtide yok yani ben kendimi kapattım belirtilere hissetmiyorum:1::1::1:
neysem benden böyle buarada varmı yeni hamiş haberi bakim

ahhh gidi hadi hayırlısı bakalım

kızlar selam... nolur bana bi akıl verin sabaha kadar diş ağrısından ağladım.. yirmilik diş çıkıyormuş..ayy çok kötüü bi ağrı neyse bugün gttm dişçiye antibiyotik verdi... adetime 2 gün var bu ay umutluyum gebelik testi aldım şimdi yapsam çıkar mı... bebek varsa antibiyotik ne kadar zararlı diş ağrısından ölmek üzereyimm... :50:

Tatlim sen keske kan verseydin ole daha kesin ve net olurdu ama farzet ki bilmiyosun hamile oldugunu bole birsuru insan ilac iciyor bence bebis varsada istemezdi annesinin bukadar aci cekmesini sen ya allah de sigin rabbime ic ilacini bisiycik olmass...

Back