- Konu Sahibi pembemasal
- #3.221
ayşem kuzum sen hep burdasın galiba ![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende yaptım vallaaaahhhh ecelimm saolll biz cahilleri aydınlattın![]()
evet canım mesai bitene kadar burdayımmayşem kuzum sen hep burdasın galiba![]()
sen bi kan testi yaptırsana canım idrarda çıkmayabilir![]()
ahahahah manyak seniiii anam dikkate t yüklenmeyn okadar
ne demek canım bılmemek ayıp degıl ogrenmmek ayıp
anaaa flozof oldum galıba
sonucta bende bırılerınden ogrendım şekerlıklerrrrr
![]()
ne güzel hemşehrim keşke bende mesai bitimine kadar burda olabilsem en azından sıkılmam ama yok zırt pırt kalkıyorumevet canım mesai bitene kadar burdayımm((
ayyyy az daha geçsin bebeğim yaaa boşa kanımı harcatmayım bideee :) 35 güne kadar çıktığı oldu benim batın... haftaya kadar olmazsam yaptırırıma amaainşallah vardır içimde bi mercimeeekkk :)
kız napakk bebiş için her yol mübahhh
oyyy oyyyy filozofmuşşş vay anam vayyy... hocam bi sorum olacaktı..!! bebek yapmak için ne yapmamız gerekirr...?![]()
ne güzel hemşehrim keşke bende mesai bitimine kadar burda olabilsem en azından sıkılmam ama yok zırt pırt kalkıyorum
bu arada galiba adet oluyorum :44: karnımda gökgürültülü bi sağanak başlamak üzere sankimşu dk itibariyle belirtiler ve gözlemlerim o yönde :18:
ne güzel hemşehrim keşke bende mesai bitimine kadar burda olabilsem en azından sıkılmam ama yok zırt pırt kalkıyorum
bu arada galiba adet oluyorum :44: karnımda gökgürültülü bi sağanak başlamak üzere sankimşu dk itibariyle belirtiler ve gözlemlerim o yönde :18:
ayyyy az daha geçsin bebeğim yaaa boşa kanımı harcatmayım bideee :) 35 güne kadar çıktığı oldu benim batın... haftaya kadar olmazsam yaptırırıma amaainşallah vardır içimde bi mercimeeekkk :)
kız napakk bebiş için her yol mübahhh
oyyy oyyyy filozofmuşşş vay anam vayyy... hocam bi sorum olacaktı..!! bebek yapmak için ne yapmamız gerekirr...?![]()
kovv onları kovv gelmesinleerrr rahatsız etmesinler biziiiiii....![]()
tıpa tak tıpa gelmesinlerrr![]()
herkese gunaydin arkadaslarrr nasilsinizzz
bugun 21.gunum beklemek ne zor arkadaslar yaaa
10gun once catlama ignemi oldumm insallh vardir bebegimmm
oooooooooooof :18:hayırlısı artık kızlar
![]()
ben okudum bitirdim vaalla koptum amavalla ben sevgilinizle yaşadığınız en utandırıcı anılarınız topiğini okuyorum :) sen nabün bakim ayşa baciiii....?
selam canlarrr
bayadır yokum arada bir geliyordum ama bu ara kafa dinleme günleri yaptım kendime iyi geldide
kızlar benim bat dündü hala bişi yok
umutlansammı bilemedim gecen ayda 2 gün gecmişti :26::26:
yarın olmazsam cuma test yapimmi sizce:26::26::26:
bir belirtide yok yani ben kendimi kapattım belirtilere hissetmiyorum
neysem benden böyle buarada varmı yeni hamiş haberi bakim