Umutlarini Mayisa saklayanlar...

kızlar bende pazartesi günü doktorumdan randevu aldım gidicem.sabah saatlerinde. umarım cicişimi görürüm. bu arada mide bulantım azda olsa seyrediyor. normalde. açlığa uzun süre dayanıyor olmama rağmen artık iki saatte bişi yemezsem çıldıracak gibi bi mide yanmam oluyor. kasıklarımda her iki taraftada batma ve bol bol akıntım var. acaba pazartesi kalp atışlarını duyabilirmiyim.eğer adet tarihime göe hesaplarsa 14 nisan 5 hafta bitmiş oluyor.geç yumurtlama felansa 21 günlük oluyor.sanırım bişi duymayız ama keseyi görebilirmiyiz. pazratesi ol hayrola

arkadaşlar bana soğan kürü öğretirmisiniz nasıl yapılıyor ne zaman yapılıyor neden yapılıyor:?

canım soğan kürü genellikle polikistik over hastaları için öneriliyor ama bunun yanında hamile kalmayı kolaylaştırıyor ve sorunu olmayan bir kadınında rahmini temizleyip gebeliğe hazırlıyor.. küre adetinin 7. günü başlıyosun.. 1 adet yemeklik orta boy kuru soğanı soyup 4'e bölüyosun 2 bardak suda yaklaşık 5 dk kaynatıyosun.. ılıdıktan sonra 1 bardağını içiyosun.. sabah ve akşam aç karnına ve her seferinde taze hazırlayarak 15 gün boyunca uyguluyosun...

kızlar bende pazartesi günü doktorumdan randevu aldım gidicem.sabah saatlerinde. umarım cicişimi görürüm. bu arada mide bulantım azda olsa seyrediyor. normalde. açlığa uzun süre dayanıyor olmama rağmen artık iki saatte bişi yemezsem çıldıracak gibi bi mide yanmam oluyor. kasıklarımda her iki taraftada batma ve bol bol akıntım var. acaba pazartesi kalp atışlarını duyabilirmiyim.eğer adet tarihime göe hesaplarsa 14 nisan 5 hafta bitmiş oluyor.geç yumurtlama felansa 21 günlük oluyor.sanırım bişi duymayız ama keseyi görebilirmiyiz. pazratesi ol hayrola

canımm sen bi daha değerlerine baktırdınmı beta hcg kaç olduki?? 5 haftalıkta bence keseyi görürsün ama kalp atışları için henüz erken sanırım.. hamile olmadım hiç ama buradaki arkadaşların deneyimleriyle yazdım :)) rabbim mercimeğini sağ salim kucağına almanıda nasip etsin cnm...

essira
bende 4 haftalıkken keseyi 5 haftalıkken de nokta şeklinde bebeği görmüştük. kalp atışları için henüz erken. bu arada hamile kalmak isteyen arkadaşlar fazla stress yapmayın stress yapıp gün hesabı yapınca olmuyo biraz akışına bırakmak lazım o zaman daha kolay oluyor

slm kızlar bu ay nasip etmedi Rabbim..hayırlısı inş..15 mayıs batımdı..sabah kalkıpta kırmızıyı görünce çok kötü oldum ne bileyim.kendimi hep hamile hissediyordum çünki..umutlarımız hazirana inş.

kardelen üzülme hamile olmayı o kadar çok isteyince insan psikolojik olarak belirti bile hissediyor. fazla stress yapmamaya çalış. inan o zaman daha kolay oluyo

kardelen üzülme hamile olmayı o kadar çok isteyince insan psikolojik olarak belirti bile hissediyor. fazla stress yapmamaya çalış. inan o zaman daha kolay oluyo

evet canım tamamen psikolojikmiş..bir de ilk defa bu ay denedik.bende hemen olacağını zannettim.bu ay aklımdan silmeye çalışıcam..

kendimden biliyorum çünkü ben hiç tahmin etmediğim ay Rabbimin hikmetiyle hamile kaldım. o yüzden stres yapmadan yaşamak lazımki psikolojimiz düzenimiz bozulmasın

ben de daha adetime 2-3 gün var ama baktım merak ettim test yaptım. yine negatiff:(( bilmem görebilecek miiz pozitifi bi gün. Ama napalım herşey Allah'tan.
artık bi bebişim olsun istiyorum çok ve isteen tüm herkese dua ediyorum. bakalım artık ,bi de idrar yolu iltahabı çıktı , çok ağrım var.
öğleden sonra sağlık izni aldım evde yatıyorum. uzun zamandır girmiordum siteye, tüm hamişlerimiz umarım sağlığınız yerinde ağzınız tadındadır. ve tüm bekleyen hepimiz diliyorum Rabbimden meleklerini çabuk yollar bize.... ÖPERİMMMM ÇOKK:)):33:

O RESİMDEKİ GÖZLER SENİNMİ HAAAA.AYYY ÇOK ÇİRKİN (kıskançlığında bukadarı) bakılmaz o gözlere ne o koca koca güzel güzel pardon çirkin çirkin gözler

Hangi güzel yüzki toprak olmadı,hangi güzel gözki yere akmadı...ınan canımın ıcı bende sadece kaş göz var 155 BOY 60 KG KURTAJDAN SONRA ZAYIFLIYAMADIM:50: gerçi büyüklerimiz ne demiş KAŞ GÖZ GERİSİ SÖZ:1: Ben kendimi öyle avutuyom çaktırma:36::15:

kızlarrrr ben şimdi eve geldim kimseye söylemedim hamile olduğumu gün boyu işimi yapyım sadece diyetteydim ona son verdim çünkü çok acıkıyorum ben 1.68 boyunda 65.5 kiloyum bakalım nasıl devam edicez kilolara:)):nazar:

bende bugün gittim dr yine yok...adet söktürücü ilac verdi... ben ne zaman kucagıma alacm artık hiç umudum kalmadı artık hrşeyi oluruna bıraktımmm:43::43:

canım inşallah rabbim en kısa zamanda nasip eder.bozma moralini:29:

Canım cok sevındım Allah saglıklı kucagına almayı nasıp ettsın Allah bızlere de versın canım ben sey demıstım hanı tedavı cok uzuyo mu normalde nasıl bı surecten gectıkten sonra hamıle kalınabılıyor

canım bu hamile kalma süreci kişiden kişiye değişiyor.ben sadece metformin kullanıyorum.öyle korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalamıyorum.ama en fazla 5 ay sonra sonuç alabiliyorum.burada pco luların topiği vardı bi tane oraya bi uğra istersen.ordaki arkadaşlar çok tecrübeli bu konuda.canım arkadaşım yaa Allah yar ve yardımcın olsun.en kısa zamanda sana da hamile kalmayı nasip etsin inşallah.

canım herşeyi denedim diyebilirim soğan kürü, bal tarçın çörek tou, ayakları havaya dikmeler, ilişkiden sonra uzun süre yattım kalmadım, yumurtlama günü hesapları.. vs vs.. ama olmadı işte :( regl olunca klomene başlayım diyorum ama halende kararsızım...
benim batım hiç olmadıki :) bi 22 bi 26 bi 28 bi 35 45 felan yani :) geçen ay 22 gündü eğer geçen aya göreyse 2 gün geçmiştir diye hesapladım o yüzden test yaptımm.. kızma bana yaaaaa :(((((((

canım geçen yıl bir dönem bende de adet düzensizliği olmuştu.aynı senin yukarıdaki döngü gibiydi.bi aktardan bayanlar için üretilmiş civanperçemli karışık bitki çayı alıp kullandım.kullandığım ay hamile kalmıştım.onu da bir dene istersen.inşallah tez zamanda muradına erersin.:16:

hanımlar size soru sordum.adetime 10 gün var alttan muyene etseler gebelik v ar4sa bile alttan ultrasonla görünmez demi.

canım görünmez.kese oluşmadan ultrasonla bakarak anlayamazlar.kese de battan bir hafta sonra filan görünüyor.

canım seninle sat ımız aynı:29:doktor bana pazartesi gel dedi.pazartesi kalp atımını duymak için belki erken olabilir ama kese görünür diye düşünüyorum.aşağıdaki linkten gebliğinle ilgili kritik dönemleri öğrenebilirsin canım:34:
Gebelik Takvimi, Gebelik Hesaplama Hafta Hafta Takip Hamilelik Hesaplama Takvimi

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI
[/TD]
[TD]KAÇINCI ÇOCUK OLACAK?
[/TD]
[TD]BAT
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fgak
[/TD]
[TD]ilk:emir_bebek::64::32:
[/TD]
[TD]....
[/TD]
[TD]:49::nazar:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]seastire
[/TD]
[/TD]
[TD].....
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]manolyax
[/TD]
[TD]....:emir_bebek::64::32:
[/TD]
[TD]....
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lata
[/TD]
[/TD]
[TD]....
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DmL1986
[/TD]
[/TD]
[TD]......
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]step03
[/TD]
[/TD]
[TD]12mayıs
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dalin26
[/TD]
[TD]üçüncü:emir_bebek::32:
[/TD]
[TD]....
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tulins
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esra9923
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]niday
[/TD]
[/TD]
[TD]10mayıs
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zytin
[/TD]
[/TD]
[TD]10mayıs[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]essira[/TD]
[/TD]
[TD]12mayıs[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mathematician[/TD]
[/TD]
[TD]15mayıs[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ffakem
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]10mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pinarosm
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]12mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayseeem
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]12mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay-nur
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]13mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]goncaertan
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]14mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]su2333
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]14mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimsin1
[/TD]
[TD]ikinci
[/TD]
[TD]14mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bdamlagozbebegm
[/TD]
[TD]ikinci
[/TD]
[TD]14mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dcfrt
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]15mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]turkmengulu
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]15mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nagishe
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]15mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]haver87
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]16mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eowyn
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]34moni53
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]18mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sel
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]18mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]viole
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]18mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]19mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fundurtan
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]19mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gamzesena
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]20mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayat365
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]20mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sessiz_ce
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]21mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nalan86
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]21mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]huzurlumutlu
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]22mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Burcu_S
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]22mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurran
[/TD]
[TD]ikinci
[/TD]
[TD]22mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmuryk
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]22-23mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beyazipek
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]24mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sanem55
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]27mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aysem_kas
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]29mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]deryaf
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]29mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efule
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]29mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuze
[/TD]
[TD]ikinci
[/TD]
[TD]30mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eceli54
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ErGİNSeNa
[/TD]
[TD]üçüncü
[/TD]
[TD]30mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yasamim
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]31mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylulgulu
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]31mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ebru_1907
[/TD]
[TD]ikinci
[/TD]
[TD]31mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elabebek
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2haziran
[/TD]
[TD]:50:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]siyahkugu
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]2haziran
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zuzu19
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]5haziran
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oskee
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]6haziran
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egzantrikressam
[/TD]
[TD]ikinci
[/TD]
[TD]15haziran
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]littlebirdie
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD].haziran
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]38OZLEM38[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]..haziran[/TD]
[TD]:50:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazo84[/TD]
[TD]ilk[/TD]
[TD]..haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]havvam87
[/TD]
[TD]ilk[/TD]
[TD]..haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kardelen44
[/TD]
[TD]ilk[/TD]
[TD]..haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pembemasal[/TD]
[TD][/TD]
[TD]..haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karabiber89
[/TD]
[TD]ilk[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pptya87
[/TD]
[TD]ilk[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]ilk[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Plebisit82
[/TD]
[TD]ilk[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pkmrt
[/TD]
[TD]...
[/TD]
[TD]...
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gismoo
[/TD]
[TD]...
[/TD]
[TD]...
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neyzenel1963
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esra_esra
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]step03
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sosyoloji12
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zidorikata
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]41zeynep
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]54julye
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rukrukruki
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]seckinnn
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elibeses
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddmnrttn
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevil61
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]deryadenizveask
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mutlu_
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:arkadaşlar hepinizin müjdeli haberlerini bekliyorum.Rabbim burada umutla bekleyen bütün arkadaşlarıma hayırlısıyla hamile kalmayı,hepimize sağlıkla tamamına erdirmeyi nasip etsin:16:

Back