- Konu Sahibi pembemasal
- #2.661
cok gecmis olsun bacim Rabbim yar ve yardimcin olsun insallah hayirla saglikla evlat sahibi olursun :)
aminn cnmmm teşekkür ederimmm... :) senin kuzucuk nabıyoooo...??? sıkıntıları varmı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok gecmis olsun bacim Rabbim yar ve yardimcin olsun insallah hayirla saglikla evlat sahibi olursun :)
arkadaşlar bana soğan kürü öğretirmisiniz nasıl yapılıyor ne zaman yapılıyor neden yapılıyor:?
kızlar bende pazartesi günü doktorumdan randevu aldım gidicem.sabah saatlerinde. umarım cicişimi görürüm. bu arada mide bulantım azda olsa seyrediyor. normalde. açlığa uzun süre dayanıyor olmama rağmen artık iki saatte bişi yemezsem çıldıracak gibi bi mide yanmam oluyor. kasıklarımda her iki taraftada batma ve bol bol akıntım var. acaba pazartesi kalp atışlarını duyabilirmiyim.eğer adet tarihime göe hesaplarsa 14 nisan 5 hafta bitmiş oluyor.geç yumurtlama felansa 21 günlük oluyor.sanırım bişi duymayız ama keseyi görebilirmiyiz. pazratesi ol hayrola
kardelen üzülme hamile olmayı o kadar çok isteyince insan psikolojik olarak belirti bile hissediyor. fazla stress yapmamaya çalış. inan o zaman daha kolay oluyo
O RESİMDEKİ GÖZLER SENİNMİ HAAAA.AYYY ÇOK ÇİRKİN (kıskançlığında bukadarı) bakılmaz o gözlere ne o koca koca güzel güzel pardon çirkin çirkin gözler
(( offf tamam suçluyummm
( keşke yapmasaydım ama tutamadım kendimi..
aminn cnmmm teşekkür ederimmm... :) senin kuzucuk nabıyoooo...??? sıkıntıları varmı?
bende bugün gittim dr yine yok...adet söktürücü ilac verdi... ben ne zaman kucagıma alacm artık hiç umudum kalmadı artık hrşeyi oluruna bıraktımmm![]()
Canım cok sevındım Allah saglıklı kucagına almayı nasıp ettsın Allah bızlere de versın canım ben sey demıstım hanı tedavı cok uzuyo mu normalde nasıl bı surecten gectıkten sonra hamıle kalınabılıyor
canım herşeyi denedim diyebilirim soğan kürü, bal tarçın çörek tou, ayakları havaya dikmeler, ilişkiden sonra uzun süre yattım kalmadım, yumurtlama günü hesapları.. vs vs.. ama olmadı işteregl olunca klomene başlayım diyorum ama halende kararsızım...
benim batım hiç olmadıki :) bi 22 bi 26 bi 28 bi 35 45 felan yani :) geçen ay 22 gündü eğer geçen aya göreyse 2 gün geçmiştir diye hesapladım o yüzden test yaptımm.. kızma bana yaaaaa((((((
hanımlar size soru sordum.adetime 10 gün var alttan muyene etseler gebelik v ar4sa bile alttan ultrasonla görünmez demi.
canım seninle sat ımız aynıkızlar bende pazartesi günü doktorumdan randevu aldım gidicem.sabah saatlerinde. umarım cicişimi görürüm. bu arada mide bulantım azda olsa seyrediyor. normalde. açlığa uzun süre dayanıyor olmama rağmen artık iki saatte bişi yemezsem çıldıracak gibi bi mide yanmam oluyor. kasıklarımda her iki taraftada batma ve bol bol akıntım var. acaba pazartesi kalp atışlarını duyabilirmiyim.eğer adet tarihime göe hesaplarsa 14 nisan 5 hafta bitmiş oluyor.geç yumurtlama felansa 21 günlük oluyor.sanırım bişi duymayız ama keseyi görebilirmiyiz. pazratesi ol hayrola