Umutlarini Mayisa saklayanlar...

kızlar dün neler oldu varya
dünkü o doluda bizim camlardan içeri su girmey başladı bir tane balkonum kapalı cam taktırmış evsahibi orası su almaya başladı camlardan camlarda pimapen ama nasıl oldu anlamadım. suyun gideri kapanmış yağmur çok yağdığından suda gitmedi az kalsın içeri su giricekti eşim kova felan aldı suyu öyle boşalttırken bireden o giderdende su gelmesinmi ne yapıcağımızı şarşırdık sonra misafir odamın camındanda gelmiş su ama onu sildim geçti bide4 te felan elektirikler gittim akşam 10 u geçiyodu geldiğinde dün çok kötü bi gündü valla kızlar

iyiyim tatlım seni sormak lazım nasıl gidiyo bakalım :49:
pazartesiyi bekleme heyecanı içerisindeyim.güzel bi hafta sonu geçirmeyi planlıyorum.hafif yan göbüş ağrılarım var mide yanmalarım ama onun haricinde bombiiş gibiyim.

pazzartesi sabah 10 da doktorcuğumuza gidicez. antepteyim ben şimdi ailemin yanında.kendimi burda daha rahat hissediyorum.erzurumdaki hastaneler bana çok amatör geliyor.

dünkü o doluda bizim camlardan içeri su girmey başladı bir tane balkonum kapalı cam taktırmış evsahibi orası su almaya başladı camlardan camlarda pimapen ama nasıl oldu anlamadım. suyun gideri kapanmış yağmur çok yağdığından suda gitmedi az kalsın içeri su giricekti eşim kova felan aldı suyu öyle boşalttırken bireden o giderdende su gelmesinmi ne yapıcağımızı şarşırdık sonra misafir odamın camındanda gelmiş su ama onu sildim geçti bide4 te felan elektirikler gittim akşam 10 u geçiyodu geldiğinde dün çok kötü bi gündü valla kızlar

tatlım sen nerde oturuyorsun hangi şehirde yani

pazartesiyi bekleme heyecanı içerisindeyim.güzel bi hafta sonu geçirmeyi planlıyorum.hafif yan göbüş ağrılarım var mide yanmalarım ama onun haricinde bombiiş gibiyim.

pazzartesi sabah 10 da doktorcuğumuza gidicez. antepteyim ben şimdi ailemin yanında.kendimi burda daha rahat hissediyorum.erzurumdaki hastaneler bana çok amatör geliyor.

ahh o beklemeler çok güzel tatlım yaa benim daha çokkk varr 22 ahziran benim randevumda . doktoruna söyle birdahaki randevuyu 1 ay sonraya vermesin daha erken tarihe versin tatlım ben akıl edip demedim şimdi zamanda geçmek bilmiyo

aman kuzum dikkat et ayaklarını falan üşütmedin inşallah? ben hırka ile duruyorum hava da serinledi sanki.

mrb kizlar hamisleri tebrik ediyorum Allah saglikli , hayirli evlatlar etsin bebislerinizi hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz insallah bende 4. yilimdayim bebis bekliyorum her ay ama bizim bebiste cok nazli bizi bekletiyor bakalim bize ne zaman gulecek bu aydan biraz umitliyim ovulasyon takibi yapildi 2 gun oncede catlatma ignesi yapildi hamislerin duasi kabul olurmus duanizi eksik etmeyin arkadaslar bizlerde guzel :49:haberlerimizi paylasalim artik

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI
[/TD]
[TD]KAÇINCI ÇOCUK OLACAK?
[/TD]
[TD]BAT
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fgak
[/TD]
[TD]ilk:emir_bebek::64::32:
[/TD]
[TD]....
[/TD]
[TD]:49::nazar:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]seastire
[/TD]
[/TD]
[TD].....
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]manolyax
[/TD]
[TD]....:emir_bebek::64::32:
[/TD]
[TD]....
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lata
[/TD]
[/TD]
[TD]....
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DmL1986
[/TD]
[/TD]
[TD]......
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]step03
[/TD]
[/TD]
[TD]12mayıs
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dalin26
[/TD]
[TD]üçüncü:emir_bebek::32:
[/TD]
[TD]....
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tulins
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esra9923
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]niday
[/TD]
[/TD]
[TD]10mayıs
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zytin
[/TD]
[/TD]
[TD]10mayıs
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]essira
[/TD]
[/TD]
[TD]12mayıs
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mathematician
[/TD]
[/TD]
[TD]15mayıs
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ffakem
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]10mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pinarosm
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]12mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayseeem
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]12mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay-nur
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]13mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]goncaertan
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]14mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]su2333
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]14mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimsin1
[/TD]
[TD]ikinci
[/TD]
[TD]14mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bdamlagozbebegm
[/TD]
[TD]ikinci
[/TD]
[TD]14mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dcfrt
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]15mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]turkmengulu
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]15mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nagishe
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]15mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]haver87
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]16mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eowyn
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]34moni53
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]18mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sel
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]18mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]viole
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]18mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]19mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fundurtan
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]19mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gamzesena
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]20mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayat365
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]20mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sessiz_ce
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]21mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nalan86
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]21mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]huzurlumutlu
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]22mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Burcu_S
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]22mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurran
[/TD]
[TD]ikinci
[/TD]
[TD]22mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmuryk
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]22-23mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beyazipek
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]24mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sanem55
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]27mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aysem_kas
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]29mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]deryaf
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]29mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efule
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]29mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuze
[/TD]
[TD]ikinci
[/TD]
[TD]30mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eceli54
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ErGİNSeNa
[/TD]
[TD]üçüncü
[/TD]
[TD]30mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yasamim
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]31mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylulgulu
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]31mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ebru_1907
[/TD]
[TD]ikinci
[/TD]
[TD]31mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elabebek
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2haziran
[/TD]
[TD]:50:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]siyahkugu
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]2haziran
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zuzu19
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]5haziran
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oskee
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]6haziran
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egzantrikressam
[/TD]
[TD]ikinci
[/TD]
[TD]15haziran
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]littlebirdie
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD].haziran
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]38OZLEM38
[/TD]
[TD]İlk
[/TD]
[TD]6haziran
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazo84
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]..haziran
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]havvam87
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]..haziran
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kardelen44
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]..haziran
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pembemasal
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]..haziran
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karabiber89
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pptya87
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Plebisit82
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pkmrt
[/TD]
[TD]...
[/TD]
[TD]...
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gismoo
[/TD]
[TD]...
[/TD]
[TD]...
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neyzenel1963
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esra_esra
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]step03
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sosyoloji12
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zidorikata
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]41zeynep
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]54julye
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rukrukruki
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]seckinnn
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elibeses
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddmnrttn
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevil61
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]deryadenizveask
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mutlu_
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:arkadaşlar hepinizin müjdeli haberlerini bekliyorum.Rabbim burada umutla bekleyen bütün arkadaşlarıma hayırlısıyla hamile kalmayı,hepimize sağlıkla tamamına erdirmeyi nasip etsin:16:

Tebriklerr... Insallah bu hamileleiginde muvaffak olursun twatlim dualrim seninle yeni hamisimiz sana iyi bakmakk lazim:) canim bol bol yesillik baklagim yesil mercimek falan yee cok saglikli mevsimde uygun. Hadi anlat nasi bi yol izledigini,dogaclama mi oldu ilac igne falan var mi,nasil anladin. Ayy cok heyecanlii:)l)

canım bizimkisi doğaçlama:38:pco sorunumdan dolayı metformin kullanıyordum sadece.bir de tabi folik asit.ama netten yumurtlama günlerime bakıp;ömenli günlerin birkaç gün öncesini ve sonrasını içerisine alacak kadarlık bir süreyi verimli geçirmiştik.:1:
sonra bata 1-2 gün kala adet sancısı gibi sancım başladı.hatta buraya yazmıştım:''galiba adet olucam'' filan diye...üzülmüştüm açıkçası.her ne kadxar gebeliklerim devam etmese de hamile kalmak ilk adım sonuçta.hamile kalmadan devam etttirme umudunu taşıyamam...neyse aradan 1-2 daha geçti: ben de bir halsizlik,göğüslerde şiddetli ağrı,bir erik isteği:1:(henüz hamile olduğumu öğrenmeden önceki birkaç gün farkında olmadan 1 kg erik yedim desem yeridir).....
bu kez şüphelenmeye başladım.bat da 2 gün gecikince hemen koşup kan testi yaptırdım.ve Allah'a sonsuz şükürler olsun ki pozitif çıktı.
böyle işte....
inşallah sevincimiz yarım kalmaz.
darısı da buradaki bütün arkadaşlarımızın başına olur.:34:

Arkadaslarim yine varliginiza ihtiyaciim var. Biraz moralim bozuk kendimi iyi hissetmiyirum. Esim dun kiskanclik krizine girdi ve beni biraz etkiledi bu durum.. Neyse bugunde arkadaslarim ev gormeye geldiler kahvaltiya tabi biraz hareketli bi gun gecirdim uzqndim agir kaldrdm vs.ve vc ye girdigimde bir karin agrisi pecetede kanla karisik akinti ve camasirimda kahvemsi bir leke... Dumur oldum dusuk oldugum gun aklima geldi. Simsi size sorum su ku,klomen+igne kullandim bunlar yaparmi bu durumu 2.kez yasadim ilactan sonra ve reglime daha en az 12 gun var asimi daha 4 gun once yaptirdim bugun reglimin. 16.gunu yerlesme kanamasi olamaz yani ve dun basim asiri donuyor igne ve ilacin yan etkileri diye dusunuyorum ama bu sikayetleri yasayan varmi. Bu igne bana bicak gibi keskin agri yapti. Ama bende yumurtlama yok goguslerde hassasiyet yok bu ay cunku yanlis kasik agrisi... Cok korkuyorum ne olabilir bir bilen varsa rica ediyorumm...

nidaycım canım aynen bende kimseye söylemedim bi eşim biliyor şöyle 4 aylık olmadanda diyesim yok açıkcası.

haklısın hem böylesi daha heyecanlı oluyormuş önceden düşük çyküm var ve ben hemen söylerdim normalde şimdi kendime şaşırıyorum inan, ama nazarada çok inanıyorum söylemiycem dyanabildiğim kadar söylemiycem... şimdilik hiç miğdem bulanmıyor bu normalmi sence hiç bir şikayetim yok sadece uykuya meyil var oda zaten vardı :nazar::)))

canım bizimkisi doğaçlama:38:pco sorunumdan dolayı metformin kullanıyordum sadece.bir de tabi folik asit.ama netten yumurtlama günlerime bakıp;ömenli günlerin birkaç gün öncesini ve sonrasını içerisine alacak kadarlık bir süreyi verimli geçirmiştik.:1:
sonra bata 1-2 gün kala adet sancısı gibi sancım başladı.hatta buraya yazmıştım:''galiba adet olucam'' filan diye...üzülmüştüm açıkçası.her ne kadxar gebeliklerim devam etmese de hamile kalmak ilk adım sonuçta.hamile kalmadan devam etttirme umudunu taşıyamam...neyse aradan 1-2 daha geçti: ben de bir halsizlik,göğüslerde şiddetli ağrı,bir erik isteği:1:(henüz hamile olduğumu öğrenmeden önceki birkaç gün farkında olmadan 1 kg erik yedim desem yeridir).....
bu kez şüphelenmeye başladım.bat da 2 gün gecikince hemen koşup kan testi yaptırdım.ve Allah'a sonsuz şükürler olsun ki pozitif çıktı.
böyle işte....
cnm senın tedavın ne kadar surdu ben de bu gun cyclo progynovaya basladım okudum bı cok kısı bunu kullanırken hamıle kalmıs senın bılgın var mı bu konuda

böyle işte....

meraba canım :3: kaç gündür giremiyodum nete şimdi açtım senin mutlu haberini aldım inan çok sevindim ALLAH tamamına erdirsin inşallah, sana dua edicez ben ve arkadaşlarım dimi kızlar :40: inşALLAH hüsrana uğramazsın canım ALLAH hepimizin yardımcısı olsun (amin)

haklısın hem böylesi daha heyecanlı oluyormuş önceden düşük çyküm var ve ben hemen söylerdim normalde şimdi kendime şaşırıyorum inan, ama nazarada çok inanıyorum söylemiycem dyanabildiğim kadar söylemiycem... şimdilik hiç miğdem bulanmıyor bu normalmi sence hiç bir şikayetim yok sadece uykuya meyil var oda zaten vardı :nazar::)))

yok tatlım herkeste aynı belirtiler olmayabilir. illa bulantı olması şartta değil. kişiden kiiye bebeğin cinsiyetine göre değişir o

Back