- Konu Sahibi pembemasal
- #2.701
günaydınn hamişşşşkoo sen nasılsınn keyifler yerindemii
iyiyim tatlım seni sormak lazım nasıl gidiyo bakalım
![KK49 :49: :49:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk49.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınn hamişşşşkoo sen nasılsınn keyifler yerindemii
pazartesiyi bekleme heyecanı içerisindeyim.güzel bi hafta sonu geçirmeyi planlıyorum.hafif yan göbüş ağrılarım var mide yanmalarım ama onun haricinde bombiiş gibiyim.iyiyim tatlım seni sormak lazım nasıl gidiyo bakalım![]()
kızlar dün neler oldu varya
dünkü o doluda bizim camlardan içeri su girmey başladı bir tane balkonum kapalı cam taktırmış evsahibi orası su almaya başladı camlardan camlarda pimapen ama nasıl oldu anlamadım. suyun gideri kapanmış yağmur çok yağdığından suda gitmedi az kalsın içeri su giricekti eşim kova felan aldı suyu öyle boşalttırken bireden o giderdende su gelmesinmi ne yapıcağımızı şarşırdık sonra misafir odamın camındanda gelmiş su ama onu sildim geçti bide4 te felan elektirikler gittim akşam 10 u geçiyodu geldiğinde dün çok kötü bi gündü valla kızlar
pazartesiyi bekleme heyecanı içerisindeyim.güzel bi hafta sonu geçirmeyi planlıyorum.hafif yan göbüş ağrılarım var mide yanmalarım ama onun haricinde bombiiş gibiyim.
pazzartesi sabah 10 da doktorcuğumuza gidicez. antepteyim ben şimdi ailemin yanında.kendimi burda daha rahat hissediyorum.erzurumdaki hastaneler bana çok amatör geliyor.
tatlım sen nerde oturuyorsun hangi şehirde yani
kızlar dün neler oldu varya
dünkü o doluda bizim camlardan içeri su girmey başladı bir tane balkonum kapalı cam taktırmış evsahibi orası su almaya başladı camlardan camlarda pimapen ama nasıl oldu anlamadım. suyun gideri kapanmış yağmur çok yağdığından suda gitmedi az kalsın içeri su giricekti eşim kova felan aldı suyu öyle boşalttırken bireden o giderdende su gelmesinmi ne yapıcağımızı şarşırdık sonra misafir odamın camındanda gelmiş su ama onu sildim geçti bide4 te felan elektirikler gittim akşam 10 u geçiyodu geldiğinde dün çok kötü bi gündü valla kızlar
aman kuzum dikkat et ayaklarını falan üşütmedin inşallah? ben hırka ile duruyorum hava da serinledi sanki.
Tebriklerr... Insallah bu hamileleiginde muvaffak olursun twatlim dualrim seninle yeni hamisimiz sana iyi bakmakk lazim:) canim bol bol yesillik baklagim yesil mercimek falan yee cok saglikli mevsimde uygun. Hadi anlat nasi bi yol izledigini,dogaclama mi oldu ilac igne falan var mi,nasil anladin. Ayy cok heyecanlii:)l)
Kızlarrrr nasılsınız,beyazda nostalji var çok güzellll,kop kop :)
Arkadaşlar aklıma takıldı,eğer hamiş olursak metformine tamam mı devam mı???
nidaycım canım aynen bende kimseye söylemedim bi eşim biliyor şöyle 4 aylık olmadanda diyesim yok açıkcası.
cnm senın tedavın ne kadar surdu ben de bu gun cyclo progynovaya basladım okudum bı cok kısı bunu kullanırken hamıle kalmıs senın bılgın var mı bu konudacanım bizimkisi doğaçlamapco sorunumdan dolayı metformin kullanıyordum sadece.bir de tabi folik asit.ama netten yumurtlama günlerime bakıp;ömenli günlerin birkaç gün öncesini ve sonrasını içerisine alacak kadarlık bir süreyi verimli geçirmiştik.
sonra bata 1-2 gün kala adet sancısı gibi sancım başladı.hatta buraya yazmıştım:''galiba adet olucam'' filan diye...üzülmüştüm açıkçası.her ne kadxar gebeliklerim devam etmese de hamile kalmak ilk adım sonuçta.hamile kalmadan devam etttirme umudunu taşıyamam...neyse aradan 1-2 daha geçti: ben de bir halsizlik,göğüslerde şiddetli ağrı,bir erik isteği(henüz hamile olduğumu öğrenmeden önceki birkaç gün farkında olmadan 1 kg erik yedim desem yeridir).....
bu kez şüphelenmeye başladım.bat da 2 gün gecikince hemen koşup kan testi yaptırdım.ve Allah'a sonsuz şükürler olsun ki pozitif çıktı.
böyle işte....
inşallah sevincimiz yarım kalmaz.
darısı da buradaki bütün arkadaşlarımızın başına olur.![]()
canım benim doktorum metformini hamileliğim ilk üç ayına kadar bıraktırmıyor.
canım bizimkisi doğaçlamapco sorunumdan dolayı metformin kullanıyordum sadece.bir de tabi folik asit.ama netten yumurtlama günlerime bakıp;ömenli günlerin birkaç gün öncesini ve sonrasını içerisine alacak kadarlık bir süreyi verimli geçirmiştik.
sonra bata 1-2 gün kala adet sancısı gibi sancım başladı.hatta buraya yazmıştım:''galiba adet olucam'' filan diye...üzülmüştüm açıkçası.her ne kadxar gebeliklerim devam etmese de hamile kalmak ilk adım sonuçta.hamile kalmadan devam etttirme umudunu taşıyamam...neyse aradan 1-2 daha geçti: ben de bir halsizlik,göğüslerde şiddetli ağrı,bir erik isteği(henüz hamile olduğumu öğrenmeden önceki birkaç gün farkında olmadan 1 kg erik yedim desem yeridir).....
bu kez şüphelenmeye başladım.bat da 2 gün gecikince hemen koşup kan testi yaptırdım.ve Allah'a sonsuz şükürler olsun ki pozitif çıktı.
böyle işte....
inşallah sevincimiz yarım kalmaz.
darısı da buradaki bütün arkadaşlarımızın başına olur.![]()
haklısın hem böylesi daha heyecanlı oluyormuş önceden düşük çyküm var ve ben hemen söylerdim normalde şimdi kendime şaşırıyorum inan, ama nazarada çok inanıyorum söylemiycem dyanabildiğim kadar söylemiycem... şimdilik hiç miğdem bulanmıyor bu normalmi sence hiç bir şikayetim yok sadece uykuya meyil var oda zaten vardı:)))