Umutlarini Mayisa saklayanlar...

arkadaşlar bu arada yazmayı unuttum beni öyle duygulandırdınız ki ağlamamak için kendimi tuttum resmen.tek tek mesajlarınıza cevap yazmak isterdim ama sayfaları işgal etmek istemedim.çok teşekkür ederim güzel dualarınız için.hepinizden Allah razı olsun.darısı buradaki bütün arkadaşlarımızın başına olsun.hergün topiğimiz hamile haberleriyle coşsun inşallah:16:

Kizlar nasilsiniz gorusmeyeli? Ben bizden haberler...topigine gecti sanmistim herkes bi baktim burada dvm ediyor sookk... Arkadaslarimi merak edip ozledigimi farkettim nasilsiniz? Hayalimsin seni merak ediyorum en son batin yaklasmisti kirmizimi bebekmi mrk ediyorum hamisim de nolrr? Bana bu ay dr klomen +igne verdi simdi beklemedeyim pek umutlu dglm ama biraz arastirdim ilk igneyle hamis. Olan kimse yok nerdeyse... Birde listeye bakiyim kimler hamiss...

Kizlar nasilsiniz gorusmeyeli? Ben bizden haberler...topigine gecti sanmistim herkes bi baktim burada dvm ediyor sookk... Arkadaslarimi merak edip ozledigimi farkettim nasilsiniz? Hayalimsin seni merak ediyorum en son batin yaklasmisti kirmizimi bebekmi mrk ediyorum hamisim de nolrr? Bana bu ay dr klomen +igne verdi simdi beklemedeyim pek umutlu dglm ama biraz arastirdim ilk igneyle hamis. Olan kimse yok nerdeyse... Birde listeye bakiyim kimler hamiss...

ben kirmizi karti yedim canim hemde batimdan 1 gun once .....

bende haziran topigine gectim canim ,,ama burayi tamamiyla birakmadim birakamamda sizlere alistim nede olsa ve tabiki sizlerin sonuclarinizi merak ediyorum o yuzden bir gozum yine burda hepp...bende klomenin baska bir cesidini kullanmaya basladim bu ay ,,adetin 3 cu gunu basladim 5 gun icilecekmis yarin son gun ilacin,,bakalim ins faydasi oluyordur canim....mathematikcanimiz da hamis cikti canim cok sevindik..darisi bizlerin basina

:nazar::nazar::nazar::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::55::55::55:
kızlar bikaç gündür hamilelik belirtilerini yoğun olarak hissetmeye başladım.bugün kadın doğum doktoruma gittim.kandan b-hcg ye baktırdım.veeeeeeeeeeeee sonuç pozitif.değerim 600 küsür çıktı.:64::64::64:Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

daha önce 6 gebelik geçirdim.hepsinde de düşük yaptım.ne olur benim için dua edin,bu kez hayırlısıyla devam etsin.sağlıklı bir gebelik sürecinden sonra sağlıklı,sıhhatli,hayırlı evlat sahibi olayım.:16:

ay maşallah maşallah çok sevindim matematikçi:)) Haydi bakalım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Dualarımız seninle:)):nazar:

Tebriklerr... Insallah bu hamileleiginde muvaffak olursun twatlim dualrim seninle yeni hamisimiz sana iyi bakmakk lazim:) canim bol bol yesillik baklagim yesil mercimek falan yee cok saglikli mevsimde uygun. Hadi anlat nasi bi yol izledigini,dogaclama mi oldu ilac igne falan var mi,nasil anladin. Ayy cok heyecanlii:)l)

Kızlarrrr nasılsınız,beyazda nostalji var çok güzellll,kop kop :)

Arkadaşlar aklıma takıldı,eğer hamiş olursak metformine tamam mı devam mı???

arkadaşlar bu arada yazmayı unuttum beni öyle duygulandırdınız ki ağlamamak için kendimi tuttum resmen.tek tek mesajlarınıza cevap yazmak isterdim ama sayfaları işgal etmek istemedim.çok teşekkür ederim güzel dualarınız için.hepinizden Allah razı olsun.darısı buradaki bütün arkadaşlarımızın başına olsun.hergün topiğimiz hamile haberleriyle coşsun inşallah:16:

amiiin arkadaşım liste ne güzel hareketlendi öyle ... ben listedeki arkadaşların hepsinin hamile kalacağına inanıyorum hiç kimse karamsarlığa kapılmasın ben hamile kaldıysam herkez kalır :))))... pimpiriğin tekiyim ben şimdide düşmesin diye korkuyorum kızlar tavsiyelerinizi bekliyorum ..:emir_bebek:

Sabah şerif-lerınız hayırlı olsun canlarım gununuz bol bol hamışlı haberlerle gecsın 2 gun yokum valla cok kaynatmayın sonra gecmısınızı okumak zor oluyor haayy sızın gecmısınızı.......:52:

amiiin arkadaşım liste ne güzel hareketlendi öyle ... ben listedeki arkadaşların hepsinin hamile kalacağına inanıyorum hiç kimse karamsarlığa kapılmasın ben hamile kaldıysam herkez kalır :))))... pimpiriğin tekiyim ben şimdide düşmesin diye korkuyorum kızlar tavsiyelerinizi bekliyorum ..:emir_bebek:

günaydın kızlar :3:

liste gerçekten nasıl hareketlenmiş öyle :49: inşallah 10gün içinde bende o listedeki yerimi doldururum böleee :49::emir_bebek::32::52:

Son düzenleme:
gunaydın kızlar mutlu gunler dılerım Gençler ve kendini genç hissedenler :) 19 Mayıs Atatürkü anma gençlik ve spor bayramınız kutlu olsun.
Ben bu gun ılaca basladım Allah hayırlısını versın pco hastası var mı aramızda

günaydınnn kızlaarrr... mathematician arkadaşım çok sevindim senin adına.. rabbim gününü tamamlayarak sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesini nasip etsin cnm... :nazar:

kızlar benim bugün 24. günümdü ve duramadım sabah işe gelirken test aldım.. işe gelir gelmez yaptım ama sonuç hüsran :( bu ayda olmadı sanırım tedavisiz olmayacak.. önümüzdeki ay klomene başlasammı başlamasammı bilemedimm :(( artık bu konuda kafam çok karışık :(( 7 ay oldu tık yok... demekki olmuyo ben sorunluyum artık buna kanaat getirdim kesinlikle...

hemen morel bozmak yok irmegancım demekki zamanı var ve ozamanı bekliyo senin ufaklık . doktora kontrol amaçlı gitmek istiyosan git ama hemen benim çocuğum olmicak deme kızıyorum heeee

ALLAH' IM ÇOK MERAK EDİYORUM İÇERDE NELER OLUP BİTİYOR DİYE PAZARTESİ TEKRAR BAKTIRICAM BETA HCG İKİYE KATLAMIŞMI DİYE KIZLAR DUA EDİN NE OLUR...:emir_bebek:

kızlarrrr ben şimdi eve geldim kimseye söylemedim hamile olduğumu gün boyu işimi yapyım sadece diyetteydim ona son verdim çünkü çok acıkıyorum ben 1.68 boyunda 65.5 kiloyum bakalım nasıl devam edicez kilolara:)):nazar:

nidaycım canım aynen bende kimseye söylemedim bi eşim biliyor şöyle 4 aylık olmadanda diyesim yok açıkcası.

Back