- Konu Sahibi pembemasal
- #2.621
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Rabbim kucaqına almayıda nasip etsin inşallahhh
kızlar bikaç gündür hamilelik belirtilerini yoğun olarak hissetmeye başladım.bugün kadın doğum doktoruma gittim.kandan b-hcg ye baktırdım.veeeeeeeeeeeee sonuç pozitif.değerim 600 küsür çıktı.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
daha önce 6 gebelik geçirdim.hepsinde de düşük yaptım.ne olur benim için dua edin,bu kez hayırlısıyla devam etsin.sağlıklı bir gebelik sürecinden sonra sağlıklı,sıhhatli,hayırlı evlat sahibi olayım.![]()
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
seninle bir çay keyfine her zaman varım canımHeeyyyy uyanın üsküdarda sabah olduuucayı demledım isteyen parmak kaldırsın
![]()
![Nazar Boncuğu :7: :7:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
canım daha çok erken..inşallah bebişin seninledir...hadi yaaaneyse daha adetime çok zaten yarın dr gidicem muayene olucam hayırlısı varsada yarıun çıkar heralde
24. günde çıkmıcanı bilmiyomusun..kendinide beni üzüyosun bakimgünaydınnn kızlaarrr... mathematician arkadaşım çok sevindim senin adına.. rabbim gününü tamamlayarak sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesini nasip etsin cnm...
kızlar benim bugün 24. günümdü ve duramadım sabah işe gelirken test aldım.. işe gelir gelmez yaptım ama sonuç hüsranbu ayda olmadı sanırım tedavisiz olmayacak.. önümüzdeki ay klomene başlasammı başlamasammı bilemedimm
( artık bu konuda kafam çok karışık
( 7 ay oldu tık yok... demekki olmuyo ben sorunluyum artık buna kanaat getirdim kesinlikle...
![KK4 :4: :4:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk4.gif)
erginsenaaaaammmm tecrübeli annemiiizzzz... noolur bana bi akıl verben şimdi klomene başlayımmı yoksa bi kaç ay daha normal yolla deneyimmii?? akıla çoook ihtiyacım varr
![]()
doktor banada reql olursan adetin 5. günü gel dedi klomene başlatıcak..ben ona bebişten vazgeçtim demedim tabeee
![KK53 :27: :27:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
![KK53 :27: :27:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)