- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.641
Kızlar dün doktora gittik
evet canım ya geç döllenme olmuş rahme daha yeni düştü demekki yaşasınnnnnnn bende hamileyimmmm
kızlar bikaç gündür hamilelik belirtilerini yoğun olarak hissetmeye başladım.bugün kadın doğum doktoruma gittim.kandan b-hcg ye baktırdım.veeeeeeeeeeeee sonuç pozitif.değerim 600 küsür çıktı.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
daha önce 6 gebelik geçirdim.hepsinde de düşük yaptım.ne olur benim için dua edin,bu kez hayırlısıyla devam etsin.sağlıklı bir gebelik sürecinden sonra sağlıklı,sıhhatli,hayırlı evlat sahibi olayım.
hanımlar size soru sordum.adetime 10 gün var alttan muyene etseler gebelik v ar4sa bile alttan ultrasonla görünmez demi.
benim bildiğim kadarıyla görünmez cnm... batına 10 gün varsa yeni döllenmiştir daha yerleşmemiştir bile bence.. henüz erken sabret biraz cnm... inşallah hayırlı haberleri alırsın...
Yumurtalıkların tertemiz yumurtluyosunda dedi rahimin arkaya eğik ilişkide ve adet günlerinde agri olmasi bu yüzden dedi folidoce diye folik asit verdi eşimden de sperm testi istedi
rahmin edğik olması kötümü şimdi anlamdım
Yok canım değil
canım bende pko var( sıkıntım orda.. kontrollerin hepsinden geçtim eşimde kontrolden geçti eşimde bişey yok çok şükür bende pko var ve doktor klomeni günde 3 tane almamı istedi herkes günde 1 yada 2 kullanırken bana günde 3 dedi buda kafamı çok karıştırdı.. bal tarçın çörek otunuda deneyim de olmazsa başlarım klomene dedim bu ay bebek olmadı.. regl olunca klomene başlasammı diyorum şimdi...
sogan suyu denesen cok faydasini gorenler var, klomene gelince pembemasal arkadasimiza da vermisler yuksek dozda oda kist baslangici olmus dikkat etmekte fayda var Rabbim acil sifa versin canim benim
Kızlar bi de eşimin testi kotu çıkarsa
canım uyguladım soğan kürünü benden bolca iltihap aktı... 2 ay önce uygulamıştım.. bu ayda yumurtalarım gelişsin diye bal tarçın çörek otu kullandım ama yine olmadı... önümüzdeki ay kilo vererek denicem 1.65 boy 65 kilo.. en az 58 olmam lazımm.. yeni bi diyet buldum pzt ona başlıycam inş.. aslında bugünde başlarım ama ablam ameliyat olacak hastanede refekatçi olarak kalıyorum o yüzden sıkıntılı.. bakalım inşallah işe yarar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?