Umutlarini Mayisa saklayanlar...

Ilk gebeliklerde hsreketler geç hissedilir. 2. Lerde erken hissediliyor erkek kiz diye ayrım yok diye biliyorum..genelde ritmik rahim hareketlerini yada bebise kan pompalayan damardaki pit pitlari bebek hareketi sanıyorlar ..ilk hamilelikte 20 hafta civari hareket hissedilir..

bende ilk gebeliği yaşadığımdan o kadar çok şey duyuyorumki tabi araştırmak en güzeli çok araştırırım da bu hissetmeyle ilgili çokda düşünmek istemiyorum kendimi dinleyince strese giriyorum bu ara neden artık hissetmiyorum diye düşünmeye başlamıştım söylediğin iyi oldu teşekkürler daha öğreneceğimiz çok şey var :)

benim tahminler hep kız çıkıyo inş doğru çıkar Allahım(amin) biz kız çok istiyorum hele eşim benden daha çok istiyo

haaaa haaa:)))valla cam silmem ama pasta börek yaparım hem de güzel yaparım ne yalan söyleyim:)))

Offf yaa çömezi kandıramadık :52:valla evımızı beledıye işçileri gelip temizlese yeridir haberlere çıkacaz çöp ev diye:36: neyse hamur işlerinede bayılırız kilo yapmayanlardan olsun ama:1:

Günaydın kızlar bugun gecikmemin 2. günü sabah test yaptım negatıf cıktı eczacı çıkmaz demişti ama benden 5 gun once kahve rengı leke geldı deyince yap sabah bare dedi yine hüsran yine moral bozukluğu kendımı çok kotu istiyorum etrafımdakılerıde kendımıde çok uzuyorum ama elımde deil kasıklarımda hafıf hafım batma oluyor arada akıntı gelıyor ama bişey yok zaten 15 gun progynex kullanmıştım 2. gunu yaptıgım test kesin sonuçmudur sizce??:43::43::43::43:

Günaydın kızlar bugun gecikmemin 2. günü sabah test yaptım negatıf cıktı eczacı çıkmaz demişti ama benden 5 gun once kahve rengı leke geldı deyince yap sabah bare dedi yine hüsran yine moral bozukluğu kendımı çok kotu istiyorum etrafımdakılerıde kendımıde çok uzuyorum ama elımde deil kasıklarımda hafıf hafım batma oluyor arada akıntı gelıyor ama bişey yok zaten 15 gun progynex kullanmıştım 2. gunu yaptıgım test kesin sonuçmudur sizce??:43::43::43::43:

ılac tedavısı mı goruyordun kan testı yaptırdın mı ıdrar hemen bellı etmıyor dıyorlar

O RESİMDEKİ GÖZLER SENİNMİ HAAAA.AYYY ÇOK ÇİRKİN (kıskançlığında bukadarı) bakılmaz o gözlere ne o koca koca güzel güzel pardon çirkin çirkin gözler

günaydınnn kızlaarrr... mathematician arkadaşım çok sevindim senin adına.. rabbim gününü tamamlayarak sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesini nasip etsin cnm... :nazar:

kızlar benim bugün 24. günümdü ve duramadım sabah işe gelirken test aldım.. işe gelir gelmez yaptım ama sonuç hüsran :( bu ayda olmadı sanırım tedavisiz olmayacak.. önümüzdeki ay klomene başlasammı başlamasammı bilemedimm :(( artık bu konuda kafam çok karışık :(( 7 ay oldu tık yok... demekki olmuyo ben sorunluyum artık buna kanaat getirdim kesinlikle...

günaydınnn kızlaarrr... mathematician arkadaşım çok sevindim senin adına.. rabbim gününü tamamlayarak sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesini nasip etsin cnm... :nazar:

kızlar benim bugün 24. günümdü ve duramadım sabah işe gelirken test aldım.. işe gelir gelmez yaptım ama sonuç hüsran :( bu ayda olmadı sanırım tedavisiz olmayacak.. önümüzdeki ay klomene başlasammı başlamasammı bilemedimm :(( artık bu konuda kafam çok karışık :(( 7 ay oldu tık yok... demekki olmuyo ben sorunluyum artık buna kanaat getirdim kesinlikle...

arkadaşım ne çabuk hüsranba uğradın sen anlamadım.sabret stres yaptığın içinde olmaz rahat ol relax ol hiç düşünme başta bebek için kocanla ilişkiye girme.giy geceliklerini yak mumlarını kafanı boş tut k sonra dik ayaklarını havaya :)))) başta üzülme:(

arkadaşım ne çabuk hüsranba uğradın sen anlamadım.sabret stres yaptığın içinde olmaz rahat ol relax ol hiç düşünme başta bebek için kocanla ilişkiye girme.giy geceliklerini yak mumlarını kafanı boş tut k sonra dik ayaklarını havaya :)))) başta üzülme:(

canım herşeyi denedim diyebilirim soğan kürü, bal tarçın çörek tou, ayakları havaya dikmeler, ilişkiden sonra uzun süre yattım kalmadım, yumurtlama günü hesapları.. vs vs.. ama olmadı işte :( regl olunca klomene başlayım diyorum ama halende kararsızım...

erginsenaaaaammmm tecrübeli annemiiizzzz... noolur bana bi akıl ver :( ben şimdi klomene başlayımmı yoksa bi kaç ay daha normal yolla deneyimmii?? akıla çoook ihtiyacım varr :(

zytin cimm hayırlı uğurlu olsunnnn :) Allah tamamına erdirsin... kesin hamilesin ikinci silik çizgin bariz bi şekilde çıkmış.. bebiş olmayınca tek çizgi dın diye duruyo valla çok gördüğüm içinn o tek çizgiyi :) kan testi verdinmi..? bide bu ay özellikle yaptığın bişey oldumu..?

GUZEL BACIM hepsi piskolojik bundan emin oldum :)) bu ay yumurtlama gunumu bile hesaplamadim bilmek dahi istemedim kafami baska seylere verdim esim istedigi zaman calistik sadece hic onemsemedim bu ay anlican gecen ay sogan kuru yapmistim bu ay da yapacaktim ama doktora gitmistim ilk defa hani hormonlara baktirim bi sorun varsa erkenden tedavi olalim diye iltihap baslangici var demisti cok uzulmustum fitil verdi bir hafta kullandim henuz adetten yeni cikmistim temizlendi heralde ve tam yumurtlamaya denk geldi boyle oldu anlican :))

GUZEL BACIM hepsi piskolojik bundan emin oldum :)) bu ay yumurtlama gunumu bile hesaplamadim bilmek dahi istemedim kafami baska seylere verdim esim istedigi zaman calistik sadece hic onemsemedim bu ay anlican gecen ay sogan kuru yapmistim bu ay da yapacaktim ama doktora gitmistim ilk defa hani hormonlara baktirim bi sorun varsa erkenden tedavi olalim diye iltihap baslangici var demisti cok uzulmustum fitil verdi bir hafta kullandim henuz adetten yeni cikmistim temizlendi heralde ve tam yumurtlamaya denk geldi boyle oldu anlican :))

canım bende pko var :(( sıkıntım orda.. kontrollerin hepsinden geçtim eşimde kontrolden geçti eşimde bişey yok çok şükür bende pko var ve doktor klomeni günde 3 tane almamı istedi :( herkes günde 1 yada 2 kullanırken bana günde 3 dedi buda kafamı çok karıştırdı.. bal tarçın çörek otunuda deneyim de olmazsa başlarım klomene dedim bu ay bebek olmadı.. regl olunca klomene başlasammı diyorum şimdi...

Son düzenleme:
Back