- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.581
Ben bu kız için deli diyomda bana kızıyonuzsen nerden çıktın cadı hangi torbadan
topikte henüz yeniyim ama insanların mutlu olduğunu görmek tanımasak da birbirimizi çok mutlu ediyor yine de:))tebrik ederim Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alıp kokusunu daiçinize çekmeyi nasip eder inşaallah:))
ayyy söylemem nerden çıktığımı utanırım kihkih lütfen ben çok muntazam yetirmiş bir ev hanımıyım hahahaha kop kop kop
tamam dime sankimde merak ediyom etmemde zaten basıma ne geldıyse ya meraktan ya ...........
prolaktın hormonum 40 cıktı,o da gebelıge engel olabılırmıs dıye ılac verdı doktor.zaten 3 aydır korunmayı bıraktık.adetlerım cok duzensızlestı ve azaldı.kanda en erken ne zaman cıkıyor canım?benım de mıde yanmalarım,arada basdonmem falan oldu.ılmıyorum psıkolojık mıdır ama.ıns artarak devam eder o zaman:)ıns canım ya butun ısteyenlerle bırlıkte benım de bebısım gelır artık.
Gunaydın kızlar nasılsınz ya adetım bıttı gıbı yarın cyclo progynova kullanmaya baslıyıcam doktorumun tafsıyesıyle bunu kullanırken ılk ayda hamıle kalan varmıs sız boyle bısı duyusmuydunuz ya ay ıyı ce umut oldu InsAllah
yok canım ben duymjadım
Kızlar dün laf olsun diye gebelik testi yaptım bugün ikinci çizgi hafif çıktı gözle görülebilicek kadar hafif anammm tansionum düştü benim ne olabilir acaba ne yapayım söyleyin beeeeeeeeeeeeee:)))
dün mü çıktı ikinci çizgi tatlım ne kadar zaman sonra çıktı anlat .heyecan yaptım
kızlar bikaç gündür hamilelik belirtilerini yoğun olarak hissetmeye başladım.bugün kadın doğum doktoruma gittim.kandan b-hcg ye baktırdım.veeeeeeeeeeeee sonuç pozitif.değerim 600 küsür çıktı.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
daha önce 6 gebelik geçirdim.hepsinde de düşük yaptım.ne olur benim için dua edin,bu kez hayırlısıyla devam etsin.sağlıklı bir gebelik sürecinden sonra sağlıklı,sıhhatli,hayırlı evlat sahibi olayım.
hahahah yokkız yaptım ertesi günübaktım ikinci çizgi çıktı.ben zaten laf olsun diye yaptım.evde vardı bir tane dur ben şunu bi yapayım dedim unuttum yaptığımıda ertesi günü baktım :)))
Kızlar Nihat hatipoglu nu ızlıyordum cocuk ısteyenler ıcın dua soyledı Ilıskıye gırmeden once sız de eslerınız de okusun
Rabbim bana katından hayırlı bir nesil ver sühpesiz duayı hakkıyla işitensin. Rabbim beni tek başıma bırakma sen varislerin en hayırlısısın Ey rabbimiz bize gözmüzü aydınlatıcak eşler ve zürıyetler bağışla ve bizi takva sahiplerine önder kıl ey Rabbim bana salihlerden bir evlat ihsan eyle Amin.
Dualarımız Kbul olur ınsAllah Amın Allah katından hayırlı nur yuzlu saglıklı kız ve erkek evlatlar nasıp ettsın ınsAllah Allahın sevdıgı bır kul olsun Amin
dua süpermiş hemen not alayım
Allah iyiliğini versin ne kadar var adetine tekrar yapsana testi canım ben merak içindeyim şimdi
Al canım eslerımıze de okutmayı unutmayalım Allah kabul ettsın Amin
adetime 10 gün var daha ama ben meraktan yaptım.aslında ağrılarım var ama bilemöiyorum
haaaa haaa:)))valla cam silmem ama pasta börek yaparım hem de güzel yaparım ne yalan söyleyim:)))Hoşgeldin canım sanada çömez muamelesi yapacaz üzgünümyeni gelenlere mıntıka temizliği yaptırıyoruz yerleri camları temizletiyoruz kekler pastalar böreklerde cabası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?