- Konu Sahibi pembemasal
- #2.561
Tedavimi görüyorsunuz. Bide mevdimselde olabilir agriniz..yada dollenmeyle alakalıdır ama bunu şöyledir böyledir diye degerlendirmek için erken ben 2 kimyasal gebelik yaşadım ikiside ağrılı oldu dusukle sonuçlandı ama ağrılar adete 4 gün 5 gün kala. Normal gebeliklerim yani 2 side birinde hiç bisey anlamadım bebek 5 hafta 4 günlük olana kadar.şimdikinde kaşık ağrısı bel ağrısı mide yanması karında şişlik goguste hassasiyet ve belirgin damarlar oda adete 5 gün kaka..ondan demin dedim erken daha..eğer adete yakın artarak devamederse ozaman belirti olarakta düşünülebilir...güzel dileklerin icin sağol canım.. rabbim bütün isteyenlere ve sanada en yakın zamanda nasip etsin ins..
prolaktın hormonum 40 cıktı,o da gebelıge engel olabılırmıs dıye ılac verdı doktor.zaten 3 aydır korunmayı bıraktık.adetlerım cok duzensızlestı ve azaldı.kanda en erken ne zaman cıkıyor canım?benım de mıde yanmalarım,arada basdonmem falan oldu.ılmıyorum psıkolojık mıdır ama.ıns artarak devam eder o zaman:)ıns canım ya butun ısteyenlerle bırlıkte benım de bebısım gelır artık.