Umutlarini Mayisa saklayanlar...

ama benim adetime çok var daha bence yanlıştır bu test :( çok heveslenmemek lazım kimseye söylemicem kimyasal gebelikten sonra bir daha aynı şeyi yaşarsak kötü olur en azından adet oluncaya kadar söylememek lazım

ne yazıcaktın bana ben aslında bu ay hiç emin değildim zaten dr gitmedende emin olmam yarın kan versem sonuçlar pazartesiye çıkıcak ama ben yakın zamanda kan vermeyi düşünmüyorum :(

Okadar umutsuz yaziyorsun ama ben çok gördüm öy le ben hamile degilim dir diyip oay hamile olanı...mesela ben ilk ogluma hamileyken öyle düşünüyordum.önceki ay kimyasaldan dolayı..gecikmemide ona baglamistim. Istahta masallahim vardı..annem sende bisey var dedi bende cevaben pisikolojim bozuk yemeye vurdum dedim..hastakandinmi dedi yok dedim. Düzensi zaten dedim..annem test almis bana zahmet edip yapmadim bile .. nede olsa degilim diye..zorladi annem yap diye..iyi dedim kirmayim yaptim yapmamla imo cizginin cikmasi bir oldu. Dr gittim bebekse 5hafta 4 gunluk olmustum bile..keseyi gorduk hemen kanda manda baktirmadim onda zaten lead olmus ulturasonda gorunuyordu

ama benim adetime çok var daha bence yanlıştır bu test :( çok heveslenmemek lazım kimseye söylemicem kimyasal gebelikten sonra bir daha aynı şeyi yaşarsak kötü olur en azından adet oluncaya kadar söylememek lazım
Test yanlismi degilmi bilmem ama nekadar zamanda cikti silik
Cizgi oda onemli..adetine kacgun var..

evet adetine kac gun kala yaptin testi ?? bir test daha tekrarla bozuk olmadigindan emin olmak icin eger oda silik cikarsa kesindir bence

selam arkadaslar ben de umudu mayıs ayına saklayanlardanım.daha once de yazmıstım ama pek cevap alamıyorum ben de uzaktan takıp edıyorum.ben prolaktın yukseklıgınden ılac kullanıyorum 3 haftadır.adetıme 10 gun var daha ama adet olacakmısım gıbı belım agrıyor suan ve arada bır de kasıklarım batıyor.boyle bır sey yasadınız mı?akıntımda cok.sabırsızlanıyorum ama sanırım beklemekten baska care yok:(

dün yaptım bugün baktım. normalde adetim düzenli 24 olurdu.ama son adetim düşükle beraber olduğu için otomatik değişti 28 oldu.bu ay kanamam eski düzendemi gelir yoksa 28 mi gelir bilemiyorum.bende arada kaldım.

ayyy senin kızınada geçmiş olsun canımm Allah tez zamanda şifasını versin... ya bebekten vazgeçme fikrine çok çabuk karar verdin sen kuzumm.. bence hemen spiral taktırmaa bi kaç ay daha dene olmazmı..??
canım ben eşime kızdıqım için vazgeçtim bebişten... bikaç ay dene yazınca aldı beni bir gülmek ki sorma :9::9:
kızım içinde çok teşekkür ederim canım :42:
evet canım ya geç döllenme olmuş rahme daha yeni düştü demekki yaşasınnnnnnn bende hamileyimmmm:nazar:
canım çok tebrik ederim Rabbim kucaqına almayıda nasip etsin :nazar::nazar::nazar:
dün yaptım bugün baktım. normalde adetim düzenli 24 olurdu.ama son adetim düşükle beraber olduğu için otomatik değişti 28 oldu.bu ay kanamam eski düzendemi gelir yoksa 28 mi gelir bilemiyorum.bende arada kaldım.

canım ilk 5 dakikadan sonra testler geçersizdir :50:

selam arkadaslar ben de umudu mayıs ayına saklayanlardanım.daha once de yazmıstım ama pek cevap alamıyorum ben de uzaktan takıp edıyorum.ben prolaktın yukseklıgınden ılac kullanıyorum 3 haftadır.adetıme 10 gun var daha ama adet olacakmısım gıbı belım agrıyor suan ve arada bır de kasıklarım batıyor.boyle bır sey yasadınız mı?akıntımda cok.sabırsızlanıyorum ama sanırım beklemekten baska care yok:(

Adetten sonra yumurtanin olgunlasma donemi iliski donemi 12.14.16 . Gunlerde gebe kalma ihtimalin var.bazı kişilerde erken döllenme olurmuş..oyle bi durumunuz olmamissa eğer 10 gün varsa adete belirtiler erken daha.buna gebelik belirtisi demek yanlış olur..belirtiler adete yakın artarsa ozaman boyle bi durumu düşünebilirsiniz..

Yaptıktan sonra 30 dakka geçince o sonucu degerlendirme yanlış o ozaman .. benim düşük 5 . Haftamda olduğundan dusugume göre regl oldum 2 ocakta düşük 1 subatta regli..

allah canini almasin dun yapmis bugun bakmis:9: :9: oyle olmaz ilk 5 dk neyse o ,, adetinde herhalde duzene girer zamanla diye dusunuyorum

Adetten sonra yumurtanin olgunlasma donemi iliski donemi 12.14.16 . Gunlerde gebe kalma ihtimalin var.bazı kişilerde erken döllenme olurmuş..oyle bi durumunuz olmamissa eğer 10 gün varsa adete belirtiler erken daha.buna gebelik belirtisi demek yanlış olur..belirtiler adete yakın artarsa ozaman boyle bi durumu düşünebilirsiniz..

tesekkur ederım cevap verdıgınız ıcın.saglıkla kucagınıza alırsınız ıns bebegınızı.bılmıyorum boyle agrı daha oncelerı olmuyordu.ıkı aydır da duzenı cok bozuldu adetımın,belkı bu ılacla gununde gelır,hayırlısı,bekleyecegız o zaman.

tesekkur ederım cevap verdıgınız ıcın.saglıkla kucagınıza alırsınız ıns bebegınızı.bılmıyorum boyle agrı daha oncelerı olmuyordu.ıkı aydır da duzenı cok bozuldu adetımın,belkı bu ılacla gununde gelır,hayırlısı,bekleyecegız o zaman.

Tedavimi görüyorsunuz. Bide mevdimselde olabilir agriniz..yada dollenmeyle alakalıdır ama bunu şöyledir böyledir diye degerlendirmek için erken ben 2 kimyasal gebelik yaşadım ikiside ağrılı oldu dusukle sonuçlandı ama ağrılar adete 4 gün 5 gün kala. Normal gebeliklerim yani 2 side birinde hiç bisey anlamadım bebek 5 hafta 4 günlük olana kadar.şimdikinde kaşık ağrısı bel ağrısı mide yanması karında şişlik goguste hassasiyet ve belirgin damarlar oda adete 5 gün kaka..ondan demin dedim erken daha..eğer adete yakın artarak devamederse ozaman belirti olarakta düşünülebilir...güzel dileklerin icin sağol canım.. rabbim bütün isteyenlere ve sanada en yakın zamanda nasip etsin ins..

:nazar::nazar::nazar::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::55::55::55:
kızlar bikaç gündür hamilelik belirtilerini yoğun olarak hissetmeye başladım.bugün kadın doğum doktoruma gittim.kandan b-hcg ye baktırdım.veeeeeeeeeeeee sonuç pozitif.değerim 600 küsür çıktı.:64::64::64:Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

daha önce 6 gebelik geçirdim.hepsinde de düşük yaptım.ne olur benim için dua edin,bu kez hayırlısıyla devam etsin.sağlıklı bir gebelik sürecinden sonra sağlıklı,sıhhatli,hayırlı evlat sahibi olayım.:16:

:nazar::nazar::nazar::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::55::55::55:
kızlar bikaç gündür hamilelik belirtilerini yoğun olarak hissetmeye başladım.bugün kadın doğum doktoruma gittim.kandan b-hcg ye baktırdım.veeeeeeeeeeeee sonuç pozitif.değerim 600 küsür çıktı.:64::64::64:Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

daha önce 6 gebelik geçirdim.hepsinde de düşük yaptım.ne olur benim için dua edin,bu kez hayırlısıyla devam etsin.sağlıklı bir gebelik sürecinden sonra sağlıklı,sıhhatli,hayırlı evlat sahibi olayım.:16:

hayırlı olsun canım. inşallah sağlıkla alırsın kucağına :):nazar:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI
[/TD]
[TD]KAÇINCI ÇOCUK OLACAK?
[/TD]
[TD]BAT
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fgak
[/TD]
[TD]ilk:emir_bebek::64::32:
[/TD]
[TD]....
[/TD]
[TD]:49::nazar:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]seastire
[/TD]
[/TD]
[TD].....
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]manolyax
[/TD]
[TD]....:emir_bebek::64::32:
[/TD]
[TD]....
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lata
[/TD]
[/TD]
[TD]....
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DmL1986
[/TD]
[/TD]
[TD]......
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]step03
[/TD]
[/TD]
[TD]12mayıs
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dalin26
[/TD]
[TD]üçüncü:emir_bebek::32:
[/TD]
[TD]....
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tulins
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esra9923
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pptya87
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]1 mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karabiber89
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]4mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Plebisit82
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]5 mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazo84
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]9mayıs
[/TD]
[TD]:50:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ffakem
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]10mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]niday
[/TD]
[/TD]
[TD]10mayıs
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zytin
[/TD]
[/TD]
[TD]10mayıs
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]38OZLEM38
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]11mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]essira
[/TD]
[/TD]
[TD]12mayıs
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pinarosm
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]12mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayseeem
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]12mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay-nur
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]13mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]goncaertan
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]14mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]su2333
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]14mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimsin1
[/TD]
[TD]ikinci
[/TD]
[TD]14mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bdamlagozbebegm
[/TD]
[TD]ikinci
[/TD]
[TD]14mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mathematician
[/TD]
[/TD]
[TD]15mayıs
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]havvam87
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]15mayıs
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dcfrt
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]15mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kardelen44
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]15mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]turkmengulu
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]15mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nagishe
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]15mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]haver87
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]16mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eowyn
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]34moni53
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]18mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sel
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]18mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]viole
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]18mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]19mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fundurtan
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]19mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gamzesena
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]20mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayat365
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]20mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sessiz_ce
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]21mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nalan86
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]21mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]huzurlumutlu
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]22mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Burcu_S
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]22mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurran
[/TD]
[TD]ikinci
[/TD]
[TD]22mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmuryk
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]22-23mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beyazipek
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]24mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sanem55
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]27mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aysem_kas
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]29mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]deryaf
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]29mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efule
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]29mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuze
[/TD]
[TD]ikinci
[/TD]
[TD]30mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eceli54
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ErGİNSeNa
[/TD]
[TD]üçüncü
[/TD]
[TD]30mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yasamim
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]31mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylulgulu
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]31mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ebru_1907
[/TD]
[TD]ikinci
[/TD]
[TD]31mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elabebek
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2haziran
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]siyahkugu
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]2haziran
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zuzu19
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]5haziran
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oskee
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]6haziran
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egzantrikressam
[/TD]
[TD]ikinci
[/TD]
[TD]15haziran
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]littlebirdie
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD].haziran
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pkmrt
[/TD]
[TD]...
[/TD]
[TD]...
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gismoo
[/TD]
[TD]...
[/TD]
[TD]...
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pembemasal
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neyzenel1963
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esra_esra
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]step03
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sosyoloji12
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zidorikata
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]41zeynep
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]54julye
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rukrukruki
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]seckinnn
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elibeses
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddmnrttn
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevil61
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]deryadenizveask
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mutlu_
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:listeyi her düzenlediğimde içimden:'' acaba ben de halaylarla hamileliğimi kutlarmıyım'' diye geçiriyordum.Allah'ım sana sonsuz şükürler olsun.Rabbim burada umutla bekleyen bütün arkadaşlarıma hayırlısıyla hamile kalmayı,hepimize sağlıkla tamamına erdirmeyi nasip etsin:16:

ben de sımdı 15 mayısta ıgne sayesınde adet oldum canım adetın 5 cı gununde cyclo prognova ıcıcem sonra yıne adet sonra normal adetın gelmesını bekleyıp oyle gıdıcem kontrole bundan sonra ılac verıp catlama ıgnesı mı yapıyor nasıl devam edıyor bu dongu :26:

canım ben hiç çatlatma iğnesi kullanmadım.bilemicem:40:

Gözün aydin..öncesini unut karamsar dusunme kendine çok dikkat et yorma kendini bol bol yat dinlenki bebeğin sana siki sıkı tutunsun ins..
sagsalim kucagina almak nasip olur ınş...sen bu bebeği doguracaksin allahın izniyle...:49:

Rabbim sağsağlim kucağına almayı nasip etsin tatlımm... çok mutlu oldum darısı bizlerin başına...

Canım Cook sevindim inşallah bu sefer kucağım alırsın Allah tamamına erdirsin:nazar:

Gözün aydin..öncesini unut karamsar dusunme kendine çok dikkat et yorma kendini bol bol yat dinlenki bebeğin sana siki sıkı tutunsun ins..
sagsalim kucagina almak nasip olur ınş...sen bu bebeği doguracaksin allahın izniyle...:49:

sağol canım.güzel dileklerin için çok çok çok teşekkür ederim.inşallah bu kez rabbim güldürür.

Rabbim sağsağlim kucağına almayı nasip etsin tatlımm... çok mutlu oldum darısı bizlerin başına...

canım çok teşekkür ederim.Allah razı olsun.darısı sizlerin başına olsun ve hep birlikte kavuşalım bebişlerimize .

Canım Cook sevindim inşallah bu sefer kucağım alırsın Allah tamamına erdirsin:nazar:

inşallah canım.güzel dilekleriniz dualarınız için çok teşekkür ederim.

Back