Umutlarini Mayisa saklayanlar...

prolaktın hormonum 40 cıktı,o da gebelıge engel olabılırmıs dıye ılac verdı doktor.zaten 3 aydır korunmayı bıraktık.adetlerım cok duzensızlestı ve azaldı.kanda en erken ne zaman cıkıyor canım?benım de mıde yanmalarım,arada basdonmem falan oldu.ılmıyorum psıkolojık mıdır ama.ıns artarak devam eder o zaman:)ıns canım ya butun ısteyenlerle bırlıkte benım de bebısım gelır artık.

ALLAH ım saglıkla sıhhatla kucagına almayı nasip etsin darısı tüm isteyenlerin basına...

bende bugün gittim dr yine yok...adet söktürücü ilac verdi... ben ne zaman kucagıma alacm artık hiç umudum kalmadı artık hrşeyi oluruna bıraktımmm

canımmmmm çok sevindimmmm inş bu defa kucağına alırsın bebişini sanırım benim bebeğim hiç olmayacak öyle hissediyorum içimden doktora gitmek bile gelmiyor ben bunalıma girdim galiba ya

caniimmmmm cok tebrik ederim allah saglikla kucagina almayi nasip etsinnn cok sevindim rabbim bizlerede nasip eder insallh...

İnanmayrum inanmayrum,matematiğimiz hamişmi olmuş,Allah ım Allahım,canım ya çok sevindim,azda kıskandım ama maşallah dedim merak etme.İnşallah tez elden bende kalırım,sen şimdi bu topiğide terk edersin,zaten beni bugünlerde terk eden edene

kuzum tebrikler inşallah hayırlısıyla saglıklı sıhhatli kucagına alırsın bebeişini
çok svindim hep dualardasın sende dualarda unutma bizi
tekrar gözün aydın

aaaayyyyyyyyy gozlerime inanamadim ccoookkk sevindim senin adina mathematicianim gozun aydin...... nasil becerdin kiz tarifi ver cabuk?????

ALLAH saglikli kucagina almayida nasip eder insaaallah darisida bizlerin basina artik

Canım cok sevındım Allah saglıklı kucagına almayı nasıp ettsın Allah bızlere de versın canım ben sey demıstım hanı tedavı cok uzuyo mu normalde nasıl bı surecten gectıkten sonra hamıle kalınabılıyor

Hiiiiiiiii cadııı nasıl sevindim bilemezsin maşallah RABBİM devamını getırsın saglıkla kalp atıslarınıda duyarsın sen heppimizden cok hak edıyorsun

Heeyyyy uyanın üsküdarda sabah olduuu cayı demledım isteyen parmak kaldırsın

hadi yaaa neyse daha adetime çok zaten yarın dr gidicem muayene olucam hayırlısı varsada yarıun çıkar heralde

allah canini almasin dun yapmis bugun bakmis oyle olmaz ilk 5 dk neyse o ,, adetinde herhalde duzene girer zamanla diye dusunuyorum

hahahah kız evde bir tane vardı dur ben şuna bi işiyeyim dedim öyle bıraktım gittim.olmadığını bildiğim için ertes günde ana ben buna işediydim dedim baktım çıkmış hahahaha

nasılsın bakım verın hesabınızı bayadır pek ugramıyorum yaramazlık yok dımı

topikte henüz yeniyim ama insanların mutlu olduğunu görmek tanımasak da birbirimizi çok mutlu ediyor yine de:))tebrik ederim Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alıp kokusunu daiçinize çekmeyi nasip eder inşaallah:))

hahahah kız evde bir tane vardı dur ben şuna bi işiyeyim dedim öyle bıraktım gittim.olmadığını bildiğim için ertes günde ana ben buna işediydim dedim baktım çıkmış hahahaha

Ben bu kız için deli diyomda bana kızıyonuzsen nerden çıktın cadı hangi torbadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…