Umutlarini Mayisa saklayanlar...

canım Rabbim en kısa zamanda ablana acil şifalar versin..benim kızımında ayaqında alçı 10 daha uzatıldı gerçekten çok zor okula gidememeside cabası....
canım bat 30 mayıs...ama ben bebişten vazgeçtim...bu ay yinede hamile kalma ihtimalim var çünkü korunmuyorum...sprialle korunduqum için reqliyken takılması gerekiyor...hayırlısı artık benim koçiş kahvaltıda ben bebek istiyorum diyor...bir anlık kızgınlıkla vezgeçmiştimde :44:

ayyy senin kızınada geçmiş olsun canımm Allah tez zamanda şifasını versin... ya bebekten vazgeçme fikrine çok çabuk karar verdin sen kuzumm.. bence hemen spiral taktırmaa bi kaç ay daha dene olmazmı..??

kızlaaaaaaaar beta hcg : 33.8 çıktı benide ekleyin listeye :)))) birde hani şu altta bebeğin gelişimini gösteren çizelge varya onu nasıl yapıyoruz bende istiyorum ondannnnnn:nazar::emir_bebek:

zytin canım hayırlı uğurlu olsun çok sevindim hamişliğine rabbim kucağına almayı nasip etsin. bende bugün çok yoruldum .istanbul soğuk ve yağışlı kasıklarım çok ağrıdı. bütün gün ayaktaydım. malum burdan mal alıyorum .yarın sabah 9 da antebe yolculuk var. arabayla gidicez. ama içimi telaş sardı bi problem olmaz dimi.
bu arada midemde inanılmaz bir yanma devam ediyor.hata bu yanma beni uyutmuyor.iştahım açıldı 2 saat yemesem mesela ölücem sanıyorum.karnımdaki şişmeyi göre n kesin 5 aylık hamilesin der. henüz hiç kimseye söylemedim. eşiimden başka. pazartesi doktor kontrolüne gidicem.bi görim bebeikoyu.gerçi daha kesenin göründüğünü sanmıyorum ama bir kontrolden geçmekte fayda var.

niday canım ben halen senin geç döllenme olduğunu düşünüüyorum

evet canım ya geç döllenme olmuş rahme daha yeni düştü demekki yaşasınnnnnnn bende hamileyimmmm:nazar:

çpk şükür şimdilik iyi oğlum hareketliydi baya ultrasondan kalkmak istemedim biraz daha göreyim diye :) bende bulantıları atlatınca ferahladım ama bir ara bir problem var neden bulantı yok diye doktora gidecektim tecrübesizlik işte tecrübeli insanların dediğine göre erkekse hareketlerini 3 aylıkken hissediyormuşsun bilemiyorum dediğin gibi hayırlı sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil

Ilk gebeliklerde hsreketler geç hissedilir. 2. Lerde erken hissediliyor erkek kiz diye ayrım yok diye biliyorum..genelde ritmik rahim hareketlerini yada bebise kan pompalayan damardaki pit pitlari bebek hareketi sanıyorlar ..ilk hamilelikte 20 hafta civari hareket hissedilir..

kızlaaaaaaaar beta hcg : 33.8 çıktı benide ekleyin listeye :)))) birde hani şu altta bebeğin gelişimini gösteren çizelge varya onu nasıl yapıyoruz bende istiyorum ondannnnnn:nazar::emir_bebek:
Gözünüz aydin ins sağ salim kucaginiza almak nasip olur...testin tekrarini istedimi dr sizden kese görünmeden önce genelde bhcg yükselişini baz alıyorlar gebeligin sağlıklı olup olmadığını anlamak için...

Gözünüz aydin ins sağ salim kucaginiza almak nasip olur...testin tekrarini istedimi dr sizden kese görünmeden önce genelde bhcg yükselişini baz alıyorlar gebeligin sağlıklı olup olmadığını anlamak için...

teşekkür ederim iki gün sonra tekrar yaptırıcam Allah isteyen herkeze versin...

Bol bol artis diliyorum ozaman ins...rabbim bütün isteyenlere nasip etsin ins..

sağol canım ... ben bu defa akıllandım kimseye hamile olduğumu söylemiycem izin rapor falanda almıycam günlük yaşantıma devam edicem... ama eşime söyledim çok sevindi canım kocacığım neyse şimdi biraz dinleniyim bari eeee nede olsa hamileyim :))))))....

Kızlar dün laf olsun diye gebelik testi yaptım bugün ikinci çizgi hafif çıktı gözle görülebilicek kadar hafif anammm tansionum düştü benim ne olabilir acaba ne yapayım söyleyin beeeeeeeeeeeeee:)))

canım 2-3 gündür istanbulda hava soquk bihayli üşüyorum sabah akşam...hava deqişiminden olmuştur canım... istnin nersindesin canım..

canım hakkında hayırlısı olsun...en doqru ve en hayırlı zamanda gelsin bebişin inşallahh :16:

sağol canım ALLAH razı olsun hepimizin hakkında hayırlısı olsun

kızlaaaarrr aşılama falan olanlar var onunla ilgili hiç bişey bilmiyorum ben nasıl bişey bana anlatır mısınız???

Kızlar dün laf olsun diye gebelik testi yaptım bugün ikinci çizgi hafif çıktı gözle görülebilicek kadar hafif anammm tansionum düştü benim ne olabilir acaba ne yapayım söyleyin beeeeeeeeeeeeee:)))

Allah seni inandirsin bugün sana bisey yazdım sonra sildim..bugün içime doğdu sende bisey oldugu.. öğlen yazdın mesajdan sonra...benimde testimde 2. Çizgi çok silikti.. sabah ilk iş kanda baktir.. bence hamilesiniz..zaten kimyasallin arkası bereketli oluyor dünde dedigim gibi....içime doğmuştu valla ne yalan söyleyim ..

sağol canım ALLAH razı olsun hepimizin hakkında hayırlısı olsun

kızlaaaarrr aşılama falan olanlar var onunla ilgili hiç bişey bilmiyorum ben nasıl bişey bana anlatır mısınız???
Ben oldum aşılama neyi merakediyorsun..

sağol canım ... ben bu defa akıllandım kimseye hamile olduğumu söylemiycem izin rapor falanda almıycam günlük yaşantıma devam edicem... ama eşime söyledim çok sevindi canım kocacığım neyse şimdi biraz dinleniyim bari eeee nede olsa hamileyim :))))))....

Bol bol dinlen .. 3 ay dolmadanda söyleme kimseye en güzeli..

Son düzenleme:
ne yazıcaktın bana ben aslında bu ay hiç emin değildim zaten dr gitmedende emin olmam yarın kan versem sonuçlar pazartesiye çıkıcak ama ben yakın zamanda kan vermeyi düşünmüyorum :(

Back