aslında uğraşmıyorum cnm ben akışına bıraktım ama olursada fena olmaz benm adetlerım duzensız yumurtalıgımda kıst var eşim artık deneyelım belkı uzun sure beklıcez telaşına girdi ben önce bi doktor kontrolunden gecmelıyım aslında gecen hafta korunmadık bı kac ılıskıdır korunmuyoruz olursa nasıp kuzum ınsallah bu topıkte ıyı haberler verırırzYok cnm bnm rabbim hayırlısı ile bu duyguyu tattırsında erkek kız farketmezCanım,sendemi ilk çocuk için uğraşıyorsun?
İnşallah tez zamanda iyi haberlerini alırız.Ben geçen hafta gittim doktora 3 ay denedik olmadı deyince stres yapma,asıl o zmn olmaz dedi.Umarım bende akışına bırakabilirimaslında uğraşmıyorum cnm ben akışına bıraktım ama olursada fena olmaz benm adetlerım duzensız yumurtalıgımda kıst var eşim artık deneyelım belkı uzun sure beklıcez telaşına girdi ben önce bi doktor kontrolunden gecmelıyım aslında gecen hafta korunmadık bı kac ılıskıdır korunmuyoruz olursa nasıp kuzum ınsallah bu topıkte ıyı haberler verırırz
Çok şükür kızlar. Bu ay Boğaz enfeksiyonu ilaçlar derken çalışmaları erteledik. Mayıs ayında inşallah herşey yolunda gider de bebiş haberlerini paylaşırız. Bu arada Haziran 6 bat benim.
İyiyim, şükür canm.
evet stres ve sureklı olsun dıye yönlenmek olmuyor ama uzun denemelerden sonra olmayınca ınsan ister istemez stres olur tabı bakalım hayırlısı nasıpse gelır canım ... Folık asıt aldım eczaneden daha baslamadım başlasam iyi olacak ve ben dogum yapmayı hep kıs olsun demısımdır antalyada yaşıyorum sıcaklar çekılmez oluyor subat cok iyi bır tarıh kaçırırsamda üzülürüm yaniİnşallah tez zamanda iyi haberlerini alırız.Ben geçen hafta gittim doktora 3 ay denedik olmadı deyince stres yapma,asıl o zmn olmaz dedi.Umarım bende akışına bırakabilirim
evet stres ve sureklı olsun dıye yönlenmek olmuyor ama uzun denemelerden sonra olmayınca ınsan ister istemez stres olur tabı bakalım hayırlısı nasıpse gelır canım ... Folık asıt aldım eczaneden daha baslamadım başlasam iyi olacak ve ben dogum yapmayı hep kıs olsun demısımdır antalyada yaşıyorum sıcaklar çekılmez oluyor subat cok iyi bır tarıh kaçırırsamda üzülürüm yani
Aynen cnm hepimiz için hakkımızda hayırlısı nasıl ise öyle olur inşallah.Evet 3 aydır bende kullanıyorum folik asiti ama bu gittiğim dr şuan için çok elzem değil dedi.Bu konuda ikilemdeyimevet stres ve sureklı olsun dıye yönlenmek olmuyor ama uzun denemelerden sonra olmayınca ınsan ister istemez stres olur tabı bakalım hayırlısı nasıpse gelır canım ... Folık asıt aldım eczaneden daha baslamadım başlasam iyi olacak ve ben dogum yapmayı hep kıs olsun demısımdır antalyada yaşıyorum sıcaklar çekılmez oluyor subat cok iyi bır tarıh kaçırırsamda üzülürüm yani
İnşallah cnm,hepimiz görürüz inşallah3ay kullandıysan bırde hamıle kalınca tekrar başlayabılrsın cnm hamılelıgın ılk ayları devam ettırebılır ınsallah ogunlerı görürsün
yoktuk vallahi ben ameliyat falan oldum o yüzden çok giremedim canımmIyiyim canım sağol uzun zamandır baya kişi yoktu seslenim dedim :)
Aaa çok sevindim senin adına allah kucağına almayı da nasip etsin inşallahben hamileyim canım çok şükür
darısı isteyenleere olsun inşallah
Sağol canım bende iyiyim dün bat günüm du olmadım şimdi kahve rengi şeklinde başlıyor galiba reglimSelam
İyiyim canım şükür adet bitti,ovulasyon testi eşliğinde çalışmalara devamSen nasılsın?
Aaa nerde okudun bunu:)adetten sonra hamıle kalanların cogunun kız bebegı oluyormuş muhabbetlerı okumustum hamıle oluncada bu derde düşmeyelım sonra
Bende bat günüm du dün olmadım bugünü bekliyorum geçen ay kimyasal oldu diye mi bugün olcak gecikme o yüzden galiba kahverengi leke şeklinde geliyor sankiGulasor62 canım iyi gibiyim şükür halimize sen nasilsin yarın rahim filmi sonucumu gostericem
Geçmiş olsun canım ne ameliyatı oldun?yoktuk vallahi ben ameliyat falan oldum o yüzden çok giremedim canımm
Vala bende kimyasal yaşadım geçen ay dün bat günüm du bugün olcam sanırım leke başladı kahve rengiÇok şükür kızlar. Bu ay Boğaz enfeksiyonu ilaçlar derken çalışmaları erteledik. Mayıs ayında inşallah herşey yolunda gider de bebiş haberlerini paylaşırız. Bu arada Haziran 6 bat benim.
Amin inşallah canım bende beklemedeyim geçen ay kimyasal yaşadım sevinmem le üzülmem 3 gün sürdü valla dün de bat günüm du olmadım bugünü bekliyorum kahve lekeler başladı olcam bugün galibaİyiyim, şükür canm.
Adete 8 gün kaldı, bakalım inşallah olmam ve beklenen bebekler gelir hepimize de :)
Sağol canım hsg rahim filmi çektirdim tüplerde enfeksiyona bağlı tıkanıklık çıktı. Tüplerin açılması için laparoskopi ameliyatı oldumGeçmiş olsun canım ne ameliyatı oldun?
Hmm anladım canım o zaman bundan sonra hamile kalmana engel birşey yok:) en kısa zaman da hamile kalırsın insalahSağol canım hsg rahim filmi çektirdim tüplerde enfeksiyona bağlı tıkanıklık çıktı. Tüplerin açılması için laparoskopi ameliyatı oldum