Umutlarımızı kaybetmiyoruz Nisan ayi bize şans getirsin.

Merhaba bende geçen ay klomen kullandım ama hiç büyümedi yumurtalar bu ay iğneye başladım sanırım artık aşılama deniycem çok yoruldum çünkü

Merhaba bende geçen ay klomen kullandım ama hiç büyümedi yumurtalar bu ay iğneye başladım sanırım artık aşılama deniycem çok yoruldum çünkü
çok zor gerçekten zor bir süreç ilk aydan olanları çok kıskanıyorum valla böyle bizim gibi uğraşanlara da üzülüyorum yıpranıyor herkes her ay umutla bekliyorlar :/

çok zor gerçekten zor bir süreç ilk aydan olanları çok kıskanıyorum valla böyle bizim gibi uğraşanlara da üzülüyorum yıpranıyor herkes her ay umutla bekliyorlar :/
Ben 1.5 yıldır uğraşıyorum. 6ay denedik olmadı doktora gittim pko dedi birde rahimde perde var dedi.letu diye bir ilaç verdi femara muadili.kullandım.o ay hamile kaldım ama kimyasal gebelik oldu.bir ay geçti üstünden gene kullandım.yine kimyasal...yapılmayan test kalmadı.pıhtılaşma, kromozom, spermde antikor var mı...şeker yüklemesi, tiroid..testler temz çktı.rahim filmi tüpler açık bir tek rahimde perde...dedim perdeyi aldraym belki kalırım.ocakta histeroskopi ile perde alındı.hala yok kalamadm hamile.35günden önce regl olmuyorum.aşırı ağrılı geçen ay klomen denedim hiç gelişim göstermedi bu ay artk aşılama istiyorum...inşallah olurrr...pko çok zor bir hastalık

Pko ilk defa burda duydum üzüldüm baya zor pko olması sanırım herkesden duyduğuma göre geç hamile kalıyorsunuz demi bu yüzden ama baj kaç kez hamile kalmışsın kimyasal olmuş inşallah hamile kalırsın bir an önce de kucağına alırsın ..

İlaçlarla kalıyosun ondada düşüyor kaliteli olmadığı için...artık hayırlısı diyorum...

İnşallaaahhh hepimiz canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…