- 15 Aralık 2016
- 1.931
- 1.193
Amin canım inşallahİnşallah rabbim büyük hepimiz pozitifi görelimmmmmö
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım inşallahİnşallah rabbim büyük hepimiz pozitifi görelimmmmmö
Bende iyiyim canım valla aynı hala hamile kalmaya çalışıyoruz:)SAOL cnm sen nasılsın
Aaa hadi hayırlısı canım güzel haberini bekliyoruzİyiyim canım Sağol kan verdim bende sonucu bekliyorum akşam çıkacak
inşallah kuzum bakalım hayırlısı aynen ses seda çıkmadı uzun bir süre burdan :)Hadi ya topikde hiç ses yok dedim kızlar ne yapıyor var mı aramzda hamile merak ettim :) hayırlısı canım inşallah mayısda hamile kalırsın haziranda yada
Evet kimse uzun süre yazmaynca bir süre sonra bildiri gitmiyormus bende bilmiyordum bende diyorum neden sadece bir kaç kişi kaldık topikde diye hahahainşallah kuzum bakalım hayırlısı aynen ses seda çıkmadı uzun bir süre burdan :)
çok zor gerçekten zor bir süreç ilk aydan olanları çok kıskanıyorum valla böyle bizim gibi uğraşanlara da üzülüyorum yıpranıyor herkes her ay umutla bekliyorlar :/Merhaba bende geçen ay klomen kullandım ama hiç büyümedi yumurtalar bu ay iğneye başladım sanırım artık aşılama deniycem çok yoruldum çünkü
Ben 1.5 yıldır uğraşıyorum. 6ay denedik olmadı doktora gittim pko dedi birde rahimde perde var dedi.letu diye bir ilaç verdi femara muadili.kullandım.o ay hamile kaldım ama kimyasal gebelik oldu.bir ay geçti üstünden gene kullandım.yine kimyasal...yapılmayan test kalmadı.pıhtılaşma, kromozom, spermde antikor var mı...şeker yüklemesi, tiroid..testler temz çktı.rahim filmi tüpler açık bir tek rahimde perde...dedim perdeyi aldraym belki kalırım.ocakta histeroskopi ile perde alındı.hala yok kalamadm hamile.35günden önce regl olmuyorum.aşırı ağrılı geçen ay klomen denedim hiç gelişim göstermedi bu ay artk aşılama istiyorum...inşallah olurrr...pko çok zor bir hastalıkçok zor gerçekten zor bir süreç ilk aydan olanları çok kıskanıyorum valla böyle bizim gibi uğraşanlara da üzülüyorum yıpranıyor herkes her ay umutla bekliyorlar :/
Pko ilk defa burda duydum üzüldüm baya zor pko olması sanırım herkesden duyduğuma göre geç hamile kalıyorsunuz demi bu yüzden ama baj kaç kez hamile kalmışsın kimyasal olmuş inşallah hamile kalırsın bir an önce de kucağına alırsın ..Ben 1.5 yıldır uğraşıyorum. 6ay denedik olmadı doktora gittim pko dedi birde rahimde perde var dedi.letu diye bir ilaç verdi femara muadili.kullandım.o ay hamile kaldım ama kimyasal gebelik oldu.bir ay geçti üstünden gene kullandım.yine kimyasal...yapılmayan test kalmadı.pıhtılaşma, kromozom, spermde antikor var mı...şeker yüklemesi, tiroid..testler temz çktı.rahim filmi tüpler açık bir tek rahimde perde...dedim perdeyi aldraym belki kalırım.ocakta histeroskopi ile perde alındı.hala yok kalamadm hamile.35günden önce regl olmuyorum.aşırı ağrılı geçen ay klomen denedim hiç gelişim göstermedi bu ay artk aşılama istiyorum...inşallah olurrr...pko çok zor bir hastalık
Canımmm iyiidir sağol sen nasılsın
Iyiyim canım sağol uzun zamandır baya kişi yoktu seslenim dedim :)
Canımmm iyiidir sağol sen nasılsın
İlaçlarla kalıyosun ondada düşüyor kaliteli olmadığı için...artık hayırlısı diyorum...Pko ilk defa burda duydum üzüldüm baya zor pko olması sanırım herkesden duyduğuma göre geç hamile kalıyorsunuz demi bu yüzden ama baj kaç kez hamile kalmışsın kimyasal olmuş inşallah hamile kalırsın bir an önce de kucağına alırsın ..
İnşallaaahhh hepimiz canımmPko ilk defa burda duydum üzüldüm baya zor pko olması sanırım herkesden duyduğuma göre geç hamile kalıyorsunuz demi bu yüzden ama baj kaç kez hamile kalmışsın kimyasal olmuş inşallah hamile kalırsın bir an önce de kucağına alırsın ..
Anladım canım allah yardımcın olsunİlaçlarla kalıyosun ondada düşüyor kaliteli olmadığı için...artık hayırlısı diyorum...
Amin isteyen herkesin yardımcısı olsun...gerçekten zor bi süreçAnladım canım allah yardımcın olsun
Amin inşallah canım benim de bat günüm bekliyorum halaAmin isteyen herkesin yardımcısı olsun...gerçekten zor bi süreç
ben hamileyim canım çok şükür
Selam
Selam
İyiyim canım şükür adet bitti,ovulasyon testi eşliğinde çalışmalara devamSen nasılsın?
Yok cnm bnm rabbim hayırlısı ile bu duyguyu tattırsında erkek kız farketmezCanım,sendemi ilk çocuk için uğraşıyorsun?adetten sonra hamıle kalanların cogunun kız bebegı oluyormuş muhabbetlerı okumustum hamıle oluncada bu derde düşmeyelım sonra