- 15 Aralık 2016
- 1.931
- 1.193
Kolay gelsin canım uzun zamandır kızlardan ses soluk yoktu etiketle seslenm dedim bildiri gitmiyor galibaMisafirim geliyor bugün hemide yatılı yaaaa yemek yapicam daha markete gitmem lazim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kolay gelsin canım uzun zamandır kızlardan ses soluk yoktu etiketle seslenm dedim bildiri gitmiyor galibaMisafirim geliyor bugün hemide yatılı yaaaa yemek yapicam daha markete gitmem lazim
Bana gelmedi canım bildiri şimdi sen etiketleyince gördüm nasilsinKolay gelsin canım uzun zamandır kızlardan ses soluk yoktu etiketle seslenm dedim bildiri gitmiyor galiba
Evet arkadaş söyledi etiket yap bildiri gitmiyordu dedi doğru söyledi valla @Cennetim0721 :)Bana gelmedi canım bildiri şimdi sen etiketleyince gördüm nasilsin
Canim ben yazmayi unuttum buraya adet oldum yeni bat 26 Mayıs.. yine olmadi
Hadi bakalım inşallah benim bu ay umudum yok zaten çok degerlendiremedim bide baya stresliydi ama senin inşallah vardirEvet arkadaş söyledi etiket yap bildiri gitmiyordu dedi doğru söyledi valla @Cennetim0721 :)
Iyiyim bende bugün bat günü beklemedeyim öyle
Hadi ya bende kimyasal yaşadım görmüşsündür belki yazıları geçen ay başı bu ayda bilmiyorum bakalım ne olcakHadi bakalım inşallah benim bu ay umudum yok zaten çok degerlendiremedim bide baya stresliydi ama senin inşallah vardir
İyiyim vallahi canım kasıklarımda ağrılar var kendimi halsiz yorgun hissediyorumm
Görmedim canım yadaa unuttum bilmiyorum geçmiş olsun inşallah bakalım hadiHadi ya bende kimyasal yaşadım görmüşsündür belki yazıları geçen ay başı bu ayda bilmiyorum bakalım ne olcak
Bat günü yaklaştı mi senindeİyiyim vallahi canım kasıklarımda ağrılar var kendimi halsiz yorgun hissediyorumm
Evet bayadır kimse girmiyordu o yüzden bildiri gelmiyordu sizlere etiket yaptım bende sağol canımGörmedim canım yadaa unuttum bilmiyorum geçmiş olsun inşallah bakalım hadi
Evet canımm 8 gün var çatlatma iğnesi vurulduğum için c.tesi veya pazar sonuç alabilirim, inşallah hamişsinnnBat günü yaklaştı mi seninde
Benim bugün beklemedeyim
Ay hadi inşallah hamilesindir canımEvet canımm 8 gün var çatlatma iğnesi vurulduğum için c.tesi veya pazar sonuç alabilirim, inşallah hamişsinnn
ayyy iyiyim canım sen nasılsın yani iyi olmaya çalışıyorum işte bugün adet oldum 3 gün gecikmeyle geldi artık napacağımı bilmiyorum
İnşallah rabbim büyük hepimiz pozitifi görelimmmmmöAy hadi inşallah hamilesindir canım
SAOL cnm sen nasılsın
İyiyim canım Sağol kan verdim bende sonucu bekliyorum akşam çıkacak
Hadi ya topikde hiç ses yok dedim kızlar ne yapıyor var mı aramzda hamile merak ettim :) hayırlısı canım inşallah mayısda hamile kalırsın haziranda yadaayyy iyiyim canım sen nasılsın yani iyi olmaya çalışıyorum işte bugün adet oldum 3 gün gecikmeyle geldi artık napacağımı bilmiyorum