Umutlarımızı kaybetmiyoruz Nisan ayi bize şans getirsin.

Çok korkuyorum bir tane düşük ve kimyasaldan sonra yine başıma böyle bir durum gelir diye o yüzden kan vermeyi erken yapmicam günüm de yapım bakalım kaç cikicak
Insallah hamissindir cnm benimm korkma hersey takdiri ilahi demekki böyle olmasi gerekiyormus rabbim gönlüne göre versin ins.

Benim hormon testleride normal cikti.ama sansima doktor iki haftaligina tatile cikicakmis.yakalayamadim.16.nda nobetciymis bakalim ozaman sonuclari gosterebilirsem ne diycek.ama benim anladigim kadariyla kansizlik ve demir eksikliginden baska bi sorun gorunmuyor.

Bnde adetim.. Ameliyattan snraspiral takılmıştı. Önmzdeki ay adet oldgmda spiral cıkcak

İyi ne güzel birşey çıkmamışsa onlardan başka başka doktora göster

Bu doktordan herkes memnun.onunla basladim onunla devam etmek istiyorum.gitsem simdi diger doktor sen onun hastasisin ben sana ilac filan veremem diycek kesin.bekliycem bakalim bende.
Hmm anladım canım iyi doktorsa devam et tabi ben sadece sonucları göstermek için bir kereliğine göster demek istedim :) geç gelcek dedin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…