Umutlarımızı kaybetmiyoruz Nisan ayi bize şans getirsin.

Hadi ya gerçekten mi hayırlısı olsun ya bebek gelsinde sezeryan normal fark etmez :) cikarsinlarda hemen çalışmalara başla bari :):) hemen hamile kalırsın kesin tiplerde temizlendi ya
Ay ağzın bal yesin kız.. İnşallah ya.. Bitek pko kaldı sıkıntı.
Rahim şekli düzeltildi
Perde alındı
Sol tüpüm açıldı
Heralde olur ya :KK43:

Dun az az akinti seklinde bu sabah az daha cok ama yine akinti seklinde.ilactan sonra bu sekil regl olmak normalmi kizlar ya.bide 3 gun testimi boyle olsa bile yaptirabilirmiyim bilginiz varmi

Dun az az akinti seklinde bu sabah az daha cok ama yine akinti seklinde.ilactan sonra bu sekil regl olmak normalmi kizlar ya.bide 3 gun testimi boyle olsa bile yaptirabilirmiyim bilginiz varmi
Ara istersen doktorunu sor kaçırma en azından 3 günü canım az da olsa çağırır belki

Iyiyim bende sağol hiç gelmiyorsun seslendm dedim burda sohbet etmeyi Co k severdim ama şimdi terk edilmiş gibi sessizlesti nerde o fıkır fıkır günler:)
Aynen cnm haklisin bu aralar biraz stresliydim oyüzdenn kusura bakmaa:KK200:

Oldum cnm 4 gün sürdü az az geldi ve camur seklindeydi normal kanama gibi degildi
Haa tamam evet hatırladım canım
Bende test yaptım silik çıkmıştı kendiliğinden baktım öyle belirginlesti inanılmaz derecede bel agrım var şuan 4 gündür falan bugün yine test yaptım ilk çıkmadi sonra yine kırmızı cıktı ama bu daha kırmızı oldu diğerinden salı günü bat günüm o zamanda kan verim bakalım ne cikcak

X