Ay ağzın bal yesin kız.. İnşallah ya.. Bitek pko kaldı sıkıntı.Hadi ya gerçekten mi hayırlısı olsun ya bebek gelsinde sezeryan normal fark etmez :) cikarsinlarda hemen çalışmalara başla bari :):) hemen hamile kalırsın kesin tiplerde temizlendi ya
Inşallah canım olcak merak etme keşke erkenden öğrenseydin ne kadar denedin bundan önceAy ağzın bal yesin kız.. İnşallah ya.. Bitek pko kaldı sıkıntı.
Rahim şekli düzeltildi
Perde alındı
Sol tüpüm açıldı
Heralde olur ya
5 yıldır istiyom iste salak salak tedaviye ara verdim 3 yılInşallah canım olcak merak etme keşke erkenden öğrenseydin ne kadar denedin bundan önce
Ya inanmıyorum sana nasıl bekledin o kdr ben 7 aydır kafayı yedim :)5 yıldır istiyom iste salak salak tedaviye ara verdim 3 yıl
Ara istersen doktorunu sor kaçırma en azından 3 günü canım az da olsa çağırır belkiDun az az akinti seklinde bu sabah az daha cok ama yine akinti seklinde.ilactan sonra bu sekil regl olmak normalmi kizlar ya.bide 3 gun testimi boyle olsa bile yaptirabilirmiyim bilginiz varmi
Yok ben her harukarda gidip vericem zaten.sonuc gosterirkende diycem boyle boyle diye.Ara istersen doktorunu sor kaçırma en azından 3 günü canım az da olsa çağırır belki
Ne yaptın canım gittin miYok ben her harukarda gidip vericem zaten.sonuc gosterirkende diycem boyle boyle diye.
Bugun degil canim yarin sabahtan gidip vericem ins.sende durumlar nasil?Ne yaptın canım gittin mi
Valla bende işte Çok akıntı oluyordu test yaptım Çok silik cıktı daha 5 günüm var pazartesi veya hafta sonu bir daha test yPcam bat yaklaşınca o zaman belli olur artık yaklasincaBugun degil canim yarin sabahtan gidip vericem ins.sende durumlar nasil?
Iyiym cnm saol arada bakiyorum yazdiklarinizi okuyorum sen nasilsin
Iyiyim bende sağol hiç gelmiyorsun seslendm dedim burda sohbet etmeyi Co k severdim ama şimdi terk edilmiş gibi sessizlesti nerde o fıkır fıkır günler:)Iyiym cnm saol arada bakiyorum yazdiklarinizi okuyorum sen nasilsin
Yaklasinca bidaha yap bakalim.Ins belirginlesir canim.Valla bende işte Çok akıntı oluyordu test yaptım Çok silik cıktı daha 5 günüm var pazartesi veya hafta sonu bir daha test yPcam bat yaklaşınca o zaman belli olur artık yaklasinca
Inşallah canım kimyasaldan sonra hamile kalan çok inşallah brnde hamile kalırım bu ayYaklasinca bidaha yap bakalim.Ins belirginlesir canim.
Ins insInşallah canım kimyasaldan sonra hamile kalan çok inşallah brnde hamile kalırım bu ay
Aynen cnm haklisin bu aralar biraz stresliydim oyüzdenn kusura bakmaaIyiyim bende sağol hiç gelmiyorsun seslendm dedim burda sohbet etmeyi Co k severdim ama şimdi terk edilmiş gibi sessizlesti nerde o fıkır fıkır günler:)
Anladım canım stres yapma regli oldun mu sen ne yaptın ?Aynen cnm haklisin bu aralar biraz stresliydim oyüzdenn kusura bakmaa
Oldum cnm 4 gün sürdü az az geldi ve camur seklindeydi normal kanama gibi degildiAnladım canım stres yapma regli oldun mu sen ne yaptın ?
Haa tamam evet hatırladım canımOldum cnm 4 gün sürdü az az geldi ve camur seklindeydi normal kanama gibi degildi