Umutlarımızı kaybetmiyoruz Nisan ayi bize şans getirsin.

Aaa ne Zaman kimyasal yaşadın Canım?ben de şu an kimyasal yaşıyorum galiba ama kimyasal sonrası gebelik şansı daha fazla öyle düşün
Valla 7 nisan regli günüm du ondan önce hamile olduğumu öğrendim beklemiyordum hatta test yaptım cıktı kan verdim cıktı adet günü yani 2 gün arayla tekrar kan verince baktım kan değerim 2 katina cikmamis 3 gün sonra adet şeklinde attım doktora gitiyim gün:KK43:

Valla 7 nisan regli günüm du ondan önce hamile olduğumu öğrendim beklemiyordum hatta test yaptım cıktı kan verdim cıktı adet günü yani 2 gün arayla tekrar kan verince baktım kan değerim 2 katina cikmamis 3 gün sonra adet şeklinde attım doktora gitiyim gün:KK43:
Keşke benim de öyle olsaydı,8 nisandı benimki de 21 nisanda kanamam oldu,ne kadar kısa Zaman geçerse o kadar az yıpranıyorsun

canım bende polikistik over hastasıyım ve çocuk istiyoruz doktoeum bana ınofolıc toz verdi onu kullanıyorum yumutlama günlerine dikkat et insallah en kısa zamanda hamıle kalırsın

kız belkı hamişsindir
burada böyle bir konu okumuştum

Merakla testi bekliyorum insallah hamilesindir rabbim hayirlara cikartsin

Fotografi kirparsan yuklenir canm

Bende gec yumurtladim cnim pkoluyum 9 haftalk hamileyim. Sdce bebek geriden geliyor gec oldugu icin. Nrmalde 10 ama ultrasonda 9 gozukuyor buda bi sorun teskil etmiyor

Herseyde vardır bir hayır belki gec dollenmedir bilemezsinki ama degilsede diğer aya kısmet olur insallah

Of ne bilim yıldım gerçekten her ay bir umut bekleyip sonu hüsran olunca moralmen çöktüm ve pes ettim artık ne zaman gelirse o zaman gelsin gerçekten ovilasyon testi almıştım ilk defa onu bile kullanmadım:KK43: icimden gelmiyor hiç birşey 1 düşük bir de geçen haftalarda kimyasal yaşayınca gönlüm kırıldı artık

Kimyasal sonrası gebelik eli kulağında gibi oluyor genellikle. Bu ay bereketli olacak senin için bence.

İlk sayfada ismim yok ama ben baştan beri bu topiği takip ettiğim için buraya dökeyim içimi dedim.

Adetimin 21. Günü progesteron ve beta hcg bakıldı.

Pregestoren 0.2

Diğeri elbette negatif.

Yumurta oluşmamış dedi, adet olunca gel hormonlara bakalım dedi.

Bugün 28. Günüm adet olmadım. Zaten 28 günde bir de olmam 31-33 aralığı. 30 da olur. Hani günü gününe gelmez adetim zaten pcos var.

Bu arada ilk çocuğum tedavisiz korunurken olan bir çocuk.

Bugğn gittim pregestoren tahlili verdim tekrar. Bana göre yumurtlamadan 7 gün sonra yapılmalı ise dün yapılmalı idi bu test. 21. Gün çok erkendi ben de.

Mantıklı bir şey mi yapmışım peki?

sevememsendenbaska sevememsendenbaska canım valla bilmiyorum ya kimyasal dan sonra uzun hamile kalamayanlarda var okudum burda baya bazıları hemen kalıyor bu değişiyor kişiden kişiye o yüzden bilmiyorum inan ki hayırlısı neyse o olsun artık diyorum..

sevememsendenbaska sevememsendenbaska canım valla bilmiyorum ya kimyasal dan sonra uzun hamile kalamayanlarda var okudum burda baya bazıları hemen kalıyor bu değişiyor kişiden kişiye o yüzden bilmiyorum inan ki hayırlısı neyse o olsun artık diyorum..
En yakın arkadaşım hemen kalmıştı. Öncesinde de çokça uğraşmıştı. Sıkma canını Allah kolaylık versin, sabrın gitmeden yavrun gelsin

İnşallah canım bizimkisi ümit işte rahim filmim tekrarlanicak bu ay tuplerim kapalı gozukuyormus umarım normal çıkar ve süpriz yapar gelir insallah
2 kez mi rahim filmi cektircen?
Bu rahim filmi çekilirken tüpleri mi açıyor o anda çekilirken anlamadim tam olarak bu durumu

Yok benim düzenliydi zaten. Doktorum hamile kalmanı kolaylaştırır diye verdi. Nasıl bir etkisi oluyor bilmiyorum ama tutunmasına yardımcı oluyormuş sanırım .
Evet banada korkma hamile kalirsanda zarari olmaz daha saglam tutunur dedi.yani cocuk varsa birakinca regl olmuyosun yoksa regl oluyosun gibi bisey sanirim ki.bende tam cozemedim ama

X