Hoşbulduk canım hiç gitmedi o ama bu ayda olmazsa mecbur gidecekHoşgeldin, sizde sorun yok da eşiniz test odu mu eş faktörü önemi.
İnşallah bi sorun yoktur kuzum ya ne biliyim olsa kimyasalda olsa olmazdı diye düşündüm ama bu ayda olmazsa götürcem inşallahEşini götür doktora hatta sen once esın gitmeliydi. Ben hata yaptım hep kendımde aradım 7-8 doktora gittim hatta belki daha fazla herkes birşeyin yok dedi. Eşimi götürdüm megerse sorun eşimdeymiş. Ayrıca erkeğin tedavısı daha kolay oluyormuş diye duydum
Benımde 1 komyasalım var. Benıde boyle kandırdı saglık ocagı doktoru. Demmeki ikinizdede sorun yok gebe kalabılıyorsun dedi. Ama saglıksız sperm ya da yumurtalıktan kaynaklı kimyasal gebelik cnm. O yuzden bu ayda bekle bakalım olmazsa götürİnşallah bi sorun yoktur kuzum ya ne biliyim olsa kimyasalda olsa olmazdı diye düşündüm ama bu ayda olmazsa götürcem inşallah
Valla bu konuda hicbir bilgim yok cnm hersey gönlünce olsun rabbim isteyen herkeze nasip etsin insslh15 aydır istiyoruz hem eşimde hem bende sorun var. Dün de gebelik testi yaptım pozitif çıktı hala iğnenin etkisi var mıdır? Dün 10. Gündü iğnenin, 13. Gün pazartesi o gün de pozitif çıkarsa kan testine gideceğim hayırlısı ile
Onun gitmesi önemli çünkü benim eşimde de problem var toplam sperm sayısı 9 milyondu doktorlar çok umutsuzdu ama ben yedirdim içerdim 37 milyon yaptım 1 ayda, bir sonraki test haziranda olacak bakalım ne durumdaHoşbulduk canım hiç gitmedi o ama bu ayda olmazsa mecbur gidecek
Dün akşam test yaptım negatif çıktı yani ilaç etkisi tamamen bitti. Yarın sabah tekrar test yapacağım hayırlısı ile inşallahValla bu konuda hicbir bilgim yok cnm hersey gönlünce olsun rabbim isteyen herkeze nasip etsin insslh
Bende de insülin direnci şeker vb herşey var bu yüzden yumurta tembelliğim var. Hiç ara kanamam olmadı inşallah sizinki yerleşme kanamasıdır, akıntıya gelince nedense benim de çok var doktora soruyorum iltihap var mı diye her seferinde daha cuma günü bile yok dedi.Ya hanimlar ben hala regl olmadim.onceki gun hafif pembemsi akintim oldu bikac kere sonra gecti.akintim fazla neden boyle oluyor sizce insulin yuksekligi yaparmi bunu?
Benımde 1 komyasalım var. Benıde boyle kandırdı saglık ocagı doktoru. Demmeki ikinizdede sorun yok gebe kalabılıyorsun dedi. Ama saglıksız sperm ya da yumurtalıktan kaynaklı kimyasal gebelik cnm. O yuzden bu ayda bekle bakalım olmazsa götür
CnmmmmKızlar sayfa değişmiş demi aklım karıştı baya çözmek icn çözemedim hala :)
Şöyle canım:)Cnmmmm
Nasılsın meleğimmŞöyle canım:)
Iyiyim canım benim sen nasılsınNasılsın meleğimm
Cano çok moralim bozuk ya.Iyiyim canım benim sen nasılsın
Neden canım neyin varCano çok moralim bozuk ya.
Hsg çekildi sorun cıktıNeden canım neyin var
Sorun derken cozumu olmayan biseymi allah korusunHsg çekildi sorun cıktı