Umutlarımızı kaybetmiyoruz Nisan ayi bize şans getirsin.

İnşallah bi sorun yoktur kuzum ya ne biliyim olsa kimyasalda olsa olmazdı diye düşündüm ama bu ayda olmazsa götürcem inşallah

İnşallah bi sorun yoktur kuzum ya ne biliyim olsa kimyasalda olsa olmazdı diye düşündüm ama bu ayda olmazsa götürcem inşallah
Benımde 1 komyasalım var. Benıde boyle kandırdı saglık ocagı doktoru. Demmeki ikinizdede sorun yok gebe kalabılıyorsun dedi. Ama saglıksız sperm ya da yumurtalıktan kaynaklı kimyasal gebelik cnm. O yuzden bu ayda bekle bakalım olmazsa götür

Valla bu konuda hicbir bilgim yok cnm hersey gönlünce olsun rabbim isteyen herkeze nasip etsin insslh

Hoşbulduk canım hiç gitmedi o ama bu ayda olmazsa mecbur gidecek
Onun gitmesi önemli çünkü benim eşimde de problem var toplam sperm sayısı 9 milyondu doktorlar çok umutsuzdu ama ben yedirdim içerdim 37 milyon yaptım 1 ayda, bir sonraki test haziranda olacak bakalım ne durumda

Ya hanimlar ben hala regl olmadim.onceki gun hafif pembemsi akintim oldu bikac kere sonra gecti.akintim fazla neden boyle oluyor sizce insulin yuksekligi yaparmi bunu?

Ya hanimlar ben hala regl olmadim.onceki gun hafif pembemsi akintim oldu bikac kere sonra gecti.akintim fazla neden boyle oluyor sizce insulin yuksekligi yaparmi bunu?
Bende de insülin direnci şeker vb herşey var bu yüzden yumurta tembelliğim var. Hiç ara kanamam olmadı inşallah sizinki yerleşme kanamasıdır, akıntıya gelince nedense benim de çok var doktora soruyorum iltihap var mı diye her seferinde daha cuma günü bile yok dedi.

Bende muayene oldum bendede bisey yok.benim adet dyzensizligim var 7.8 aydir acaba ben doktora gittikten sonrami yada 1.2 gun filan oncemi yumurtladim ki diyorum.doktora gittigim gun beta 1 cikti.

evet haklısın canım bende öyle düşünüyorum Allahtan hayırlısı bakalım

Ya bugün rahim filmine gitcektim stresten adetim uzadı ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…