Umutlarımızı kaybetmiyoruz Nisan ayi bize şans getirsin.

Kizlar benimde bat 8 nisan. 1 buçuk yillik evliyim bir düşügum oldu malesef. Biraz dinlendikten sonra yine denedik ama olmadı, artık klomene başladım bu ay ilk klomen denememiz. Hayırlısı artık klomen kullanan varmı bu ay
Merhaba canım. Benim de bir düşüğüm olmuştu 27 kasımda. İki ay ara verdim. Martta klomen kullandım tutmadı. Bu ay yine başladık klomene. Daha sonra çatlatma iğnesi vuruldum ve bugün 8. Günüm. İnşallah nisan ayı bize müjdelere vesile olur.

kizlar bir sorum var tecrübeli abla ve kardeşlerime:) yumurtlamadan sonraki 5. gün bugun yogun krem gibi bi akinti var bembeyaz ama kirik beyaz tam krem rengi yani . Gene iltihap mi var yoksa bu ay hic agrim da yok

Kızlar sizce iyi mi ilk kan testi sonucum 33. 80 normalde daha cuma günü regli günüm birde cuma günü yapcam bakalım kaç çıkıcak:)

Canım bilmiyorm valla adet günüm geçti ve hala olmadım dün çok baş dönmem ve mide bulan tim oldu fakat bilmiyorm korkuyorm test yapıp tek çizgi gormekten
Neden korkuyorsun canım yap kafan da ki soru işaretleri kalkar en azından normal de günün gecikir mi yoksa ilk defa gecikti

X